mamablog, pomp, batboy, opblaaszwembad action

Waarom ik geen opblaaszwembad bij Action meer koop

Voor een opblaaszwembad ben ik naar Action gegaan en dan is het natuurlijk ook handig om een pomp te hebben. Maar ik kon pompen wat ik wilde er kwam gewoon géén lucht in!

Schelpen met water

We hebben altijd wel een opblaaszwembad gehad, maar die dingen hebben bij ons nooit echt een lang leven. Het leek mij daarom wel handig om zo’n schelp zandbak te kopen en die te vullen met water. De schelpen gingen wel iets langer mee, maar deze zomer kon ik ze niet meer vullen met water, want er zaten schuren in.

Een zomer zonder zwembad in de tuin kan ik de jongens niet aandoen dus ging ik naar Action.

Opblaaszwembad

Bij Action is er best veel keus en ze zijn helemaal niet duur. Ik kocht een opblaaszwembad van 1.68m x 38cm voor maar €5,95. Daarbij is het natuurlijk ook wel handig om een pomp te hebben, want ik zie mezelf dit grote bad niet met de mond opblazen.

Helaas waren alle compressors uitverkocht dus kocht ik een handpomp.

opblaaszwembad, mamablog, batboy

Rot pomp

Natuurlijk waren de jongens dol enthousiast en ben ik meteen begonnen met pompen. Ik dacht dat het zwembad zo klaar was, maar daar heb ik mij lelijk in vergist.

Ik kon pompen wat ik wilde, maar er leek helemaal geen lucht in te komen! Het zweet droop van mijn hoofd, mijn armen deden zeer en ik werd er helemaal duizelig van, wat een rot pomp! Ik probeerde er met mijn mond lucht in te blazen, maar het leek wel of er iets voor zat waardoor er helemaal geen lucht binnen kwam. Chagrijnig en bezweet ben ik er maar even mee opgehouden.

Ik pakte een schaar en een priem en prikte er gaten in. Dat ging gelukkig goed zonder dat ik het zwembad lek stak. Ik sloot de pomp weer aan, maar nog steeds kon ik pompen wat ik wilde, maar lucht kwam er niet in.

Blazen, blazen, blazen

Ik had het helemaal gehad met die rot pomp én het zwembad. Als ik dit had geweten had ik het niet gekocht, maar ik kon de jongens nu niet teleurstellen en dus zat er maar één ding op: blazen met de mond. Het duurde even, maar toch nog altijd sneller dan met die rot pomp, want dan was ik nu nog bezig.

Hopelijk heeft dit opblaaszwembad een langer leven dan zijn voorgangers, want het heeft me veel bloed, zweet en tranen gekost.

Geen opblaaszwembad meer van Action

Helaas heeft het plezier niet lang geduurd. De bovenste rand van het zwembad was snel lek. De zomer daarop kon hij nog maar één keer mee, want ook de tweede rand was lek. Goedkoop is duurkoop zeggen ze en dat is zeker bij dit opblaasbare zwembad van Action, helaas gaat hij (als je geluk hebt) maar één zomer mee.

Lees ook:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
  1. Blij dat wij een compressor hebben. Binnen een minuutje gepiept haha. Maar op vakantie ontploften mijn longen ook bijna bij het opblazen van een luchtbed. Ik zou terug gaan naar de Action met die pomp en een nieuwe eisen.

  2. Yolanda schreef:

    Sommige pmpen hebben een dubbele functie en kunnen er lucht in pompen maar er ook uit pompen. Misschien is dat bij deze pomp ook zo? 😉

  3. Charel schreef:

    Altijd fijn haha!

  4. Mirjam schreef:

    Ooh ja, heel herkenbaar en zó vervelend! Wij hebben nu zo’n elektrische pomp en dat went heel snel haha, super makkelijk en snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.