julianatoren, batboy, sinterklaas, mega sint spektakel, party piet pablo

De Mega Sint show in de Julianatoren

Op 19, 20 en 26 november presenteert Party Piet Pablo het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren. Naast toegang tot de Mega Sint Show in het Jul & Julia Theater kan je ook de hele dag gebruik maken van het pretpark. Wij waren er ook en er is nog veel meer te beleven!

Julianatoren

Bij aankomst stonden er meteen al vrolijke Pieten te wachten met een zak vol lekkers. Ook in het park liepen overal Pieten, erg gezellig! Je kan met elke Piet op de foto en zelfs met Piet samen in een attractie, hoe leuk is dat?!

julianatoren, mega sint spektakel, sinterklaas, zwarte piet, batboy, de mega sint show

En natuurlijk was Amerigo er ook. Je hebt de hele dag de gelegenheid om hem te aaien en omdat hij zo lief is krijgt hij ook nog een kusje.

sinterklaas, piet, batboy, julianatoren, party piet pablo, de mega sint show

Een kusje voor Amerigo

De Mega Sint Show

Voor de Mega Sint Show dien je een plek te reserveren. Er zijn 5 shows op een dag en de show duurt een klein uurtje.

De kinderen vonden het super leuk, alleen vond Sten het op een gegeven moment dat het wel lang genoeg geduurd had. Alle kinderen in de zaal waren super enthousiast en deden allemaal gezellig mee met dansen en zingen.

Wil je weten of Party Piet Pablo en Love Piet nu dan eindelijk verkering hebben? Je hebt nog één kans om erachter te komen, want de laatste show is op 26 november. Voor meer informatie over Het Mega Sint Spektakel kijk hier.

mega sint spektakel, sinterklaas, party piet pablo, batboy, julianatoren, de mega sint show

Mega Sint Show

Er is nog veel meer te beleven

Naast de Mega Sint Show is er nog veel meer te beleven in de Julianatoren. Zoals de Dansschool Show, Sinterklaas ontmoeten en is er in de Discobots een Pieten Disco. Hier was Deon niet weg te slaan, want hij wilde de coole moves van de Pieten maar al te graag leren. Ook Sten ging helemaal los! Ik vond het zo leuk om te zien.

pietendisco, julianatoren, batboy, sinterklaas, mega sint spektakel, julianatoren

Via de Griezelgrot of Muizenstory ga je naar de Witte Tent (wij gingen natuurlijk via de Griezelgrot) waar je kan kleuren voor Sinterklaas en ook nog kans maakt om mooie prijzen te winnen en Haal Je Pietendiploma Show. De kinderen voelden zich niet lekker, maar Deon probeerde nog wel om de pakjes in de schoorsteen te gooien en dat ging hem aardig goed af. Helaas geen diploma, maar ik zeg geslaagd.

julianatoren, sinterklaas, party piet pablo, batboy, julianatoren, mega sint spektakel

Helaas hebben we Sinterklaas niet ontmoet, de Dansschool Show niet gezien en Sinterklaas en zijn Pieten niet uitgezwaaid, want ze werden steeds zieker en zijn maar naar huis gegaan. Nog wel snel even stiekem kijken wat er allemaal in de pakjes zit. Maar helaas waren het geen echte cadeautjes….

julianatoren, batboy, sinterklaas, mega sint spektakel, party piet pablo

Weer naar huis

Met de kleurplaat op schoot vielen ze meteen als een blok in slaap. Jammer dat ze niet zo goed te pas waren, maar ondanks dat hebben ze het toch leuk gehad.

mega sint spektakel, julianatoren, batboy, sinterklaas, party piet pablo

Ben jij ook bij het Mega Sint Spektakel geweest of ga je er nog naartoe?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Volgmama schreef:

    Ik ben er niet geweest. Wat sneu dat ze ziek werden. Gaat het nu weer wat beter met ze?

  2. Aahh, wat jammer dat ze niet zo lekker te pas waren! Het ziet er wel gezellig uit allemaal. Gelukkig dat ze sliepen op de terugweg, dat is maar het beste voor zieke kindjes <3. Voor jou ook beterschap!

  3. Wat stoer dat jullie er heen gegaan zijn. En wat sneu dat ze ziek geworden zijn. Hopelijk voelen ze zich alweer wat beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.