lichtgevende pantoffels, pantoffels, kind

Warme voeten met lichtgevende pantoffels

Nu het kouder begint te worden is er niks fijner dan lekkere warme voeten. En deze leuke dieren pantoffels van Spaanse Sloffen hebben ook nog iets speciaals. Het zijn namelijk lichtgevende pantoffels!

Spaanse sloffen

Bij Spaanse Sloffen kan je terecht voor Spaanse sloffen en pantoffels van o.a. : Blenzo, Baby Dutch, Rohde, Haflinger en Bernardino. De sloffen van Bernardino worden nog echt in Spanje gemaakt!

Niks is vervelender dan koude voeten en dus zijn pantoffels ideaal om je voeten heerlijk warm te houden.

Wij mochten van Spaanse Sloffen pantoffels uitzoeken en Deon ging voor ‘stoere’ dieren pantoffels. Dus ik dacht dat hij tijger- of monsterpantoffels zou uitzoeken, maar hij koos voor de knalgele honden pantoffels!

lichtgevende pantoffels

Lichtgevende pantoffels

Dat is niet zonder reden, want ze geven namelijk licht als je loopt, hoe cool is dat!

spaanse sloffen, pantoffels, lichtgevende pantoffels, kinder pantoffels, honden pantoffels, batboy, warme voeten, dieren pantoffels

Tijdens het lopen geven de snuitjes van de honden licht!

Prijs

Deze pantoffels hebben een antislipzool en zijn er in de maten 22 t/m 28 en kosten € 17,95. Ze vallen iets kleiner uit dus word het aanbevolen om een maat groter te bestellen. Deon heeft nog net geluk, want hij heeft maat 27.

spaanse sloffen, prijs, lichtgevende pantoffels, dieren pantoffels, honden pantoffels, batboy, pantoffels, dieren pantoffels, dierenpantoffels, hondenpantoffels, warme voeten

Pyjama en pantoffels aan en lekker op de bank tv kijken

In zijn pyjama lekker relaxed op de bank tv kijken. Deon zijn voeten zijn al winterproof!

Heeft/Hebben jouw kind(eren) ook dieren pantoffels?

Lees ook:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Yvonne schreef:

    Haha geweldig! En wat gaaf dat ze ook licht geven. Dylan heeft die tijgerpoten ook gehad. Die haai vind ik helemaal geweldig! Wij moeten inderdaad nog allemaal nieuwe pantoffels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.