plassticker, mamablog, batboy

Plassticker voor jongens helpt!

Met jongens in huis word er nog weleens naast de wc geplast. Het richten is namelijk nog best moeilijk. Wij mochten van Invented 4 Kids de plassticker testen. Zo word plassen echt leuk!

Invented 4 Kids

Het doel van Invented 4 Kids is het uitvinden van baby- en kinderproducten. Zo hebben ze de Baby Shower Glove, Magic Potty Zindelijkheidstraining en de Plassticker.

Zelfstandig naar de wc

Deon is nu bijna een jaar zindelijk en sinds kort gaat hij zelfstandig naar de wc. Hij kan het erg goed alleen en probeert de wc zo netjes mogelijk achter te laten, maar het richten is niet altijd even makkelijk en daar is de plassticker een goed hulpmiddel bij.

Plassticker

De plasstickers zijn voor jongens van 3 tot 8 jaar. In een doosje zitten twee verschillende stickers en kost € 3,95. Wij hebben vijf verschillende stickers ontvangen en Deon heeft gekozen voor het kikkervisje.

plassticker, jongens

Bevestigen

De plassticker plak je net boven het water. Let er wel op dat de ondergrond goed schoon en droog is. Heb je dit niet gedaan dan kan het zijn dat de sticker wegspoelt.

Goed ingeplakt gaan de plasstickers een half jaar mee. Als je de plassticker op de juiste plek hebt geplakt wrijf je nog even goed over de sticker met een droge doek. De stickers zijn tegen alle gangbare schoonmaakmiddelen bestand, behalve schuurmiddel en chloor.

Meteen plassen

Het kikkervisje is geplakt en Deon moet opeens naar de wc ( terwijl hij net is geweest ), maar we gaan toch. Ik ga mee, want ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar het kikkervisje. Maar zoals ik al dacht moest hij toch niet plassen. Normaal moet ik altijd tegen hem zeggen dat hij naar de wc moet en dan gaat hij altijd als het al bijna te laat is, maar nu wil hij maar al te graag!

‘Mama, moet jij niet plassen?’, vraagt Deon. ‘Ja, dat wel, maar het is niet voor meisjes’. ‘Voor papa dan?’, vraagt hij. ‘Ja, papa kan dat wel’.

Extra drinken

Na extra wat appelsap te hebben gedronken moest Deon toch naar de wc. Richten op het kikkervisje en ja daar kwam het plaatje van een kikker tevoorschijn! ‘Dat was leuk hé mama?’. En ja, ik vond het ook erg grappig (en stiekem wel een beetje jammer dat zoiets niet voor meisjes is ).

Ook papa naar de wc

Ook Nick ‘moest’ van Deon naar de wc en daar stonden ze dan met z’n tweeën in de wc. Nick vond het volgens mij ook wel leuk, dus kunnen ze de leeftijd op het doosje wel wijzigen ;).

Deon vind het plassen nu gewoon leuk en ik hoef niet meer steeds te vragen of hij naar de wc moet, want hij gaat nu helemaal uit zichzelf. Bij goed richten word hij ook nog eens beloont met een leuk plaatje!

Een aanrader

Ik vind de plassticker echt een aanrader voor jongens, maar ook voor de volwassen mannen hoor, want volgens mij gaat Nick ook wel extra zijn best doen om goed te richten!

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Lijkt jou dit ook zo handig voor jongens?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Marlie schreef:

  Werkt vast ook goed op verjaardagen, zowel bij de kids als bij de mannen! Denk dat er dan een stuk minder naast de wc ligt, haha. Ik ga ze ook halen!

 2. Nathalie schreef:

  Te grappig dit! Zo maak je van plassen een feestje!

 3. Mary-Lou schreef:

  Wat grappig zeg! Leuk dat het plaatje veranderd.

 4. Birgit schreef:

  Hahaha hilarisch. Mijn zoon plast nog steeds zittend, dus zou het helaas weinig effect hebben.

 5. […] Welling. Hij heeft met zijn bedrijf verschillende nieuwe baby- kinderproducten ontwikkeld o.a. de Plassticker. Heb jij ook een idee voor een nieuw en goed product? Dan kan je je inschrijven voor Het Beste […]

 6. […] dat natuurlijk ook en dat word soms best een knoeiboel! Bij Invented 4 Kids kan je hele leuke plasstickers bestellen en dit helpt heel goed om te leren richten. Deon richt nu echt heel netjes al vergeet hij […]

 7. […] jongens in huis gaat er nog weleens wat naast de wc. Hierbij is de plassticker een goed hulpmiddel. Bij Deon heeft het in ieder geval een positief effect. Ik leer ze trouwens wel […]

 8. […] door uitvinder/ondernemer Guus Welling. In 1999 begon hij voor zichzelf om zijn eerste idee, de Plassticker™, te ontwikkelen en op de markt te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.