popteenies, mamablog, batboy

Party Popteenies

Party Popteenies is de nieuwste aanwinst van dit najaar. Draai, trek, pop en jouw Party Popteenie verschijnt uit het confettikanon in een wolk van verzamelbare confetti!

Party Popteenies

Party Popteenies (uitgever Spin Master) gaat verder dan een verrassing. Spanning en enthousiasme vanaf het POP-moment tot aan de onthulling van de collectible zelf.

De verstopte Party Popteenie is dé nieuwste aanwinst van dit najaar voor kinderen vanaf 4 jaar.

De feestelijke verpakking, de gedetailleerde accessoires en de confetti laten de wereld van Party Popteenies tot leven komen. Alle Party Popteenies dragen oogverblindende outfits speciaal in hun thema en met de bijbehorende schattige accessoires zijn ze altijd ready to party!

Blijf knallen en verzamel wel meer dan 25 fantastische Party Popteenies die verstopt zitten in: de Single Surprise Popper, Double Surprise PopperSurprise Box en de Party Playset.

De Popteenies

Met drie verschillende thema’s om te poppen, waaronder Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland, is er voor elk wat wils.

Violet

Deze Social Butterfly is klaar om haar vleugels uit te slaan. Zoals haar accessoires al verraden hoort Violet bij het thema Rainbow Unicorn.

popteenies, mamablog, batboy

Lily

Met haar wapperende lokken en glitter kroon is zij absoluut de Queen of Winter Wonderland. Zij houd van schitterende outfits en overheerlijke cupcakes.

batboy, mamablog, popteenies

Bella

Deze dierenliefhebster houdt van panda’s en dat is te zien! Schattig maar ook een beetje rebels. Deze stoere meid kan gevonden worden in het Cute Animal thema.

popteenies, mamablog, batboy

Naast Violet, Lily en Bella zijn er nog veel meer Party Popteenies te verzamelen. Elk item van Party Popteenies-lijn wordt geleverd met verschillende accessoires en verzamelbare confetti om het feestthema helemaal af te maken.

popteenies, mamablog, batboy

Voeg al jouw Popteenies en accessoires bij elkaar en maak de meest fotogenieke feestscenes om te delen met je vriendjes en vriendinnetjes!

popteenies, mamablog, batboy

Winactie

Wil jij knallen met de Party Popteenies? Wij geven een Single Surprise Popper én een Double Surprise Popper weg!

popteenies, mamablog, batboy

  • Like onze Facebookpagina.
  • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en begin je antwoord met CONFETTI.
  • Deel dit bericht.

De winactie loopt van 07.09.2018 t/m 13.09.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

12 gedachten over “Party Popteenies”

  1. Confetti: wat leuk! Daar zal mijn meisje ook erg blij van worden leuk cadeautje voor als ze straks eindelijk af mag zwemmen 🤗😍

  2. CONFETTI op het feestje van mijn dochtertje eind oktober? Ja graag! Wie weet wel met zo’n schattige party popteenies erbij. Zou wel extra feestelijk zijn dan.

  3. Confetti: wie houdt er niet van (alleen een beetje vervelend als je het na dagen nog overal terugvindt….).
    Party popteenie, het klinkt superleuk en ik weet wel zeker dat het bij mijn dochter in de smaak zal vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *