mamablog, batboy, opblaaszwembad action

Het zwembad van Action

opblaaszwembad, batboy, mamablog

Voor een opblaaszwembad ben ik naar Action gegaan en dan is het natuurlijk ook handig om een pomp te hebben. Maar ik kon pompen wat ik wilde er kwam gewoon géén lucht in!

Schelpen met water

We hebben altijd wel een opblaaszwembad gehad, maar die dingen hebben bij ons nooit echt een lang leven. Het leek mij daarom wel handig om plastic schelpen te kopen en die te vullen met water. De schelpen gingen wel iets langer mee, maar deze zomer kon ik ze niet meer vullen met water, want er zaten schuren in.

Een zomer zonder zwembad in de tuin kan ik de jongens niet aandoen dus ging ik naar Action.

Opblaaszwembad

Bij Action is er best veel keus en ze zijn helemaal niet duur. Ik kocht een opblaaszwembad van 1.68m x 38cm voor maar €5,95. Daarbij is het natuurlijk ook wel handig om een pomp te hebben, want ik zie mezelf dit grote bad niet met de mond opblazen.

Helaas waren de compressors uitverkocht dus kocht ik een handpomp.

opblaaszwembad, mamablog, batboy

Rot pomp

Natuurlijk waren de jongens dol enthousiast en ben ik meteen begonnen met pompen. Ik dacht dat het zwembad zo klaar was, maar daar heb ik mij lelijk in vergist.

Ik kon pompen wat ik wilde, maar er leek helemaal geen lucht in te komen! Het zweet droop van mijn hoofd, mijn armen deden zeer en ik werd er helemaal duizelig van, wat een rot pomp! Ik probeerde er met mijn mond lucht in te blazen, maar het leek wel of er iets voor zat waardoor er helemaal geen lucht binnen kwam. Chagrijnig en bezweet ben ik er maar even mee opgehouden.

Ik pakte een schaar en een priem en prikte er gaten in. Dat ging gelukkig goed zonder dat ik het zwembad lek stak. Ik sloot de pomp weer aan, maar nog steeds kon ik pompen wat ik wilde, maar lucht kwam er niet in.

Blazen, blazen, blazen

Ik had het helemaal gehad met die rot pomp én het zwembad. Als ik dit had geweten had ik het niet gekocht, maar ik kon de jongens nu niet teleurstellen en dus zat er maar één ding op: blazen met de mond. Het duurde even, maar toch nog altijd sneller dan met die rot pomp, want dan was ik nu nog bezig.

Hopelijk heeft dit opblaaszwembad een langer leven dan zijn voorgangers, want het heeft me veel bloed, zweet en tranen gekost.

 

 

5 gedachten over “Het zwembad van Action”

  1. Blij dat wij een compressor hebben. Binnen een minuutje gepiept haha. Maar op vakantie ontploften mijn longen ook bijna bij het opblazen van een luchtbed. Ik zou terug gaan naar de Action met die pomp en een nieuwe eisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *