kaya sierden

Kaya Sieraden voor speciale momenten

Ik ben dol op sieraden, wie niet eigenlijk? Bij Kaya sieraden kan je terecht voor sieraden voor bijzondere momenten. Denk bijvoorbeeld aan je baby’s eerste armbandje, moeder & kind armbandjes en je kan zelfs je eigen sieraad nóg persoonlijker maken door je eigen handschrift te laten graveren op een hangertje! En wij mogen een shoptegoed van Kaya Sieraden weggeven!

Kaya sieraden

Kaya sieraden is opgericht door Tanja Rakhou. Haar droom was een betaalbaar kindersieraden merk ontwikkelen. Niet van hout of plastic, maar gemaakt van échte materialen zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. En van elk verkocht sieraad word er een bedrag gedoneerd aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia één week naar school kan.

KAYA sieraden is één van de grootste kindersieradenmerken met een uitgebreide collectie. Maar er is veel meer dan alleen kindersieraden. Mom & Me is een lieve moeder en dochter armband setje. Twee identieke sieraden staan symbool voor jullie bijzondere band, maar je kan je er ook terecht voor de 3-generatie sieraden en hoe mooi is het om de familieband te vereeuwigen met een speciaal sieraad. Of een geboortesteen sieraad, om de geboorte van een lief wondertje te vieren. Dit en nog veel meer kan je vinden in de webshop van Kaya sieraden .

Speciale momenten

Om speciale momenten tastbaar te herinneren zoals de geboorte van je kindje, eerste verjaardag, doop of een sieraad voor je kindjes eerste Kerst, deze sieraden blijven altijd en zijn tijdloos.

kaya, sieraden, kaya sieraden, batboy, jongens sieraden, kerst

Ik vind de sieraden echt prachtig en wat ik zo speciaal vind is dat je ze nóg persoonlijker kan maken door je eigen tekst erop te laten graveren. Zo is je sieraad niet alleen persoonlijk, maar ook nog eens uniek!

Batboy, kaya sieraden, sieraden, kaya

kaya, sieraden, kaya sieraden, batboy, jongensblog

Armbandjes alleen voor meisjes?

Nee hoor! Bij KAYA sieraden zijn er ook hele mooie jongens armbanden. Ga voor een stoere moeder & zoon of vader & zoon set!

kaya sieraden, kaya, sieraden, batboy

 

Winactie

Wil jij ook een speciaal sieraad voor een bijzonder moment? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een shoptegoed van € 30,- bij KAYA Sieraden .

Wat moet je hiervoor doen?

*De actie loopt van 26.10.2016 t/m 02.11.2016. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt.

**Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Helaas deze actie is gesloten.

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Ik doe niet mee dit keer. Maar wat stoer dat ze ook jongensarmbanden hebben 🙂

 2. Marielle Pals schreef:

  Leuk zeg. Ik heb niet echt een speciale gelegenheid wanneer ik een sieraad van jullie zal dragen. Het gevoel dat mijn zoon of dochter iets draagt wat van ons samen is, is al een mooi gevoel. Ik loot graag mee.

  ( elle iram is marielle omgedraaid op Facebook)

 3. Ik doe mee – aangezien ik pas meter ben geworden kan ik er vast iemand héél blij mee maken!

 4. Ana schreef:

  Ik doe mee! Heel graag voor mijn dochtertje die net 3 maantjes is geworden 💗😇💗

 5. Kirsten schreef:

  Ik doe graag mee met je winactie. Een gepersonaliseerd sieraad lijkt me het perfecte cadeau voor onder de kerstboom voor Lenne! Tegen kerst is ze anderhalf jaar oud en dat lijkt me een goede leeftijd om dit cadeau te schenken.

 6. Ik doe ook graag mee! Ik heb hier toevallig laatst wat besteld, en het zijn zulke mooie dingen!

 7. Jolein koolske schreef:

  Ik draag elke dag sieraden dus heb het niet voor een speciale elegenheid nodig. Het is gewoon voor alle daags 😍 Vooral die mama dochter sets vind ik zoooo gaaf 💖

 8. Marian schreef:

  Leuk, ze hebben mooie sieraden. Ik zou iets kiezen (geboorte) voor de kleine in mijn buik die elk moment kan komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.