boxershort, on that ass, mamablog, batboy

Rete coole boxershorts!

Opzoek naar een rete coole boxershort? De boxershorts van ON THAT ASS zijn stoer, hip en hebben vrolijke kleuren en als ik mijn mannen mag geloven zitten ze heerlijk!

ON THAT ASS

ON THAT ASS heeft hippe en stoere boxershorts voor jongens én mannen. Wanneer je je aanmeldt bij ON THAT ASS ontvang je iedere maand zo’n stoere boxershort voor slechts € 9,99 en de eerste ontvang je helemaal gratis! Natuurlijk kun je ook een losse boxershort bestellen,  maar dan betaal je € 19,95 per stuk. De verzendkosten zijn altijd gratis.

Als je gratis proefperiode is afgelopen krijg je bericht en kun je ervoor kiezen om wel of niet lid te blijven. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Na de proefperiode word er een opzegtermijn van een maand gerekend.

Boxershort

Al mijn mannen dragen boxershorts, ook Brent. De boxershorts voor kinderen zijn er vanaf maat 104 t/m 152, helaas voor Brent nog aan de grote kant.

Sten draagt de boxershort Harmony. Hij is gemaakt van 95% katoen en 5% elastane, de waistband kan bij elke boxershort wisselen:

  • Een matte waistband; 65% nylon en 35% elastane.
  • Een glimmende waistband; 65% zijde en 35% elastane.

boxershort, mamablog, batboy, jongens, on that ass

Beide jongens hebben een matte waistband. Hij sluit goed aan en ze zijn zo leuk dat ik ze haast in hun boxershort naar school had gestuurd.

boxershort, mamablog, batboy, on that ass,

Normaal was ik ondergoed en sokken altijd op 60 graden, maar om de kleuren zo goed mogelijk te behouden kun je ze het beste op 30 graden wassen en op lage toeren centrifugeren en niet in de droger. Het word afgeraden om wasverzachter te gebruiken in verband met het kleurbehoud.

boxershort, mamablog, batboy, jongens

Deon draagt de Franklin boxershort en hij vind hem erg cool. Ook bij Deon zit hij perfect en sluit goed aan.

mamablog, batboy, boxershort

Normaal vind ik het geen gezicht, maar deze boxershort mag wel gezien worden!

on that ass, boxershort, mamablog, batboy

Ik vind het altijd best lastig om leuke boxers te vinden voor de jongens. Of ze zijn te kinderachtig óf ze zijn saai. De boxershorts van ON THAT ASS zijn stuk voor stuk super gaaf én uniek en in een winkel heb ik zulke leuke prints nog niet gespot!

Draagt jouw kindje ook boxershorts? Waar koop jij ze meestal?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

15 gedachten over “Rete coole boxershorts!”

  1. Ik schrik een beetje terug voor de tekst ‘On that ass’. In het Nederlands zou dat zijn ‘Op deze kont’ en dat je dat dan boven een gewone broek uit ziet. Tsja, ik weet niet. Ik zou het mijn kinderen liever niet aantrekken geloof ik.

    1. Oh daar schrik ik niet zo van hoor 😉 en de kinderen weten niet eens wat het betekent. En je kan je shirt er toch gewoon over heen doen niemand die het ziet. Beter dan een bilnaat;)

    1. Hier lopen ze we heus ook niet zo bij, maar mocht je de boxer zien is het niet zo erg. Deze mag gezien worden tóch?! Het is voor de foto. Kan ze moeilijk in hun ondergoed op de foto zetten 😉

  2. Ik vind ze wel cool, boxers met van die felle kleuren! Of ze nou ook echt zo zichtbaar moeten zijn weet ik dan weer niet, hoeft voor mij niet perse haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *