batboy, mamablog, origineel, carnavalskleding

Originele carnavalskleding

Op 3 maart 2019 begint Carnaval. Met deze originele carnavalskleding kun jij samen twinnen met je kindje  tijdens Carnaval!

Carnaval

Carnaval is een volksfeest dat in februari of maart plaatsvindt. De datum hangt af van Pasen en is altijd 7 weken daarvoor.

Zelf ben ik niet zo’n type die tijdens deze feestdagen helemaal losgaat, maar vroeger heb ik het wel altijd gevierd. Super leuk om je dan te verkleden en in je carnavalskleding naar school te gaan. Ik was vroeger een echte Madonna fan en was bijna elk jaar ‘Madonna’.

Carnaval vieren met kinderen

Carnaval vieren met kinderen is ook erg leuk. Ga samen twinnen in originele carnavalskleding en ga in te gekke outfits naar een carnavalsoptocht kijken.

Thema

Bedenk een thema hoe jullie verkleed gaan. Je kunt de favoriete held van je kindje nemen, een sprookjes figuur of fantasie. Met carnaval kan en mag alles!

Carnavalskleding

Nu je een thema hebt bedacht, hoort daar natuurlijk een outfit bij. Eerder schreef ik een artikel over de geweldige pakken van Opposuits en hoe leuk is het om samen met je zoon te twinnen in een pak van Opposuits.

Ga met deze originele carnavalskleding helemaal in stijl. Papa een stoer ‘Dark Knight’ pak en voor je zoontje precies hetzelfde, hoe gaaf is dat!

carnavalsoutfit, mamablog, batboy

Of laat papa als de ‘Joker’ gaan en dan natuurlijk wel geschminkt.

carnavalsoutfit, batboy, mamablog

Voor mannen vind je bij Opposuits talloze inspiratie voor een super origineel carnavalspak.

carnavalsoutfit, mamablog, batboy

Als moeder kun jij natuurlijk ook twinnen met je mannetje! In deze carnavalspakken voor vrouwen vallen jullie wel op tijdens de carnavalsoptocht!

batboy, mamablog, carnavalsoutfit

carnavalsoutfit, mamablog, batboy

 

 

Schminken

Schmink mag natuurlijk niet ontbreken, want zo maak jij je outfit helemaal af. Schmink je bijvoorbeeld als een flamingo, matcht perfect bij de Flamingopakken!

carnavalsoutfit, mamablog, batboy

mamablog, batboy, carnavalsoutfit

carnavalsoutfit, mamablog, batboy

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Op de site van Opposuits vind je nog veel meer inspiratie voor originele carnavalskleding.

Win een pak voor jou en je zoontje

Hoe leuk is het om te twinnen tijdens Carnaval in deze grappige en originele pakken van Opposuits! Wij mogen er 2 naar keuze weggeven: één voor jou en één voor je zoontje.

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.
 • Like en deel dit bericht.

 

De winactie loopt van 20.12.2018 t/m 27.12.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

31 gedachten over “Originele carnavalskleding”

 1. Nou… wij zijn aan het aftellen!!!
  5 dagen lang zijn we op pad MET de kids :))
  Kunnen niet wachten!!
  Mijn neefje gaat ook mee en die houdt niet van over de top verkleden net zoals mijn man.
  Maar deze pakken zijn natuurlijk dan een schot in de roos.
  Mijn neefje is 1 januari jarig dus dit zou gelijk een TE GEK verjaardagscadeau kunnen zijn!!
  Wat een gave pakken zitten er bij.
  Vooral die van Marvel voor volwassenen zijn geweldig!!
  Ik waag graag en kansje!

 2. Wat gaaf. Al druk bezig met de voorbereidingen. Hier wordt altijd 5 dagen lang carnaval gevierd en de kids doen gewoon mee. Twinning is helemaal tof😍

 3. Geweldig!! Mijn gaat dit jaar voor het eerst echt vol overgave meedoen in de carnavals spirit met mij. Het zou echt fantastisch zijn als we dan zón top outfit hebben waar hij zeker tijdens zijn speciale avond de totale blitz mee zal maken!

 4. Oh, wat super gaaf. Die pakken zijn echt te gek! Ik weet zeker dat onze zoon dat pak iedere dag aan wil hebben en niet alleen met carnaval. Voor hem is het iedere dag feest. Hij is zo’n blij ei. 🙂

 5. Hoe leuk zijn deze pakken! Dit zouden mijn zoontje en man heel stoer vinden! Papa heeft al een aantal tal van deze pakken dus om nu samen hetzelfde met zijn zoon te gaan is echt super!

 6. Ow gaaf!! 🤡 Die pakken zijn zo stoer.. als ik hem voor onze oudste van 3 jaar mag winnen kan het jaar erop mijn jongste zoon aan (Word in feb 2) 🤡🎉🎊 en wij als echte carnaval vierders in ons kraaienland, zou super zijn 🎉🎊🤡❣

 7. 🦌🎄🎅🎁 Wat geweldig voor mijn man en onze zoon! Wij maken heel graag kans op zo’n leuke set grappige pakken! 🦌🎄🎅🎁

 8. Oh dat zou echt werkelijk fantastisch zijn!! Helemaal gek van carnaval 😍 Jaren bij de carnavalsvereniging gezeten hier in het dorp. Ik weet zeker dat mijn man en zoon deze pakken met trots zouden dragen 4 dagen lang 🤞🏻🍀🌟

 9. Deze opposuits zou ik graag voor mijn lieve mannen winnen, want ik zou ze dolgraag eens zien twinnen.
  Twee knappe mannen die zo op elkaar lijken in het groot en het klein, en dan hetzelfde pak aan..wat zou dat geweldig zijn!!!

 10. Waanzinnig. Ik vind deze pakken zo mooi en doe heel graag mee voor mijn twee mannen. Zou geweldig zijn als ze een matchend pak dragen

 11. Supergaaf! We proberen elk jaar als gezin te matchen. Met deze coole pakken zou dat zeker gaan lukken! (en hoeft mama verder niet meer na te denken #stress)

 12. Geweldig 😍
  Heb hier al naar gekeken naar pakken van dit merk voor mijn zoontjes maar dan voor een bruiloft 😉
  Ben zelf helemaal weg van de test beeld versie

 13. Ja super leuk voor mijn mannen. Papa is een echte carnavalsvierder en bij de kinderen zit het duidelijk ook in het bloed. Ze zijn helemaal gek op carnaval. Ik doe mee voor papa en Morris

 14. Geweldige actie!!🎉🎉 Wat een gave pakken! Ik kom uit een Brabants dorp dus carnaval zit er vanaf jongs af aan in!🤪 Nu onze Lucas oud genoeg is willen we hem ook graag mee gaan nemen! Kindercarnaval is hier altijd erg leuk! ❤❤Hoe gaaf als hij zijn eerste jaar al in zo’n mooi pak mee mag!!😍😍 Ik zie mezelf wel in de Harlequeen en hem in Boys red devil lopen! We zouden de show stelen!!! Alaaf!!🎉🎉

 15. Ja leuk! Voor mijn man en onze oudste zoon. Batman is favoriet met alles… Lego, Duplo, shirts, games…. Dus de Dark Knight of The Joker! Kicken! Wij wonen in Limburg dus we zouden he verder afmaken met schmink etc….

 16. Wat gaaf zo’n pak van Opposuits! Dit is voor mijn zoontje en mij zeker een unieke en coole look, precies de look die ik voor ons samen zoek! Let’s go party!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *