lovespa action. mamablog, batboy

Low budget lovespa moment van Action

Super vrolijke kleurtjes en heerlijk geurende douchegels, body scrubs en body butters. Ze stonden zo vrolijk in het schap bij Action dat ik ze allemaal wel wilde meenemen, want voor de prijs hoef je het niet te laten. Na een tijd voor het schap te hebben gestaan met mijn neus in de tubes koos ik uiteindelijk voor 2 geuren. Heb jij de Lovespa van Action al in huis?

Action

Iedereen weet het, iedereen kent het. Wanneer je eenmaal binnen bent bij Action koop je altijd meer dan de bedoeling is. Ik shopte mijn producten bij Action in Nordhorn en was natuurlijk meer kwijt dan de bedoeling was. Eigenlijk heb ik nog genoeg douchgel in huis, maar mijn oog viel meteen op de vrolijke kleuren van Lovespa en die moest ik ook meenemen.

Lovespa van Action

Er zijn 5 verschillende geuren van Lovespa:

 • Coconut
 • Hammam
 • Flower & Fruit
 • Shea & Vanille
 • Honey

Na heel lang met mijn neus de geuren te hebben opgesnoven koos ik uiteindelijk voor Coconut en Hammam.

Lovespa Coconut

Bij de douchgel Coconut hoort een body butter. Voor de douchegel heb ik € 0,99 (200 ml) en de body butter € 1,79 (200 ml) betaald.

De douchegel ruikt heerlijk en ik ben dol op de geur. Als ik mijn ogen sluit en ik ruik  de heerlijke kokos voelt het net alsof het hartje zomer is. De geur doet mij altijd denken aan de vakanties vroeger in Spanje.

Body butter Coconut

Vooral nu het kouder begint te worden is een body butter heerlijk om je (droge) huid mee te verzorgen. Het verschil tussen een lotion en een butter is dat het dikker is en iets langer duurt om in de huid te trekken. Het wordt goed door de huid opgenomen en beschermd beter. Het is voedend voor je huid en heerlijk zacht.

De body butter is lekker dik en romig en natuurlijk komt de heerlijke geur van kokos je tegemoet.

De body butter bevat o.a. kokosolie, avocado olie, shea boter en vitamine E.

body butter coconut, mamablog, batboy, lovespa van action

Body butter Coconut

Lovespa Hammam

De geur van de Lovespa Hammam is lastig uit te leggen. Het is een beetje een ‘zware’ geur met eucalyptus erin verwerkt. De prijzen van Lovespa zijn uiteraard allemaal gelijk, maar bij de geur Hammam is geen body butter, maar een body scrub. De scrub bevat iets meer inhoud namelijk 250 gram.

batboy, mamablog, lovespa van action

Body scrub Hammam

Scrubben is goed voor je huid, want hierdoor verwijder je de dode huidcellen. Het helpt de doorbloeding en je huid voelt na het scrubben zachter aan.

De body scrub Hammam bevat o.a. amandel- en sojaolie en eucalyptus geur.

mamablog, batboy, lovespa van action

De scrub heeft een frisse groene kleur en is best ‘zacht’. De huid inmasseren met ronddraaiende bewegingen en daarna afspoelen.

mamablog, batboy, lovespa van action

Body scrub Hammam 250 gram € 1,79

Low budget spa moment

Ik vind de scrub erg fijn en heb heerlijk genoten van mijn low budget spa momentje. Als ik moest kiezen tussen deze 2 geuren zou ik voor Coconut gaan. Wel jammer dat deze dan geen scrub heeft, maar je kan dan ook kiezen voor de scrub Honey. Hammam en Honey zijn de enigste 2 geuren met een scrub, de rest is body butter.

Maar voor € 2,78 heb je een heerlijk spa moment!

Voor meer spa momentjes van Action lees Badkamer geheimen.

Ken jij Lovespa van Action en voor welke geur zou jij gaan?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Nathalie schreef:

  De kleurige verpakkingen zien er al leuk uit! Ik hou wel van scrub.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ik was heel benieuwd wat je er van vond, en of het goed spul is. Fijn om te lezen dat het prima is! Zeker voor die prijs.

 3. Yvonne schreef:

  Ik ken deze producten niet, ze zien er wel leuk uit en de geuren klinken lekker.

 4. Charel schreef:

  Heerlijk ! Ik heb de gele variant van de scrub ook zo lekker haha!

 5. Joanne schreef:

  Ik hou ook echt van kokos geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.