zomerweken, mamablog, batboy

Zomerweken in de Julianatoren

Tip voor een dagje uit: De Jul en Julia Zomerweken in pretpark Julianatoren. Van maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus 2018 nemen Jul en Julia je mee op wereldreis in de spectaculaire show ‘Jul en Julia en de Reis om de Wereld’.

Zomerweken

Deze weken nemen Jul en Julia je mee in de show ‘Jul en Julia en de Reis om de Wereld’. Samen met Jul, Julia en meneer Kaasgaaf gaan ze op reis rond de wereld. De gemene boeven hebben een aantal souvenirs gestolen en nu doen een aantal attracties het niet. Hiervoor moeten ze op avontuur om alles weer te vinden. Een spannende show en de jongens hebben ervan genoten! De show draait 4 keer per dag in het Jul & Julia theater dus tijd genoeg om te genieten van de show én het park. Na de show hebben we veel plezier gehad in het park.

zomerweken, mamablog, batboy

Persfoto Julianatoren-Zomerweken 1

Het is niet de eerste keer voor de jongens dat we in pretpark Julianatoren waren, maar ze waren dol enthousiast! Dit keer was het erg druk (en warm) en moesten we op een andere parkeerplaats parkeren. De heenweg zijn we gaan lopen en dat is best te doen. Eerst een heerlijk stuk door het bos en daarna op de verharde weg. Terug zijn we met de bus gegaan, want we hadden allemaal zere beentjes 😉 .

zomerweken, batboy, mamablog, julianatoren

Julianatoren

Het pretpark is super leuk voor jong en oud. Sten is de stoerste van de drie (Brent ook, maar voor sommige attracties is hij nog een beetje te klein). Sten durft en mag (bijna) overal in. Het spookhuis, de muizenboot, niks is hem te gek. Zelfs de achtbaan is hij wel een paar keer in geweest en toen ik met hem in de achtbaan ging had ik best even kriebels, maar het is super leuk!

Er zijn genoeg waterattracties om lekker af te koelen en daar hebben we ook zeker gebruikt van gemaakt.

zomerweken, mamablog, batboy

Deon wilde graag in het reuzenrad, maar Sten heeft een beetje hoogtevrees. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook wel een beetje hoog vond.

zomerweken, mamablog, batboy

Shows

De hele dag door zijn er super leuke shows zoals de ‘Limbo show‘ van meneer Kaasgaaf, de ‘Wild West show‘ en ‘Julia’s Toko show‘ en je kunt na de show je helden in het echt ontmoeten én met ze op de foto. Mevrouw Suikerspin gaf een Mexicaanse dansshow en de jongens dansten vrolijk mee!

zomerweken, mamablog, batboy

zomerweken, mamablog, batboy

zomerweken, mamablog, batboy

Aanrader

Pretpark Julianatoren is echt een aanrader om naartoe te gaan. Ook voor Brent (2 jaar) is het een super leuke dag geweest.

zomerweken, mamablog, batboy

Voor meer informatie over prijzen en openingstijden neem even een kijken op de website van Julianatoren.

mamablog, batboy, zomerweken

Ben jij al eens in pretpark Julianatoren geweest?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.