kindersurprise, mamablog, batboy

Kindersurprise

Er hoort wat leuks te zitten in zo’n kindersurprise ei, maar meestal is het gewoon troep. De Kinder Joy eieren daarentegen zijn een stuk leuker.

Kindersurprise eieren

Er zijn heel veel verschillende soorten kindersurprise eieren. Het leukste zijn die met een thema. Deon vind de surprise eieren waar een Star Trek figuurtje in zit het leukste ( tot nu toe ). Er zit wel elke keer iets van Star Trek in, want soms als er een thema is moet je maar net geluk hebben dat het erin zit. Dat vind ik dan zo flauw als er iets totaal anders in zit ( lees plastic troep ).

De verrassing

Het gaat bij Deon niet eens om de chocolade, maar natuurlijk de verrassing. Wat zal er in zitten? Meestal heeft hij wel pech, hij pakt altijd het verkeerde ei en Sten heeft meestal wat leuks. En als Sten iets leuks heeft wil Deon altijd ruilen.

Ik koop ze best vaak ( vooral als er een thema is ) en dan lekker veel tegelijk en dan maken we ze allemaal open! Deon wil namelijk altijd iets compleet hebben en bewaard netjes het papiertje waar opstaat welke figuurtjes er allemaal zijn.

Kinder Joy

Dit keer kwam oma met surprise eieren : ‘Kinder Joy’. Het ene bakje is gevuld met chocolade en de andere kant natuurlijk de surprise. Het thema is deze keer ‘Ice Age’ en heel toevallig heb ik de dvd er laatst opgezet dus Deon kent de figuurtjes. Er waren 4 eieren en Deon mocht er twee uitkiezen.

Sten geeft niet zoveel om de verrassing. Bij hem gaat het juist om de chocolade!

chocolade, kindersurprise, verassing, ei, kinder ei, chocolade, genieten, knoeien, kinder joy

Sten geniet van zijn chocolade.

Wat zit er in?

De eerste keer hadden ze allebei hetzelfde. Het heeft niks met ‘Ice Age’ te maken, maar op zich was het best leuk. Het was in elk geval leuker dan dat plastic troep wat er vaak in een kindersurprise zit, waarbij je allerlei plastic friemel stukjes aan elkaar moet plakken en waar je dan ook nog stickertjes op moet plakken voor de ogen.

Het tweede ei kon ook open gemaakt worden. Zal er iemand geluk hebben en wie zal dat dan zijn?

Sten had weer hetzelfde als wat er in het eerste ei zat.

kinder joy, kinder ei, verassing ei, kindersurprise, chocolade

Het ei van Sten

En Deon had eindelijk eens geluk. Hij was zo blij en helemaal trots dat hij het ‘goede’ ei had uitgekozen!

kindersurprise, ice age, kinder ei, kinder joy, chocolade

Het ei van Deon

En ja nu maar weer wachten tot oma komt met de rest van de eieren, want de verzameling moet natuurlijk wel compleet!

Koop jij weleens kindersurprise eieren?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Shannon Sheila schreef:

  Aawh wat een pech als je steeds het verkeerde ei hebt! Ik koop zelf (nog) geen kindersurprise, omdat we op de gezonde toer zijn tot nu toe. Maarja het komt waarschijnlijk gauw genoeg. Zoonlief zal dat vast geweldig vinden, al helemaal met een speeltje erbij!

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  vroeger wel. De kinderen waren er echt gek op. En ik vind de chocola zelf ook wel lekker moet ik zeggen.

 3. Met Pasen krijgen ze die wel en mijn zus brengt er af en toe ook wel eens één mee voor alle drie.

  Ik heb vroeger die nijlpaardjes en krokodillen zelf verzameld…. Ahhh de goede oude tijd!

 4. Nathalie schreef:

  3 keer per jaar ofzo kopen we ze haha.

 5. […] Kindersurprises, wie vind ze niet leuk? Nou ik eigenlijk niet. Meestal zit er iets stoms in wat ook zo weer kapot gaat en wat erin hoort te zitten, zit er vaak niet in. Een grote teleurstelling voor de kinderen dus. […]

 6. Nlly Veenstra schreef:

  ik verzamel ze ook al een aar jaar en ga altijd naar Duitsland ik vind het super spannend om de eieren te openen en wat er in zit ik ben dan geen kind meer (62 Jaar ) maar voel me wel als een kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.