zwnager dreumes beurs, mamablog, batboy

Van Zwanger tot Dreumes Beurs Hardenberg

Dé beurs voor aanstaande en jonge gezinnen: ”Van Zwanger tot Dreumes beurs” in Hardenberg. De beurs is op 30 september en 1 & 2 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Samen met Nathalie van Volgmama gingen wij erheen.

 Van Zwanger tot Dreumes beurs

Van Zwanger tot Dreumes beurs is dé beurs voor alle aanstaande en jonge gezinnen met kinderen tot 2 jaar. Dit is de plek om inspiratie op te doen en trends en ontwikkelingen te ontdekken.

Nathalie nodigde mij uit om mee te gaan en haalde mij op. Samen gingen wij met z’n viertjes (dochtertje van Nathalie en Brent) naar Hardenberg. Voor ons is het ongeveer 20 minuutjes rijden. Ik ben nog niet eerder in de evenementenhal in Hardenberg geweest dus ik was erg benieuwd.

zwanger, dreumes, beurs, zwanger beurs, dreumes beurs, hardenberg, batboy, evenementenhal

Gekke bekken trekken

De evenementenhal

Vanaf de parkeerplaats is het een klein stukje lopen, maar wat niet zo handig is, is dat je met een trap naar beneden moet en met een kinderwagen van een trap is best lastig.

Ik zag geen sterke mannen in de buurt, alleen oudere stelletjes die ook op weg waren naar de Evenementenhal, want er was ook een Crea beurs. Samen tilden we de zware kinderwagen naar beneden. Nathalie met één arm, want in de andere arm droeg ze haar dochtertje.

Zwangerschapskleding

Bij binnenkomst stond een stand met zwangerschapskleding van o.a. Love2Wait en ik zag daar een hele mooie jas. De jas heeft een extra stuk in het midden die je na je zwangerschap eruit kan ritsen en dan als gewone jas kan dragen of wanneer je met je kindje in een draagzak loopt kan je de jas met extra stuk dragen, ideaal! Ik was helemaal verliefd op de jas en ik mocht hem passen, maar dan natuurlijk wel eerst mét een dikke buik!

( Door de lampen in de hal zijn de foto’s helaas een beetje donker ).

zwanger, baby, dreumes, beurs, zwanger beurs, dreumes beurs, love2wait, jas, zwangerschapskleding,batboy

Voor even ‘zwanger’

De jas is er in antraciet grijs en zwart en kost € 149,95. Het is een hele fijne en zachte stof en zit echt super lekker. Als ik zwanger was had ik de jas zeker gekocht. Ik kreeg er ook nog een sjaal bij om, maar zelf vind ik het zonder sjaal leuker….

love2wait, jas, zwangerschapsjas, zwangerschapskleding, batboy, zwanger beurs, beurs hardenberg, dreumes

Mét en zonder ‘buik’

Je kan er heel veel leuke spullen shoppen. En terwijl ik even naar de leuke kaartjes aan het kijken ben past Yvana even op Brent 😉 .

zwanger, dreumes, beurs, hardenberg, zwanger beurs, batboy, dreumes beurs, hardenberg beurs

Yvana past wel even op Brent

Kleding kopen

Voor Brent kocht ik een joggingpakje van het merk Little District. De ‘grootste’ maat  was 74. Ik twijfelde nog wel even, want maatje 80 zou misschien wel iets beter zijn, maar heb hem toch meegenomen. Voor het joggingpakje en nog een ander shirtje betaalde ik € 15,-.

Het donker blauwe shirtje is van Name It en hing in de koopjeshoek. Deze scoorde ik voor maar € 2,50!

baby, zwanger, zwanger beurs, beurs, hardenberg, baby, batboy,

Gescoord voor Brent

 

zwangerschapskleding, zwanger beurs, batboy, baby, dreumes, hardenberg, evenementenhal, beurs, zwangerschap

Grappige zwangerschapsshirts & nachtlampjes

Stands met draagdoeken, leuke hoezen voor de maxi cosi, slabbetjes van Batman en nog veel meer hebbedingen!

zwangerschap. zwanger, zwangerschaps beurs, batboy, hardenberg, dreumes beurs, baby, zwangerschapskleding

Nieuw product

Een nieuw product wat in december op de markt komt is de Zinkoxide Billen Spray van Zarqa. De spray voorkomt en herstelt luieruitslag. Het zorgt ervoor dat blaasjes indrogen, dat de huid herstelt en minder jeukt. Het zit in een sprayflacon waardoor het hygiënisch en zuinig in gebruik is. En zelfs wanneer je de spray op z’n kop of zijkant houd kan je blijven sprayen, dat is ideaal!

Zarqa is:

 • Voor de gevoelige huid
 • Voor de probleemhuid
 • 100% parfumvrij
 • Conserveringsvrij
 • Puur & Natuurlijk
zarqa, batboy, beurs, zwanger, zwangerschap, zwangerschapsbeurs, hardenberg, beurs, baby, kinderen

Zarqa Baby Billen Spray

De hal is niet echt heel groot, we hebben er 2 uurtjes rondgesnuffeld. Maar gezellig was het wel!

De heenweg was maar 20 minuutjes, de terugweg bijna een uur 😉 . Ik heb het ook altijd; de terugweg altijd anders (zelfs mét navigatie).

zwanger, dreumes, beurs, hardenberg, batboy, zwanger beurs, dreumes beurs, evenementenhal

Op de achterbank vermaken ze zich uitstekend.

Brent kreeg zijn joggingpakje meteen aan. Het is een hele fijne zachte stof en de binnenkant is gevoerd met fleece. Hij kan zich er makkelijk in bewegen, ideaal nu hij aan het kruipen is.

hardenberg, batboy, beurs, zwangerschap beurs, dreumes beurs, evenementenhal, baby kleding, baby, zwangerschap

Brent is er ook blij mee 😉

Ben jij ook naar de ”Van Zwanger Tot Dreumes Beurs” geweest of ben je nog van plan om te gaan? Morgen en zondag (1 & 2 oktober 2016) kan je er nog heen. De eerstvolgende beurs in Hardenberg is op 29, 30 september en 1 oktober 2017.

Lees ook: Het zijn en krijgen van een tweede kind

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Was zekere voor herhaling vatbaar. Volgende keer weten we dat we om moeten lopen met een buggy of kinderwagen 😉 Die duckface van mijn moppie … en die buik was echt lachen! Leuk dat je mee bent geweest 🙂

 2. Leuke beurs!

  Ik kan er helaas niets meer mee doen!

  Maar het blijft leuk hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.