batboy, bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeestje met kinderen

Afgelopen zondag hadden wij een bedrijfsfeestje van mijn man, want het bedrijf waar hij werkt bestaat 10 jaar. Het hele gezin was uitgenodigd dus ook de kinderen mochten gezellig mee.

Bedrijfsfeestje

Het bedrijf waar mijn man werkt is 10 minuutjes lopen vanaf ons huis. Het was heerlijk weer dus gingen we gezellig met de benewagen.

Het leek mij eigenlijk voor de kinderen niet veel aan zo’n bedrijfsfeestje, maar toen we aan kwamen zagen we al een groot springkussen en dat was een erg leuke verassing voor de kinderen!

Er was een hoekje gecreëerd in piratenstijl en er stonden skelters ( die Deon zo graag wil hebben ) dus die werden meteen getest. Ook liep er een piraat rond en hij vertelde dat er overal schatten ( gouden stenen ) verstopt waren die de kinderen moesten gaan zoeken en wie de meeste gouden stenen had gevonden won een prijs.

bedrijfsfeestje, batboy, kinderen, feestje, kinderfeestje

Deon en Sten vonden helaas géén gouden stenen en kregen dus ook geen prijs. Sten snapte het toch niet en holde overal wel achteraan, maar Deon was erg teleurgesteld…

De piraat heeft de hele middag alle kinderen vermaakt met spelletjes en de kinderen vonden dat natuurlijk geweldig.

bedrijfsfeestje, batboy, kinderfeestje, kinderen

batboy, spelletjes, kinderfeestje, kinderen, bedrijfsfeestje, piraat

Spelletjes

De kinderen konden met elk spel een prijs winnen dus Deon deed natuurlijk extra goed zijn best. De kinderen mochten een keer grabbelen en Sten bleef maar bij de grabbelton staan grabbelen! Hij vond de papegaai van de piraat wel erg leuk en die heeft hij zich meteen toegeëigend in de mom van ”die is voor baby Brent” 😉 .

batboy, grabbelton, bedrijfsfeestje, kinderen, piraat, kinderfeestje

Sten grabbelde een bellenblaas, maar omdat de bellen niet deden wat hij wilde werd hij een beetje boos en gooide alles over zijn hoofd:

bellenblaas, kinderfeestje, batboy, piraat, piratenfeestje, kinderen, bedrijfsfeestje

 

Lekkernijen

En toen was het tijd voor iets lekkers en natuurlijk konden wij niet kiezen ( en Sten al helemaal niet ). Een grote tafel vol met lekkere taartjes is ook wel heel lastig om daar vanaf te blijven….

taart, gebak, zoetigheid, batboy, kinderfeestje, piraat, piratenfeestje

Je mocht zo vaak en zoveel pakken als je wilde ( maar dat heb ik natuurlijk niet tegen de kinderen gezegd 😉 ).

taart, gebak, verjaardag, feestje, bedrijfsfeestje, piratenfeestje, piraten, bedrijfsfeestje

Na al dat lekkers konden de kinderen weer heerlijk buiten spelen en ook voor de mannen ( lees grote kinderen ) was er een spel te doen; iets met spijkers en een hamer en ook zij konden zich uren vermaken. We ‘moesten’ nog een zonnige selfie maken en daarna stond er binnen een heerlijk buffet op ons te wachten. Voor de kinderen was er een speciaal kinder loopbuffet.

bedrijfsfeestje, kinderfeestje, batboy, piraten, veebroo, taart

Ik heb nog niet eerder een bedrijfsfeestje meegemaakt waar zo veel aandacht voor de kinderen is geschonken en het was zeer geslaagd, dat hebben ze erg leuk gedaan!

Hebben jullie weleens een bedrijfsfeestje gehad waarbij het hele gezin is uitgenodigd? Wat hebben jullie toen gedaan?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Kirsten schreef:

    Het zag er echt wel leuk uit! & super dat er zo veel aandacht besteed werd aan de kinderen!

  2. Wat een leuk feest zeg, wat goed dat ze zo aan de kinderen gedacht hebben! Dat heb ik nog nooit zo meegemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.