attracties, attractie, meneer kaasgaaf, attractiepark, julianatoren

Favoriete attracties in de Julianatoren

Van 19 april t/m 5 mei 2019 vinden de Lenteweken plaats bij Kinderpretpark Julianatoren. Op 20 april is de nieuwe vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’ geopend en daar waren wij bij. Sten mocht met Meneer Kaasgaaf en zes andere kinderen als eerste in deze trill ride en dat was een geweldige ervaring! Welke attracties zijn nog meer favoriet bij de jongens?

Lenteweken bij Julianatoren

Genoeg te beleven tijdens de Lenteweken in de Julianatoren. Zo start er een nieuwe show van Cas de Ranger en Dino en Dina schitteren vanaf Goede Vrijdag in hun eigen show. Daarnaast ontmoet je natuurlijk ook je andere tv-helden en beleef je plezier in de vele attracties. Het park wordt altijd feestelijk geopend waarbij er wordt gezongen en gedanst.

kinderpretpark, julianatoren

De Hoge Hoed

Nieuw is de spectaculaire vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’. Deze werd  feestelijk geopend door Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin en moest natuurlijk ook getest worden. De kinderen die de naam voor deze attractie hebben bedacht mochten natuurlijk mee en er was nog plaats over voor twee kindjes. Sten was één van de gelukkigen en deze stoere jongen stapte in De Hoge Hoed, zonder dat hij precies wist wat hem te wachten stond.

attracties, julianatoren, pretpark

De Hoge Hoed vind je bij de entree van het pretpark en is een vrijevaltoren van 10 meter hoog. Er is plek voor acht personen en langzaam worden ze omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort!

Sten vond het geweldig. Zijn stembanden zijn getest en om er zeker van te zijn of ze het nog deden ging hij er graag nog een keertje in. Voor deze trill ride moet je wel stalen zenuwen hebben, maar dat is voor Sten geen probleem. Brent is er nog te klein voor en Deon kijkt liever naar zijn gillende broertje.

attracties, attractiepark

Favoriete attracties

Genoeg attracties en voor ieder wat wils. Zo hebben onze jongens ieder hun eigen favoriet.

Deon (6 jaar) houd van veilige, rustige attracties. Zijn favoriet is de Varende Piraat waarbij je een watergevecht moet aangaan met de andere piraten op het water. Heerlijk verkoelend!

Sten (5 jaar) is een echte durfal en heeft meerdere favoriete attracties. Hij kan geen genoeg krijgen van de achtbaan Jul’s Rollerskates, het enge spookhuis Spookslot en de (mini ) botsauto’s. Hij mocht ook in de grote botsauto’s en daar ging hij graag samen met mij in. Nou, dat heb ik geweten, want met hoofdpijn kwam ik eruit! Niet mijn favoriet.

Brent (3 jaar) vind alles leuk. Overal waar hij in mag, gaat hij in zoals de Safaribaan, Kabouterwonderland, Jul’s Stones Baan, Dino’s Tour of samen met papa van de familieglijbaan.

Er is veel te beleven in Julianatoren en zelfs voor de allerkleinsten zijn er genoeg attracties waar ze zich in kunnen vermaken.

 

Wat zijn de favoriete attracties van jouw kindje?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.