mama sieraden, geboortesteen, mama sieraad

De mooiste mama sieraden om voor altijd te koesteren

Mama sieraden hebben altijd een speciale betekenis. In deze sieraden zitten namelijk symbolen van je kind(eren) verwerkt zoals bijvoorbeeld de naam, een letter, geboortesteentje of het sterrenbeeld. Wil jij graag een sieraad met een speciale betekenis? Laat je inspireren om jouw sieraad eigen te maken en voor altijd te koesteren.

Wat zijn mama sieraden

Een mama sieraad is speciaal en is niet zomaar een sieraad. De naam zegt het al, want zo’n sieraad is speciaal voor jou als moeder. Dit kan een armband of ketting zijn en heeft altijd een speciale betekenis waarin een symbool van je kind(eren) is verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de initialen, geboortesteentje, foto, vingerafdruk, naam of een combinatie daarvan. Het is iets heel bijzonders wat je draagt, want dit sieraad staat symbool voor je gezin.

Sieraden met een betekenis

Vroeger droeg ik echt alleen maar zilveren sieraden, maar tegenwoordig draag ik graag goud(kleurige) sieraden. Ik heb nu ook een prachtig subtiel goudkleurig armbandje die speciaal voor mij is gemaakt door Kleine Zus. Zij zijn gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van sieraden. Niet alleen kun je hier terecht voor mama sieraden, maar ook sieraden voor kinderen en papa, want hoe leuk is het om ook papa een speciaal sieraad te geven!

Bij Kleine Zus kun je al je wensen doorgeven hoe jij wilt dat jouw sieraad eruit moet zien en op deze manier draag jij altijd een bijzonder en uniek sieraad.

De mooiste mama sieraden

Mijn armbandje heeft bij de sluiting drie geboortesteentjes die symbool staan van het sterrenbeeld van mijn jongens. Ik heb gekozen om de geboortesteentjes dichtbij de sluiting bij elkaar te laten plaatsen als hangertje, maar je kan er ook voor kiezen om ze te verdelen en in de armband te laten verwerken als steentje en niet als hangertje.

sieraden, mama sieraad

Ben je niet zo van het dragen van armbanden? Mama sieraden zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen zodat er altijd wel een speciaal sieraad voor jou is.

Ketting

Een ketting met een geboortesteen of een hangertje waar de naam is ingegraveerd. Een ketting heeft veel mogelijkheden en er kunnen allerlei soorten hangertjes aan bevestigd worden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een hangertje met de vingerafdruk van je kindje, hoe bijzonder is dat!

Zelf heb ik ook een speciaal hangertje laten maken voor aan mijn ketting van het eerste melktandje, zo speciaal!

eerste, mamablog, mama sieraad

Oorbellen

Wist je dat je ook mama sieraden hebt in de vorm van oorbellen? Laat hier op subtiele wijze een geboortesteentje in verwerken of met mooie sierlijke letters de initialen van je kindje. En hoe mooi is het om dit te laten verwerken in hartvormige oorbellen!

Ring

Draag je graag ringen? Wellicht is een ring met geboortesteen iets voor jou. Je kunt er ook nog iets in laten graveren zoals een datum, naam of de initialen. Laat je sieraad maken helemaal naar jouw wens.

Wil je je sieraden graag meenemen als je op reis gaat? Bewaar ze dan in deze sieraden organizer, zo blijven ze mooi en neem je ze makkelijk overal mee naartoe. Met mama sieraden draag je je kind(eren) altijd bij je op een prachtige manier en krijgen naarmate de jaren verstrijken steeds meer betekenis. Een geweldig Moederdag- of kraamcadeau om voor altijd te koesteren!

 

Heb jij een mama sieraad? Of een sieraad met een speciale betekenis?

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Nicole Orriëns schreef:

  Nee, maar ik heb er wel van gehoord. Zo kun je dacht ik ook moedermelk in een sieraad verwerken. Ik vind het allemaal wel heel leuk en bijzonder!

 2. Tania schreef:

  Zelf heb ik geen mama sieraad maar het lijkt me wel leuk omdat cadeau te doen aan een mama als geboortecadeau

 3. Charlotte schreef:

  Nee die heb ik nog niet, maar wel heel erg mooi!!

 4. Melissa schreef:

  Ik hou van kleine en fijne sieraden en helemaal met een betekenis. Zo mooi is dat om te bij je te dragen

 5. Rory schreef:

  Een aantal inderdaad. Heel erg blij mee. Ook samen met mijn meisje onlangs een moeder/dochter-sieraad mogen ontvangen. Een prachtig armbandje met een zogenaamde ‘bar’ die gegraveerd is met haar naam. Haar bar is gegraveerd met de tekst ‘mama’. Heel dierbaar. Sowieso houd ik erg van sieraden. In mijn geval juist goud (past beter bij mij, ook bij mijn huidskleur) en soms ook zilver.

 6. rachel schreef:

  nee ik heb er zelf geen een maar vind het wel een heel leuk idee

 7. Sofie schreef:

  Wat een mooie sieraden! Mijn moeder heeft er inderdaad ook een aantal, met onze letters, geboortestenen of onze tandjes erin verwerkt.

 8. Simone schreef:

  Wat een prachtige sieraden, heel leuk als kraamcadeau voor kersverse mama’s!

 9. Mieke | Mieks Mind schreef:

  Ik heb geen mama sieraad want ik ben geen moeder haha. Ik heb wel een sieraad met een betekenis. Een buddha to buddha armband die ik gekregen heb voor het behalen van mijn diploma + verjaardag + ter herinnering aan mijn opa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.