wachten duurt lang, verjaardag, wachten, cadeaus

Taart, slingers en cadeaus

Taart, slingers en natuurlijk cadeautjes! Maar wat geef je aan een kindje van 3? Ik maakte weer een lijstje met tips en zijn cadeaus vielen goed in de smaak.

Cadeaus

Eindelijk was het dan zover voor Sten, hij is jarig! Natuurlijk was iedereen voor dag en dauw wakker om de cadeautjes te openen, want wat zit er in?

De Hulk bestelde ik via Aliexpress en die viel erg goed in de smaak. Deon vond het niet echt leuk, want nu heeft Sten een hele grote en hij niet. Maar met z’n tweeën spelen is natuurlijk veel leuker en zo is de Hulk ook een beetje voor Deon 😉 .

verjaardag, cadeaus, hulk

Ik stuurde iedereen weer een uitnodiging via Facebook net zoals bij de Verjaardag van Brent en schreef tips voor als mensen niet weten wat ze kunnen geven.

Wachten duurt lang

Toen ze waren uitgespeeld vonden ze het wel tijd voor de rest van de cadeautjes en natuurlijk de visite 😉 . Maar wachten duurt altijd zo lang en de jarige Job viel in slaap op de bank.

Eindelijk kwamen de eerste cadeautjes eraan, maar hij was al in dromenland. De woonkamer werd steeds voller, maar hij sliep gewoon door.

Het was wel een beetje raar wakker worden, maar toen hij eenmaal de cadeaus zag was hij zo weer wakker en kon het papier eraf gescheurd worden.

wachten duurt lang, verjaardag, wachten, cadeaus

Jongensspeelgoed

Na de zomer gaat hij naar de Kindergarten en hij kan niet wachten tot het zover is! Daarvoor heeft hij een rugtas en een broodtrommel nodig dus schreef ik dat bij de tips. Lego Duplo hebben we nu genoeg, maar een plaat om op te bouwen ontbreekt nog. En hij is (net als zijn broer) dol op superhelden dus ook die schreef ik erbij als tip.

Hij is ontzettend verwend. Zijn reactie bij elk cadeau wat hij opende was zo geweldig, hij was super enthousiast.

 • Een groot pakket klei
 • Ridderhelm met accessoires (deze ridderhelm is van flexibel materiaal zodat je geen zere plekken op je gezicht van het harde plastic krijgt)
 • Superheld poppen
 • Broodtrommel
 • Rugtassen
 • Pet

jongensspeelgoed, superhelden, jongens, speelgoed, batboy, cadeaus

Jaloers

Deon is wel een beetje jaloers (wat ook begrijpelijk is), want hij wil ook van die mooie cadeaus. Hij moet alleen nog even wachten, maar het begint op te schieten. Deon praat al ruim een half jaar over zijn verjaardag dus die paar maand kan hij vast nog wel even wachten.

Weet jouw kindje ook al lang van te voren wat hij/zij graag wil hebben voor zijn/haar verjaardag?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Mijn oudste is volgende maan jarig en heeft ook een duidelijke wens. Een dure wens maar gelukkig had Kruidvat een goedkope aanbieding. Hij blij, wij blij. Wat is hij lekker verwend. Leuke taart ook! Heb je die hier bij de bakker laten maken?

 2. Gerdi schreef:

  Wat een stoere jongenscadeaus en hij kan straks iedere dag een andere tas meenemen zie ik wel..haha!

 3. Wow wat veel cadeau’s! En voorlopig genoeg tassen. ja dat Deon jaloers is, is ook heel normaal. Wat grappig ik nodig iedereen altijd uit via de app..

 4. Dhini schreef:

  Gefeliciteerd met je zoon. Wat leuk al die cadeaus. Lekker verwend

 5. Dewi schreef:

  Alsnog van harte! En wat een leuke cadeaus! Ondanks dat ze hier wat ouder zijn..nog altijd zenuwachtig voor de grote dag!

 6. Nog gefeliciteerd! Wat een boel leuke cadeaus! Zoonlief is nog te jong om het echt aan te geven (moet 2 worden), maar onze kleine meid weet het ook al precies. Overigens hebben wij voor zoonlief ook al wel wat ideetjes hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.