kinderthee

Kinderthee met popcorn

Bij Cupkes verkopen ze kinderthee die geen cafeïne/theïne bevat. Wij ontvingen een proefpakket met thee die we mochten testen. Ook ontvingen wij een zakje mais zodat we zelf onze popcorn konden maken, maar dat ging helaas niet helemaal goed. De jongens proefden de nieuwste thee van Cupkes; Popcorn party. Wat ze ervan vinden vertellen ze je zelf.

Dé limonade van de toekomst

Iedereen weet dat de hele dag door frisdrank en sap drinken niet goed is. Er zit heel veel suiker in en het zuur tast het tandglazuur aan.

Water is de beste dorstlesser, maar niet ieder kindje is dol op water. Thee is een heel goed alternatief en is warm én koud lekker om te drinken. Wij ontvingen een pakketje met Kekke kinderthee, Happy Friday thee speciaal voor mij, papieren theefilterzakjes, een flesje voor de thee en mais om onze eigen popcorn te maken.

De thee zit in papieren zakjes die je ook weer heel goed kan afsluiten. Zo kun je de thee makkelijk bewaren en behoud het zijn kwaliteit.

kinderthee met popcorn, mamablog, batboy

Thank God it’s friday

Het was vrijdag. Deon was aan het spelen, Brent lag in bed en Sten lag voor de verandering ook te slapen. Wat een mazzel had ik toch 😉 Van dit moment kan ik beter maar meteen genieten en dus maakte ik voor mijzelf de Happy Friday thee.

Hiervoor heb ik niet een speciaal thee-ei hoeven kopen, want we kregen er een zakje met 50 theefilterzakjes bij. Er zat alleen geen touwtje aan het zakje dus heb ik het zakje er maar los in gelegd en voorzichtig met mijn vingers uit het kopje gehaald.

kinderthee met popcorn, mamablog, batboy

Happy Friday thee

Zodra je het zakje opent komt de heerlijke zoete geur je tegemoet. De thee bevat: appel, ananas, mango, papaya, limoengras, rode bietjes, natuurlijke aroma’s, ginko, passiebloem kruid, appelbes, blauwe korenbloem en cranberries.

Een feestje om te zien en had ik al vertelt van de héérlijk zoete geur?

kinderthee met popcorn, mamablog, batboy

De thee heeft een mooie rode, frisse kleur en ik neem mijn eerste slokje….

mamablog, batboy, kinderthee met popcorn

De thee is echt heerlijk! Een smaak die ik niet echt kan omschrijven, maar je gewoon zelf moet proeven. Hoewel ik echt een koffieleut ben zou ik deze thee wel vaker kunnen drinken. Dit is echt een geniet momentje en de twee jongsten zijn (gelukkig) nog lekker aan het slapen en dus maak ik mezelf nog een kop.

kinderthee met popcorn, mamablog, batboy

Kinderthee met popcorn

Mijn jongens zijn altijd heel dorstig en ik was erg benieuwd wat zij van deze kinderthee zouden vinden. De thee heet Popcorn party , maar helaas hadden we er geen popcorn bij.

Warme thee zijn ze niet dol op, maar deze kun je ook heel goed koud drinken dus hebben we dat gedaan.

Deze thee ruikt ook weer heel erg zoet en de geur van caramel ruik je heel goed. In de thee zit: framboos, appel, rozenbottel, natuurlijke aroma’s, hibiscus, caramel, popcorn en kaasjeskruid. In dit filmpje vertellen Deon en Sten wat ze van de thee vinden, maar helaas zonder popcorn.

Drinkt jouw kindje graag thee? 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Lees ook:

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 13 Comments
 1. Kreanimo schreef:

  Dit weekend kregen we kaaspopcorn van 100 procent kaas op de foodparade.
  Ik zit maar te denken hoe kan dat nu? Kaas Poppen? Dat smelt toch!
  Hahahaha

  Ziet er super gezellig uit!

 2. Wel een hele bijzondere smaak popcorn thee wel jammer dat de popcorn mislukte. Wij hebben kinderthee met appelsmaak van Pickwick. Die vinden onze kids heel lekker.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ja, de mijne drinken graag thee, maar zijn al wel een stuk ouder. Deze thee lijkt me een heel goed alternatief voor zoete drankjes met teveel suiker erin.

 4. Balou schreef:

  Heerlijk, ben een echte thee drinker! Ik krijg trek om deze thee te gaan proberen… hmmm

 5. Kaylee schreef:

  Is misschien wel een idee voor op m’n werk! (kdv) Tof

 6. Super leuk zeg! Mijn kinderen drinken graag thee en dat krijgen ze ook altijd in de ochtend.. maar wel ‘gewone’ vruchtenthee. Dit lijkt me een stuk beter! En vind ik ook nog lekker denk ik 🙂

 7. Malou schreef:

  Ik denk dat ik zoiets ook maar eens moet gaan proberen. Mijn kinderen drinken nu het liefst ranja…

 8. Merel schreef:

  Goed alternatief voor frisdrank ja. Hier drinken ze veel water maar soms ook thee. Denk dat ze dit ook heel leuk zouden vinden!

 9. Fleur schreef:

  Ik heb ook een paar pakken kinderthee in huis, maar het blijft ook bij mijn kinderen nog niet erg een groot succes. Ze willen het vaak wel maken, maar laten het daarna staan

 10. Jamey schreef:

  Wat geinig zeg! Ik heb er echt nog nooit over gehoord.

 11. tamara schreef:

  De thee ziet er heerlijk doet de kleur doet mij een beetje denken aan de duitse hagebute thee

 12. MamaPlaneet schreef:

  De kinderthee klinkt erg interessant. Jammer dat jullie geen popcorn hadden maar wat fijn dat het ook koud goed in de smaak viel.

 13. Eva schreef:

  De thee ziet er wel lekker uit! Mijn oudste drinkt wel graag thee, maar de jongste niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.