gartenwelt emsburen, batboy, mamablog

Gartenwelt Emsbüren

Nee, het is geen Dinoland al ziet het er wel zo uit. Voor mijn man was het een snoepwinkel en voor mij gewoon heerlijk shoppen. Wij gingen naar Gartenwelt Emsbüren bezochten dit tuincentrum voor een ritje op een dino!

Gartenwelt Emsbüren

Mijn man is echt dol op de tuin. Elke vrije minuut dat hij heeft spendeert hij aan de tuin. In Emsbüren, zo ongeveer 30 minuten bij ons vandaan, is een tuincentrum met wel iets heel bijzonders, namelijk: dinosaurussen.

Dinosaurussen

Welke jongen is er nu niet gek op dinosaurussen? Dit leek ons dus dé ideale shopgelegenheid! Bloemen en dinosaurussen dat is toch de perfecte combinatie?

Bij de ingang stond een dinosaurus (waar de jongens meteen op gingen zitten). Je mag op de Dino rijden voor een €1,-, maar je kan ook meedoen aan een quiz. Wanneer je alle dino’s hebt gevonden en je alle vragen goed hebt beantwoord, mag je gratis een rondje op de dino rijden!

dinosaurussen, batboy, gartenwelt emsburen

Dino quiz

De Dino quiz vonden de jongens natuurlijk geweldig! Wij konden lekker rondneuzen in het tuincentrum terwijl de jongens opzoek gingen naar de dino’s.

Dit lijkt natuurlijk ideaal, maar in de praktijk ging het er we iets anders aan toe. De drang om de dino’s te zoeken was natuurlijk erg groot en tijd om naar andere dingen zoals planten en bloemen te kijken was er nauwelijks.

In totaal zijn er 5 dinosaurussen waar je een vraag over moet beantwoorden (potloodjes zoals bij Ikea was dan wel erg handig geweest).

batboy, dinosaurus,

De dino’s zien er erg mooi uit en heel indrukwekkend voor de kinderen. Op een afstandje stonden ze te kijken terwijl papa de vragen aan het beantwoorden was.

emsflower emsburen, batboy, dinosaurussen

Shoppen

Echt shoppen was er niet bij, want de kinderen waren helemaal uit hun doen! We hebben ontzettend veel leuke spullen gezien, zoals de ’tractor tafel’ en dat is toch wel erg leuk in de tuin (vinden de jongens).

De kinderen waren ontzettend enthousiast opzoek naar dino’s dus zijn we verder gaan zoeken.

gartenwelt emsburen, batboy

Snoep voor de man

Mannen en winkelen, nee daar doe je de mijne geen plezier mee. Een tuincentrum daarentegen is voor mijn man net een snoepwinkel. Overal zag hij wel iets wat leuk is voor onze tuin zoals een appel- of een perenboom. ook al is hij niet dol op olijven, een olijvenboom vind hij toch ook wel heel erg mooi.

Maar als er iets is waar mannen dol op zijn is dat wel vlees. Meteen koos hij een barbecue uit waar hij de zomer wel mee door zou komen. En zie zijn blije hoofd eens 🙂 .

Ik heb hem meteen verwezen naar het kastje van Dutchbone, want die staat dan op mijn verlanglijstje.

snoep voor de man, gartenwelt emsburen, batboy

Vlees & bier

Ja, zonder bier kan een man ook niet en deze ’tafel’ vind hij dan ook wel erg handig! ”Je kan er gewoon een flesje uithalen wanneer je aan de tafel staat”. Deze hebben we natuurlijk niet gekocht, maar zijn idee was om het zelf te maken. Mocht het ooit zo zijn zal ik jullie de foto’s niet onthouden 😉 . Dit is natuurlijk echt iets voor mannen.

gartenwelt emsburen, batboy

Dieren

Wij zijn dol op dieren en in vissoorten is hier genoeg keuze. Wat een prachtige kleuren! We hebben niks meegenomen, maar kijken is ook al erg leuk.

gartenwelt emsburen, batboy

De zoektocht naar de dino’s was erg leuk en de kinderen hebben ze allemaal gevonden. Nu maar hopen dat alle vragen goed zijn, want dat wordt beloond met een ritje op een echte dino!

gartenwelt emsburen, batboy

Alle vragen waren goed dus ging onze held Deon als eerst. Daarna mocht stoere Sten, maar tot onze verbazing durfde hij geen ritje te maken! Deon natuurlijk blij, want wie maakt het ooit mee om twee keer op een dino te rijden?!

Bloemen

Wel heb ik nog snel even een bloemetje voor mezelf gekocht, want met lege handen naar huis is ook zo kaal.

gartenwelt emsburen, batboy, vlinders

Tuincentrum Gartenwelt

Wij houden van bloemen en planten. Voor de kinderen is een tuincentrum natuurlijk niet echt een leuk uitje, maar Gartenwelt Emsbüren maakt er zo wel iets ergs leuks van! Het personeel is zeer vriendelijk en spreekt ook nog eens heel goed Nederlands.

Ik weet niet hoe lang de dino’s er nog staan en of dit tijdelijk is of permanent.

Ga jij vaak naar een tuincentrum? Ken jij Gartenwelt Emsbüren?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Mirjam schreef:

    Wat een ontzettend leuk tuincentrum!

  2. Nathalie schreef:

    Leuk! De tractor tafel is echt heel stoer. Wij zijn er nog nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.