instagram, instaswap, kidsswap, fall edition, batboy, post, pakketje versturen

Echte post voor je kindje met Kidsswap

Heb je weleens gehoord van Instaswap? Wij deden voor de eerste keer mee met de Instaswap Fall edition 2016 . Wil je weten wat Instaswap is en hoe het werkt lees dan snel verder.

Instaswap

Instaswap is bedacht door Lynda Hovens.  Alle deelnemers zetten tijdens deze periode foto’s op Instagram zodat er in de periode van de Instaswap alleen maar ‘happyposts’ op Instagram te zien zijn. ‘Spreading some kindness’.

Ik vind het altijd erg leuk om post te krijgen, gewoon een handgeschreven kaartje daar kan ik al heel vrolijk van worden en wanneer je cadeautjes krijgt is het natuurlijk helemaal leuk!

Instagram

Wanneer je actief bent op Instagram kan je meedoen doen met Instaswap ( swap betekend uitwisseling ). Je wisselt aardigheidjes uit met iemand ( je swappartner ) die je toegewezen krijgt en verstuurd ze op de aangegeven datum met de post.

Op Instagram moet je profiel openbaar zijn en het is de bedoeling dat je niet verteld wie je swappartner is. Je kan op zijn/haar profiel kijken om te zien wie de persoon is en wat hij/zij leuk vind of welke hobby’s je swappartner heeft. Pas bij ontvangst van het pakketje weet je wie je swappartner is.

De kosten bepaal je helemaal zelf. Het gaat erom dat je iemand die je niet kent een aardigheidje stuurt. Het mag ook iets zijn wat je zelf hebt gemaakt bijvoorbeeld een gebreide sjaal.

Kidsswap

Wij deden mee met de Instaswap en de Kidsswap. De Kidsswap is voor kinderen van 4 t/m 18 jaar en werkt precies hetzelfde. Ruim van tevoren krijg je via je mail je swappartner toegewezen en dus heb je ruim de tijd om een leuk pakketje samen te stellen.

Deon zijn swapmaatje is een meisje van 4 jaar en samen gingen we de stad in om wat leuks te kopen.

Wat zit er in?

Omdat het nu te koud is voor ijs, maar toch de zomer missen hebben we lekkere ijs spekjes gekocht en natuurlijk een zakje voor onszelf om te proeven of ze wel lekker zijn ;).

De Lebkuchen vinden we zelf ook erg lekker en ligt altijd wanneer in Nederland het Sinterklaas snoepgoed in de winkel ligt in de Duitse supermarkt ( dan ligt in Duitsland het Kerst snoepgoed in de winkel ). Het is een soort ontbijtkoek met een glazuur-/chocoladelaagje  eromheen. Wanneer je dit nog nooit hebt gehad raad ik het je aan om echt eens te proberen! Toen ik voor de eerste keer een Lebkuchen had geproefd heb ik de hele zak bijna alleen opgegeten :0 .

Nu het kouder wordt mag een muts natuurlijk niet ontbreken. En wanneer je dan de deur uitgaat is het natuurlijk erg handig om je eigen tasje mee te nemen, even een lekker luchtje van Frozen op en je lippen beschermen met de lippenbalsem van Elsa & Anna.

Deon heeft nog een leuke tekening op het kaartje gemaakt en dan kan alles ingepakt worden.

instagram, instaswap, kidsswap, cadeautjes, aardigheidje, post, pakketje, batboy, herfst, 2016, kidsswap fall edition

Cadeautjes voor de Kidsswap

In het pakketje voor mijn swappartner zit het volgende:

 • Lebkuchen
 • Stempelsetje met kaartjes
 • Egel hangertje
 • Geurzakje ”A house is not a home untill you can write I Love You in the dust”
 • IJs spekjes
 • Zakje om heerlijke chocolademelk te maken
 • Betonnen hangertje ”Enjoy Home”
 • Houten huisje met notitieblaadjes
 • Stoffen shopper
instaswap, instagram, instaswap fall edition 2016, kidsswap, batboy, post, happy post

Instaswap Fall Edition 2016

instagram, instaswap, kidsswap, fall edition, post, batboy

En dan kan alles ingepakt worden. Dat vind ik ook erg leuk om te doen. Bij de Kidsswap heb ik nog leuke wolken haakjes op de cadeautjes geplakt.

instaswap, instagram, cadeautjes, inpakken, herfst, batboy, post, pakketje

Op 31 oktober moest alles op de post. Ik vind het erg leuk om te doen en ook heel spannend wat wij met de post mogen ontvangen!

instagram, instaswap, kidsswap, fall edition, batboy, post, pakketje versturen

Klaar om op de post te gaan.

Lijkt jou dit ook leuk om te doen? Op de website van Instaswap vind je alle informatie.

Heb jij al eens meegedaan met Instaswap en/of Kidsswap?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Nee, nog nooit eigenlijk. Maar ik vind dat het er altijd erg leuk uitziet, en dat iedereen erg zijn best doet.

 2. Volgmama schreef:

  Leuk hoor. Is wel verslavend dat swappen 😉
  Laat je ook zien wat jij hebt gekregen?

 3. Leuk! Ik zie het heel vaak voorbij komen en twijfel altijd om mee te doen. Ben bang dat ik er niet genoeg tijd voor heb, dus dan laat ik het altijd maar.

 4. Yvonne schreef:

  Wat super leuk. Ik ga dit jaar voor het eerst meedoen met de kerstswap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.