beertjes, badspeelgoed

Badspeelgoed

Wat een gezelligheid met deze vrolijk gekleurde beertjes van Totum Little Creators. Met dit leuke badspeelgoed van foam is het één dolle boel in bad!

Little Creators

Totum Little Creators is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 t/m 6 jaar en zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier de basis vaardigheden van knutselen onder de knie krijgen.

Badspeelgoed

In bad gaan is hier altijd een feestje en zodra de jongens het woord ‘bad’ horen zijn ze dol enthousiast. Er word van alles meegenomen om mee in bad te spelen en als het dan tijd is om eruit te gaan, is dat nog niet zo makkelijk.

badspeelgoed, beertjes

Van Totum ontvingen wij van Little Creators een doos met daarin 12 vrolijk gekleurde foam beertjes (en poesjes volgens de jongens). De figuurtjes zijn 10 cm groot en de achterkant is effen geel. Ze drijven in het water en blijven plakken aan de tegels wanneer ze nat zijn.

mamablog, batboy, beertjes

Alle drie de jongens vinden het erg leuk en de vrolijke kleuren spreken de jongens ook erg aan. Deon laat zien welke kunstjes de circusbeertjes allemaal kunnen.

batboy, mamablog, beertjes

Sten zingt ‘Ten little monkeys jumping on the bed’ en Brent vind het leuk om de beertjes aan de tegels te plakken.

beertjes, mamablog, batboy

Erg leuk badspeelgoed van stevige kwaliteit. De jongens kunnen namelijk ook ruw spelen zoals ‘vechtende beertjes’, maar geen van de beren heeft een gebroken poot 😉 .

De figuurtjes nemen geen vocht op en zijn dus makkelijk schoon te houden.

beertjes, mamablog, batboy

Winactie

Wil jij kans maken op deze vrolijk gekleurde beertjes voor veel speelplezier in bad en daarnaast ook een ander blij maken? Wij geven namelijk 2 dozen weg: één voor jou en één die je aan een ander mag geven!

mamablog, batboy, beertjes

Hoe maak je kans?

  • Like onze Facebookpagina en dit bericht.
  • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en tag diegene die je deze foam beertjes ook gunt.

De winactie loopt van 02.10.2018 t/m 08.10.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Helaas, deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

11 gedachten over “Badspeelgoed”

  1. Wat een leuke actie! Hier doe ik graag aan mee. Mijn zoontje houdt van badderen. Ik wil graag een vriendin van mij hier ook mee verrassen zij heeft 2 dochters die ook dol zijn op in bad gaan.

  2. Wow die zien er echt heel vrolijk uit. Super leuk voor onze 2 dochters en ook hun 2 nichtjes gunnen we hier veel plezier mee in bad

  3. Dit maakt het in bad gaan of douchen nog veel leuker! Ben wel bang dat ik ze er straks niet meer uit krijg, dat is een probleem voor later 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *