splash face, spons, mamablog, batboy

Hét leukste spel met water: Splash face

Met warm weer is er niks leuker dan te spelen met water. Splash Face van Little Tikes is niet alleen leuk voor kinderen, want ook volwassenen beleven hier heel veel plezier aan. Maar als ik je een tip mag geven; speel dit niet met je partner!

Splash Face het leukste zomerspel

Touwtrekken, wie heeft dit vroeger niet gespeeld? Splash Face is net als touwtrekken, maar ben je net niet sterk genoeg, dan word je nat gespoten! Splash Face van Little Tikes is echt een super leuk spel voor het hele gezin.

Inhoud van de doos

 • Staander met touwen
 • De basis
 • Twee basissteunen
 • Vier pennen
 • Twee bouten

splash face, mamablog, batboy

Het in elkaar zetten gaat vrij makkelijk. Dan zoek je een mooi plekje uit en slaat met een hamer de pennen in het gras.

mamablog, batboy, splash face

De waterslang aansluiten

Nu kun je de tuinslang aansluiten op het verbindingsstuk. Ik moet zeggen dat ik het een erg rot systeem vind en bijna geen enkel verbindingsstuk die wij hebben sluit hier op aan. Het was wel handig geweest als ze er een verbindingsstuk bij hadden geleverd.

batboy, mamablog, splash face

Na heel veel verbindingsstukken te hebben geprobeerd vonden we uiteindelijk toch nog een verbindingsstuk die gelukkig paste en het spel kon beginnen.

batboy, mamablog, splash face

Let’s play a game

Samen met Nick heb ik het even getest, maar dat was niet zo’n goed idee van mij. Hij is natuurlijk veel sterker en het gevolg waren zeik natte kleren! Zelfs wanneer ik hem zei dat hij met zijn andere hand moest trekken, won hij nog. Het is hilarisch leuk en Nick vond het natuurlijk nog véél leuker 😉 .

Tijd voor de jongens om te zien wie er sterker is:

splash face, mamablog, batboy

Deon trekt aan het touw en Sten krijgt meteen de volle laag over zich heen!

mamablog, batboy, splash face

Sten duikt weg, maar het water komt nog best ver! De jongens hebben de grootste lol en dan gaat papa zich ermee bemoeien.

splash face, mamablog, batboy

Ook leuk voor volwassenen!

Samen met papa een potje touwtrekken en hij laat wel even zien wie er hier de sterkste is! Sten vind het prachtig en geniet dat Deon helemaal nat gespoten word.

splash face, mamablog, batboy

Even een close up:

mamablog, batboy, splash face

Hét zomerspel met water

De jongens vermaken zich hier uitstekend mee en genieten er enorm van. Splash Face vinden wij echt hét zomerspel en is leuk voor het hele gezin en ook erg leuk om mee te nemen naar de camping!

Naast dit hilarische spel heeft Little Tikes nog meer verkoelende waterspellen zoals bijvoorbeeld de Fountain Factory: een watertafel voor uren lang speelplezier.

mamablog, batboy, splash face

Met wie zou jij dit spel wel aandurven?

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 10 Comments
 1. Nicole Orriëns schreef:

  Met mijn man! Ik zie het wel zitten dat hij de volle laag krijgt!

 2. Charel schreef:

  Geweldig voor kindjes toch spelen met water!

 3. Damie schreef:

  Mag ik vragen welke aansluiting je gebruikt hebt? Wij vinden de juiste niet….

 4. Marie de Jonge schreef:

  Wat een leuk spel zeg! En handig dat je er gewoon een tuinslag op kan aansluiten. Mijn kinderen houden ook erg van water en spelen graag buiten in de zomer. Ik ga binnenkort maar een haspel kopen, zodat ze achter in de tuin met water kunnen spelen!

 5. Lieve schreef:

  Hallo
  Op zoek naar hoe ik het ding in hemelsnaam kan aansluiten, kwam ik bij jouw review terecht. Kun je evt de afmetingen (diameters van de twee kanten) geven? Dan weet ik wat ik morgen moet zoeken in de doe-het-zelfzaak…
  Dan nog juist uitzoeken hoe wat waar in past en kijken naar het plezier dat mijn jongens hieraan beleven. Je hebt ons alleszins zin doen krijgen!

  • Batboy schreef:

   Hi Lieve, ja jeetje wat een gedoe hè! Ik zal het voor je opmeten. Wat je ook kunt doen is het meenemen naar de bouwmarkt, daar weten ze vast wel welke erop past en heb je zeker weten de goede aansluiting. Groetjes Krystle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.