peppa big, mamablog, batboy

Peppa Big en haar familie

Ik vind Peppa Big en haar familie erg leuk, maar soms zijn ze gewoon super irritant. Zonder zijn knuffels wil hij namelijk niet slapen, maar wat als je ze kwijt bent?

Peppa Big

Eerst was het zijn Poppel, nu is het Peppa Big en haar familie. Altijd en overal gaan ze mee en niet één, nee alle drie! Heel gezellig natuurlijk als de hele familie bij elkaar is, maar soms is er opeens één spoorloos of nóg erger alle drie zijn ze pleite!

Naast Peppa Big heeft Brent nog meer favorieten (hij kan gewoon slecht kiezen net als ik 😉 ). Zo heeft hij een aapje, Dikkie Dik, Mickey Mouse, verschillende hondjes, poesjes en Poppels en allemaal moeten ze mee naar bed.

Waar is Peppa?

Ik houd ze altijd nauwlettend in de gaten, maar goed ik heb ook maar twee ogen en soms verlies je ze even uit het oog. Dan is het echt een drama, vooral als het bedtijd is, want waar zijn Peppa Big en haar familie?

Voor mijn gevoel loop ik wel uren te zoeken: ”Waar zijn die stomme biggen dan?”,  zeg ik hardop tegen mijzelf.  Waar hij ze laat mag Joost weten, maar ik moet ze gewoon vinden. Soms liggen ze alle 3 ergens achterin de tuin, maar ze zijn niet altijd samen. Op de achtergrond hoor ik Brent roepen:“Peppa Big, Peppa Big” en ik maar zoeken.

In de kelder vond ik nog een ‘baby’ George (ooit eens op een rommelmarkt gekocht), natuurlijk wil hij die ook graag hebben en ik dacht dat het zo wel goed was, maar nee ook de anderen wil hij per se hebben.

Bedtijd

Vaak vind ik ze terug op de raarste plekken: verstopt in een kastje, mijn handtas, op de wc, in het speelhuisje, de zandbak, in de auto , zelfs in de koelkast! Ik vraag de jongens vaak om mee te helpen zoeken, want soms kan ik die biggen gewoon niet meer zien.

We hebben overal gezocht, maar kunnen ze niet vinden en zonder Peppa wil hij gewoon niet slapen. Dit word echt een drama.

Toch probeer ik het en breng hem naar boven. En wie liggen daar in bed met een lach op hun gezicht? Juist, Peppa en haar familie. ”Baby George?”, zegt Brent. Ik ren nog snel even naar beneden en zie een klein roze biggetje in de badkamer liggen. Ook baby George lacht en dan moet ik ook wel lachen om die stomme biggen.

Heeft jouw kindje een favoriete knuffel waar hij/zij niet zonder kan slapen? En ben je die weleens is kwijt geraakt?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Nicole Orriëns schreef:

    Wat lastig inderdaad! Heb je back up exemplaren? Dat lijkt mij wel zo relaxed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.