sip n' sound straw, rietje

Sip n’ Sound Straw

Drinken door een rietje is nu nog leuker met de Sip n’ Sound Straw, want wanneer je door het rietje drinkt hoor je een heel leuk geluid.

Sip n’ Sound Straw

Er zijn verschillende rietjes te koop o.a: schaap, varken, koe, paard of een auto. Wij kochten de rietjes bij Intertoys en daar had je keuze uit een schaap, koe of een varken en kosten € 4,99 inclusief batterijen.

Het varkentje voor Deon en het schaapje voor Sten. De rietjes zijn van kunststof en BPA vrij.

rietjes, rietje, batboy, drinken, sip n' sound straw, intertoys,

De figuurtjes kan je heel makkelijk van het rietje afschuiven en zo om een ander rietje schuiven of er mee spelen.

Om de rietjes schoon te maken, zet ik ze rechtop in de vaatwasser.

schaap, schaapje, batboy, intertoys, rietje, rietjes, geluid, filmpje, sip n' sound straw, bpa vrij, kunststof, sip n straw

Terwijl je drinkt maakt het schaapje een leuk geluid.

Schaap en varken

Persoonlijk vind ik het schaapje iets leuker, want het geluid van het schaapje is iets duidelijker dan dat van het varkentje. Wanneer je stopt met drinken stopt het geluid. Er zit ook een knopje aan waarmee je het geluid aan of uit kan zetten.

Het rietje is best ‘zwaar’ dus het beste is wel om het in een groot/hoog drinkglas/beker te doen. Sten zijn beker is een beetje aan de kleine kant, maar het ging wel.

varken rietje, varken, sip n' sound straw, filmpje, rietje, schaap rietje, schaap, batboy, sip n sound, dieren geluiden, rietje met geluid, intertoys

Filmpje

Deon en Sten vinden het beiden erg grappig. We hebben een kort filmpje gemaakt zodat je kan zien en horen hoe het drinken uit de Sip n’ Straw gaat:

 

 

Wat vinden jullie van deze rietjes?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Lotte schreef:

    Haha hier is de tractor een favoriet !!!!

  2. Whaaaaa – te gek!

    Je ziet het aan zijn gezichtje ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.