vos slofjes

Deze vos slofjes zijn super cute

Wat koop je voor je kindje wanneer hij/zij 1 jaar wordt en je eigenlijk al van alles in huis hebt? Ik bestelde deze vos slofjes van Sew Heart Felt, zijn ze niet leuk?

10 Maand

Brent is nu 10 maand en trekt zichzelf al op. Hij kan al mooi staan in de box of aan de tafel. Het duurt nu niet lang meer voordat hij zijn eerste stapjes zet.

Eerste verjaardag

22 Januari wordt Brent 1 jaar. En wat geef je nou aan je kindje wanneer hij/zij 1 jaar wordt? Ik vind het altijd wel leuk om dan iets speciaals te kopen voor zijn eerste verjaardag. Helemaal omdat wij al zoveel jongens spullen hebben en moet ik dan weer een auto kopen waar wij er al zoveel van hebben? En dus leek mij een leuk idee om voor zijn verjaardag slofjes te kopen.

Wanneer je kindje zijn eerste stapjes zet kan hij op blote voetjes lopen. Maar in januari vind ik het nog een beetje koud om met blote voeten in huis te lopen en dan zijn sokjes of slofjes met antislipzool een uitkomst.

Sew Heart Felt

Sonja Spencer is de ontwerpster van Sew Heart Felt. Zij ontwerpt ook nog vloerkleden, dierenkoppen en dierenpoppen van vilt. Alle producten worden met de hand gemaakt door vrouwen in Nepal. Dit fairtrade project heeft tot 2 keer toe een award gewonnen voor ‘Eco Friendly Gift of the year’.

Er zijn zoveel leuke slofjes van Sew Heart Felt, maar mijn oog viel op de leuke Vos slofjes. Deze slofjes zijn gemaakt van biologische materialen, zonder chemicaliën geverfd én fairtrade.

sew heart felt, batboy, vosjes, slofjes, sloffen, baby, eerste stapjes, fairtrade

Ze zijn voorzien van lederen antislip zooltjes.

sew heart felt, batboy, sonja spencer, fairtrade, vos slofjes, vos slofjes, biologisch

Vos slofjes

De vos slofjes kosten € 32,95 exclusief verzendkosten (ik heb ze besteld bij de webshop Lidor) en worden geleverd in een katoenen zakje van biologisch katoen. De slofjes gaan t/m 19 cm. Voor Brent bestelde ik ze in de maat voor de leeftijd van 1-2 jaar wat gelijk staat aan 13 cm. Dus nu zijn ze hem nog te groot. Ik ben er misschien wel een beetje vroeg mee, maar ik heb altijd last van verjaardag stress .

Ik kan niet wachten totdat hij erop gaat lopen, wat zal dat schattig staan!

sew heart felt, vos slofjes, baby, katoen, vilt, engeland, batboy, biologisch, fairtrade

En wanneer hij ze niet meer past gebruik ik ze als decoratie wanneer het herfst is, leuk toch?!

Wat vind jij een leuk cadeau om te geven wanneer je kindje 1 jaar wordt? En wat vind jij van deze vos slofjes?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Wat zijn ze lief! En ook een heel goed cadeau inderdaad: nuttig, knuffelig en nog leuk om mee te spelen ook.

  2. Yvonne schreef:

    Wat zijn ze schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.