tastea, batboy, tastea energy boost, energie, thee, theeleut

Tastea Energy Boost

Ben jij een echte theeleut en kan je wel een boost gebruiken? De  luxe thee van Tastea bestaan uit 100% natuurlijke theekruiden en zijn ook nog eens gezond! Ik kon wel een energy boost gebruiken en ontving de Tastea Energy Boost.

Tastea Energy Boost

De blends van Tastea zijn 100% natuurlijk, gezond én lekker. Er zijn verschillende soorten blends:

 • Detox thee 
 • Energy thee
 • Sex thee
 • Zwangerschaps thee
 • Borstvoedings thee

Nou ben ik niet echt een theedrinker, maar ik kan zeker wel een energie boost gebruiken. En een heerlijk kopje thee op zijn tijd vind ik toch ook wel erg lekker.

tastea, thee, energie, energy boost, batboy

Tastea Energy Boost

Maar dat niet alleen, want deze thee helpt je bij het ondersteunen van:

 • Meer energie
 • Omgaan met stress
 • Ontspannen
 • Vitamine boost
 • Mentale gezondheid bevorderen

Ik ontving de Energie thee van Tastea met de Tastea theebeker en maakte er natuurlijk meteen gebruik van.

tastea thee voor energy, thee, batboy, theekruiden, thee drinken, energie, energy boost, tastea thee waar je energie van krijgt

Tastea Energy Boost en Tastea theebeker

Inhoud

Een blik  Energy Boost bevat 125 gram thee. Voor een kop thee gebruik je 3 gram. Ik had het wel handig gevonden als er een maatschepje bij had gezeten zodat je precies weet hoeveel scheppen je nodig hebt. Nu heb ik het eerst afgewogen.

tastea thee voor energy, batboy, tastea energy boost, energie, thee waar je energie van krijgt, theeleut

Tastea Energy Boost € 35,95

De thee ziet er heel kleurrijk uit en ruikt erg lekker. De ingrediënten zijn: Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals en Safflower petals.

tastea thee voor energy, batboy, thee, energie, energy boost, theeleut

Geen thee ei

Ik drink weleens thee, maar dan gebruik ik alleen theezakjes. Dit is losse thee en ik heb geen thee ei in huis. Maar ik heb ook de theebeker ontvangen en deze handige beker is voorzien van een zeefje/filter zodat een thee ei overbodig is.

tastea thee waar je energie van krijgt, thee, batboy, theebeker, thee drinken, thee ei

Tastea theebeker

Bovendien is de beker dubbelwandig zodat je thee er langer in warm blijft én is dus super handig om mee te nemen voor onderweg! Ik kan niet heet drinken, maar naar ongeveer 20 minuten was de thee nog aardig warm (voor mij).

De beker is BPA-vrij en makkelijk schoon te maken. En wat ik erg leuk vind is dat hij een ‘geheime’ bodem heeft. Hier kan je bijvoorbeeld zoetjes of wat extra thee in stoppen.

Ik vul de beker en heb de thee 5 minuten laten trekken. Eerst heb ik uit de beker gedronken, maar dat vind ik niet fijn drinken. Mijn neus komt tegen het klepje aan, waardoor er ook nog wat thee langs mijn mond gaat, maar er komt gelukkig geen gruis mee! Ik vind het zelf niet handig voor onderweg.

tastea, batboy,tastea thee waar je energie van krijgt, thee drinken, energy boost, energie, theeleut, natuurlijke kruiden

Tastea theebeker € 19,95

Thee momentje

Ik schenk de thee over in een kopje en ga er lekker op de bank van genieten. Heerlijk ontspannen op de bank met een dekentje en pantoffels aan, kopje thee met koekjes en iets te lezen erbij en ik kijk naar het vieze en koude weer buiten terwijl ik heerlijk geniet van mijn kopje thee….

Maar dat is niet de werkelijkheid, want die (b)engels op de achtergrond maken best veel lawaai. Toch kan ik er wel van genieten, want de thee smaakt erg lekker.

tastea thee voor energy, thee, batboy, thee drinken, theeleut, energie, energy boost, tastea thee waar je energie van krijgt

Tastea thee voor energy

Het is jammer dat er niet bij staat hoeveel kopjes thee je per dag ‘moet’ drinken om het gewenste effect te krijgen. Ik heb de ene dag 2 en een andere dag 3 kopjes thee gedronken.

Na een week van de thee te hebben gedronken kan ik eigenlijk niet zeggen dat ik nu meer ontspannen ben of er een energie boost van heb gekregen, helaas. Wel is de thee erg gezond en lekker, maar ik heb niet gewenste effect gekregen.

Ken je de thee van Tastea? Welke thee drink jij het liefst en hoe drink jij je thee?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Ik ben een theeliefhebber dus zou best eens een thee van hun willen proberen. Wat je zegt een maatschepje was handig geweest. Het ziet er kleurig en fleurig uit!

 2. Merel schreef:

  Vrolijke thee, gek om te zeggen maar zo ziet het er in elk geval wel uit. En de beker is ook mooi (al sluit ik me aan bij Nathalie wat betreft het maatschepje). Ik kende het merk niet eigenlijk, maar drink zelf vrijwel altijd rooibos of groene thee.

 3. Charel schreef:

  Heb hier lang over nagedacht om dit te gaan doen! Misschien moet ik de knoop maar doorhakken. Het kan voor je lichaam alleen maar beter zijn!

 4. Patricia schreef:

  Ken her merk nog niet. Ben wel een echte theeleut. Maar wow: seksthee! Hoe kom je er op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.