batboy, mamablog, badcape, tuby

De handige badcape Tuby

badcape, tuby, mamablog, batboy

Je kindje na het badderen uit het badje tillen, in de badcape wikkelen zonder zelf nat te worden blijft een uitdaging. De Tuby™  badcape, winnaar van  de Baby Innovation Award 2018, is een super zachte badcape en verkrijgbaar in drie ‘hangende’ dieren.

In bad

Voor je baby is een badje heerlijk ontspannend. Zelf vond ik het ook altijd erg leuk om mijn jongens in bad te doen en daar kon ik ook echt van genieten (nu nog steeds, maar gaat het er wat wilder aan toe 😉 ). Uit bad vonden ze minder leuk en ik was vaak aan het hannesen met een hydrofiele luier.

Invented 4 Kids

Invented 4 Kids is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. In 1999 begon hij voor zichzelf om zijn eerste idee, de Plassticker™, te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Nu heeft Invented 4 Kids weer een nieuw slim babyproduct ontwikkeld: Tuby™, de handige badcape en hij ziet hij er ook nog eens geweldig uit!

batboy, mamablog, badcape, tuby

Tuby

De Tuby ™ is een handige badcape met verzwaard pootje. Gooi het pootje van de Tuby™ badcape over je schouder tijdens het badderen van je baby.

tuby, mamablog, batboy

Je wordt nu zelf niet nat en je hebt beide handen vrij om je baby na het badderen meteen warm in te wikkelen. De Tuby™ badcape is super zacht en gemaakt van biologisch katoen. Eén poot van het dier hangt over je schouder en houdt de badcape zo slim op zijn plaats.

tuby, mamablog, batboy

Hangende dieren

De Tuby™ badcape is er als vrolijke aap, speelse panda en als pluizige koala en kost €29,95.

mamablog, batboy, tuby
Panda
mamablog, batboy, tuby
Aap
tuby, mamablog, batboy
Koala

Bekijk hieronder het filmpje en zie hoe leuk én handig deze badcape is:

Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

3X Win een Tuby™ badcape

Namens Invented 4 Kids mogen we maar liefst 3 ouders blij maken met de handige badcape Tuby ™. Van elk exemplaar geven we er één weg.

batboy, tuby, mamablog

Hoe maak je kans:

  • Volg Batboy op Facebook.
  • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en vertel ons welke badcape jij graag zou willen winnen.
  • Deel dit bericht.
  • Natuurlijk mag je ook andere (aanstaande) ouders taggen.

De winactie loopt van 08.08.2018 t/m 14.08.2018. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

Helaas deze winactie is gesloten.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

** Beeldmateriaal is eigendom van Invented 4 Kids.

13 gedachten over “De handige badcape Tuby”

  1. Hier zou ik graag mijn zwangere zusje mee verrassen! De Panda heeft de voorkeur. Vind het gewoon jammer dat mijn meisje er iets te groot voor is 😉

  2. Oeh jaaa hier wil ik wel heel graag kans op maken! Ik heb dit product namelijk mogene reviewen tijdens de Baby Innovation Award (ik zat dit jaar in de mama-jury!) en ik vond dit meteen weer een geweldig artikel! Net als de ShowerGlove van hen, die we nu al in gebruik hebben. Deze heb ik op de 9maandenbeurs al aangeschaft en dacht zet de Tuby wel op de kraamkado lijst. Ons meisje is net geboren en helaas nog niet kado gehad haha, dus we gaan hem zelf maar aanschaffen..maar winnen zou natuurlijk helemaal tof zijn! We maken graag kans op de aap voor ons kleine aapje 🙂

  3. Dat lijkt me super handig en hij is ook nog eens superleuk! Ik waag heel graag een kansje voor ons meisje die we in november verwachten. De panda vind ik erg schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *