kabelbinders, mamablog, batboy

Handige kabelbinders

Heb jij ook altijd ruzie met het snoer van de babyfoon? Bij mij zitten de snoeren altijd in de knoop. Dit kan je heel handig oplossen door een kabelbindertje om het snoer te binden en deze leuke kabelbinders van Kawaii kan jij winnen! 

Kabelbinders

Bij Sten en Brent gebruik ik een babyfoon, maar ik heb altijd ruzie met de snoeren. Hoe netjes ik het snoer ook oprol er blijven maar knopen in komen ( tot mijn grote ergernis ). Ik kan de snoeren elke dag wel weer uit de knoop halen en ze zitten vaak ook nog in elkaar.

batboy, mamablog, kabelbinders

Altijd het snoer van de babyfoon in de knoop

Bij Risjebo verkopen ze o.a. hele leuke kabelbindertjes van kawaii. Kawaii komt uit Japan en betekent; schattig. En dat zijn deze kabelbindertjes zeker.  Los van het feit dat ze er erg leuk uitzien zijn ze erg handig en zo hoef je je ook niet meer te ergeren aan die lange snoeren! Je rolt de kabel op en klikt er een leuk kabelbindertje om.

kabelbinders, risjebo, kawaii, babyfoon, snoer, knoop, ergernis, snoeren in de knoop

Kawaii kabelbindertjes van Risjebo

babyfoon, snoer, kabelbinder, risjebo, kawaii, winnen

Probleem opgelost!

Vind jij deze kawaii kabelbinders ook zo leuk en wil je je niet meer ergeren aan dat lange snoer van je babyfoon? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een setje kawaii kabelbinders van Risjebo naar keuze.

Laat hieronder weten welk kabelbindertje jij zou willen winnen en wie weet hoef jij je straks niet meer te ergeren aan het snoer dat steeds in de knoop zit.

kawaii, kabelbinders, risjebo, batboy, babyfoon, snoer, in de knoop

Setje kawaii kabelbinders

Bij Risjebo verkopen ze nog veel meer leuke artikelen ( hebbedingen ) van o.a. : Gee Sorry Angels, Sonny Angels, Sass&Belle, Blafre, Egmont Toys, Heico en Pop Cutie.

Wil je wat bestellen op de webwinkel van Risjebo gebruik dan de kortingscode BATBOY en je krijgt 10% korting op je bestelling ( deze actiecode is geldig t/m 31.08.2016 ).

De winactie loopt van 12.07.2016 t/m 20.07.2016. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Lousanne Keij schreef:

  Die helemaal rechts onderin vind ik wel erg lief.

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat een leuke kabelbinder inderdaad. Slim dat ze dat hebben uitgevonden.

 3. Carin schreef:

  Het kuikentje is schattig

 4. Sam schreef:

  Oh wat een cutie! Geeft toch een leuke touch en zachte touch aan electronica. Ik zou dolgraag kans willen maken op de variant met het gele kuikentje voor mijn eigen kleine kuikentje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.