monster jam, mamablog, batboy

Monster Jam een onvergetelijke show!

Zaterdag 30 juni 2018 was het zover. Wij gingen naar De Kuip in Rotterdam om te kijken naar de spectaculaire show Monster Jam. We deden bijna 4 uur over de heenreis, was het dat wel waard?

Monster Jam

Monster Jam is het meest spectaculaire event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

Via Ticketmaster kocht ik een parkeerkaart (€13,20). We konden de auto bij Ahoy neerzetten en werden met de pendelbus gratis naar De Kuip gebracht en ook weer gehaald.

Pit Party

Voor de jongens is dit natuurlijk super gaaf en we hadden de reis er graag voor over. Het is voor ons ongeveer 2,5 uur rijden dus we zijn op tijd van huis vertrokken.

Voorafgaand aan de show is de Monster Jam Pit Party dé plek om bij de sterren van de show te komen. Hier krijg je een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken en de bestuurders te ontmoeten.

De Pit Party begon om 11.30 en duurde tot 13.00 uur. Tot 12.30 uur had je de mogelijkheid om naar binnen te gaan, maar ondanks dat we ruim op tijd waren vertrokken waren we jammer genoeg te laat. Door een ongeluk op de weg en meerdere keren in de file te hebben gestaan hebben we het helaas niet gered.

De show

De show begon om 15:00 uur en om 13.30 uur gingen de poorten open.

Er staan veel stands waar je eten, drinken en souvenirs kan kopen. Het eten betaal je met munten, maar goedkoop zijn ze niet. Voor €30,- kochten we 10 muntjes. Ook de souvenirs zijn erg prijzig, maar voor de echte fans zijn dit natuurlijk wel de collecters items! Wij hebben het maar gelaten bij een hapje en een drankje 😉 .

mamablog, batboy, monster jam

Eindelijk was het zover en de show kon beginnen. Het is wel verstandig om gehoorbescherming te dragen, want de Monster Trucks brullen enorm!

monster jam, mamablog, batboy

Monster Trucks

De show duurt 2 uur waarvan 15 minuten pauze. De Monster Trucks, het geluid en de stunts, het is allemaal erg indrukwekkend.

batboy, mamablog, monster jam

mamablog, batboy, monster jam

monster jam, mamablog, batboy

We hadden een mooie plek en konden alles goed ziet.

monster jam, mamablog, batboy

monster jam, mamablog, batboy

Spectaculair

Wij hebben erg genoten en de tijd vloog voorbij. De jongens vonden het erg gaaf al was het wel een hele lange dag voor hun. Sten hield het iets minder goed vol, maar hij is ook nog maar 4 en werd moe.

Het was de lange reis zeker waard!

mamablog, batboy, monster jam

Lees ook: Monster Jam 2018

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.