action, shoppen, woonaccessoires

Zo voorkom je dat je niet meer shopt bij Action dan nodig is

Shoppen bij Action, wie houd er niet van? Zelf kom ik er liever niet te vaak, want voordat ik het weet heb ik de kar vol met spullen waarvan ik helemaal niet van plan was om het te kopen. Toch moest ik er naartoe, maar kwam niet thuis met datgene waarvoor ik kwam, nee ik kocht deze items om de woonkamer gezelliger te maken en voor de prijs kon ik het echt niet laten liggen!

Shoppen bij Action

Shoppen bij Action is leuk, goedkoop en verslavend. Voor Sten zijn kinderfeestje was ik nog opzoek naar kleine cadeautjes voor in de snoepzak en waar kun je dat nu het beste doen? Precies, bij Action. Ik wist van mijzelf dat als ik daar naartoe zou gaan, ik met méér terug zou komen dan de bedoeling is, maar ik nam het risico.

Lees ook: Waarom winkelen bij een woonwinkel zo leuk is

Alles is leuk en handig

Pennen en notitieboekjes zijn altijd handig en ze zijn ook zo leuk en goedkoop. Een tafelkleed had ik ook nog nodig, maar de houten onderzetters alias placemats zijn ook wel heel erg leuk. Is het handig? Niet echt, maar leuk zijn ze wel. Andere sierkussens voor op de bank kan ik ook nog wel gebruiken, jammer ik vind ze net iets te klein, maar die lamp die past wel precies in ons interieur en dat voor maar € 6,95!

Een jutte vloerkleed, graveerpen om in glas of hout te graveren, ik zag allemaal dingen waarmee ik mijn kar kon vullen. Zo loop ik dus door de Action en langzaam maar zeker vult de kar zich meer en meer met sokken voor de jongens, tandpasta, zwarte fotolijsten (die achteraf te klein zijn, maar ik kan ze vast wel ergens anders voor gebruiken), pennen, snoep, geurkaarsen, houten dienblad en meer.

Woonaccessoires

Doordat het allemaal zo goedkoop is ben ik geneigd om alles te kopen wat ik leuk vind, maar ik heb het beperkt weten te houden 😉 . En voor een lamp is altijd wel een plekje te vinden toch?

Wat een leuke, mooie lamp! Hij werkt op batterijen (die ik ook maar meteen bij Action heb gekocht) en is inclusief lamp. De lamp is naar mijn mening een beetje te fel en zou een iets minder felle erin doen, tenzij je het niet erg vind om verblind te worden.

woonaccessoires, shoppen

Hij past perfect op de plank naast het gouden aapje (ook van Action).

woonaccessoires, shoppen

Ik weet niet of het nu een vaas of waxinelichthouder is, maar je kan het dus als beide gebruiken. Ik heb er een klein waxineglaasje (die ik dan ook maar meteen bij Action kocht) ingezet. Het brand erg mooi en matcht natuurlijk perfect bij de lamp en dat voor maar € 2,99, daar kun je hem toch niet voor laten liggen?!

action, shoppen

Deze vaas is ook zo mooi! De pluimen heb ik bij de buren uit de tuin geknipt. Ze staan droog en gaan jaren mee, staat super leuk toch?

Tips om alleen dat te kopen waarvoor je komt

Kom jij ook altijd thuis met spullen van Action waarvoor je eigenlijk helemaal niet kwam en heb je meer uitgegeven dan de bedoeling is? Deze tips kunnen helpen:

 • Neem gepast geld mee en géén pinpas.
 • Pak een mandje in plaats van een karretje (en dan ook één mandje en niet stiekem twee 😉 ).
 • Ga direct naar het gangpad waar dat staat wat jij nodig hebt en vermijd de rest van de gangpaden. Zodra je jouw product hebt ga je linea recta naar de kassa.
 • Stel jezelf de vraag of je het echt wel nodig hebt en of je er plek voor hebt.
 • Schrijf dat wat je nodig hebt op en vraag je partner of hij voor jou naar Action gaat.

Mochten deze tips jou niet helpen, dan heb jij (net als ik) een probleem. Niet meer naar Action gaan is vast geen goede optie, maar je zou het kunnen overwegen.

De cadeautjes voor in de snoepzak heb ik echter nog niet dus ik moet nog wel even terug, maar dat vind ik niet zo erg.

Wanneer ben jij voor het laatst wezen shoppen bij Action en wat heb je toen gekocht?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 15 Comments
 1. Monique schreef:

  hahaha! ik denk dat deze tips mij inderdaad niet helpen.
  O, sokken in de aanbieding.. nou ja, aangezien onze wasmachine sokken eet, nemen we die ook maar mee.
  Oeh dit en dat … jaaa zo herkenbaar.

 2. Jouvence schreef:

  Handige tips geef je! Ik kan me eigenlijk altijd wel goed inhouden in de Action.

 3. Haha dit is zo herkenbaar! Ik heb zelfs regelmatig dat ik voor een specifiek product ga, maar thuis kom met van alles behalve dat product. Zucht..

 4. rachel schreef:

  haha bikkel maar dit gaat mij echt niet helpen 😉 ik kom er voor batterijen bijvoorbeeld en kom dan weer met een halve inrichting voor mijn keukenla terug of tierelantijntjes

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Ik denk een paar weken geleden. De laatste tijd kom ik er minder vaak uit met allerlei onzin, en koop ik braaf alleen nuttige dingen zoals vuilniszakken.

 6. Joany schreef:

  Ik hou van dit artikel. Bij de Action blijft er bij mij ook altijd meer plakken dan de bedoeling is. Toch vind ik het zo nu en dan ook wel lekker om even uit de big spender uit te hangen en bij de Action blijft de schade (financieel) beperkt 😅

 7. KoolFamily schreef:

  Herkenbaar, vroeger woonden wij schuin over een action en ging ik er minstens één keer per week ( en altijd had ik ook wel iets mee). Nu is er echt geen Action in onze buurt en ga ik misschien nog 2 keer op een jaar. Dus verder gaan wonen is ook een goede tip! 😀

 8. Silkeblogs schreef:

  Haha, goede tips! Ik ga niet heel vaak naar Action, maar als ik het doe koop ikde hele winkel leeg!

 9. Kirsten Erin schreef:

  Haha, herkenbaar hoor. Ik ging laatst naar de Action en kwam toen ook met woonaccessoires thuis die ik in eerste instantie niet op het oog had. Ach, af en toe moet dat kunnen. Verder kom ik er niet zo vaak. De tip om jezelf goed af te vragen of je het echt nodig hebt, pas ik wel steeds vaker toe bij alles dat ik koop!

 10. Wat een leuke blog! Je tips zijn goed bedoeld, maar in de praktijk werkt dat bij mij niet, dus ja, dan maar niet meer naar de Action gaan. Vandaag ging ik bijvoorbeeld naar het Kruidvat voor een shampoobar en ik kwam thuis met een volle tas aan spullen. Alhoewel ik wel moet zeggen dat ik die producten ook echt nodig heb! En het waren producten die in de aanbieding waren (1+1 gratis) die ik nodig heb. Dan koop ik deze liever in de aanbieding, dan op een later moment als het bijvoorbeeld op is en ik dan wel de volle pond moet betalen.

 11. Rory schreef:

  Van de week nog! Ik ging voor een dagboek (als cadeautje) en ik heb eigenlijk alleen nog een extra kinderlijm gekocht voor Mila. Dus ik kon mij heel goed inhouden. Tegenwoordig leg ik namelijk veel terug. Ik heb wel notitieboekjes en meer in mijn handen gehad. Maar dan denk ik na en leg ik het terug.
  Even off topic. Als je niet zeker weet of het een waxinelichthouder is moet je wel heel voorzichtig zijn. Ik gaf mijn vriendin ooit een Marokkaans theeglaasje (als waxinelichthouder, wat het feitelijk dus niet was) en het is uiteindelijk uit elkaar gespat door de hitte van het waxinelichtje. Niet om bang te maken, maar om alert te zijn bedoel ik dit.

 12. Brigitte schreef:

  Ik vind de Action een absolute topper! Ga er regelmatig langs en koop altijd wat ik nodig heb….maar als ik iets zie waar ik vrolijk van wordt koop ik het…😉 ik heb een ( zeer ) beperkt budget daarom ben ik blij dat er een winkel is zoals de Action waar ik gelukkig van wordt! Leve de Action!

 13. Cynthia schreef:

  Oh ja, ik vind shoppen bij de Action wel een uitdaging ja. Je ziet inderdaad zoveel leuks en de prijs houdt me niet tegen! Misschien toch maar mijn man op pad sturen! Hihi!

 14. Ivana schreef:

  Hallo iedereen, die vaas is supermooi.
  Kom deze ook van de Action? 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.