snack, mamablog, batboy

Snack tag

Mijn kinderen zijn dol op snacks en ik ook, wie niet eigenlijk? Merel bedacht de Snack Tag en ik vulde hem likkebaardend in.

Snack tag

Wat is jou guilty pleasure? Ga je liever voor zoet of ben je meer van de hartige snacks? Merel van Lotus Writings bedacht de Snack Tag en ik kreeg er trek van.

 • Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Dat is de McDonalds. Ik kan nooit kiezen welke burger ik ga eten en twijfel altijd tussen de Mckroket of de McChicken. Soms neem ik ze ook weleens allebei, héérlijk!

 • Zoete of zoute popcorn?

Vroeger ging ik altijd voor zoute popcorn, maar nu ga ik liever voor zoet. Lekker een zak caramel popcorn bij de buis, smullen!

 • Wat is je favoriete ijsje?

Mijn favoriete ijs is een beker van de Lidl: Cookie Dough. Ik kan hem makkelijk alleen op en er zitten veel dikke stukken koekdeeg in.

snack, mamablog, batboy

 • Beschrijf de allerlekkerste taart

Dat is mijn zelfgemaakte monchoutaart. Ieder jaar maak ik deze taart voor mijn verjaardag en daar kan iedereen zich op verheugen. En de eerste keer toen ik in Duitsland een Bienenstich at, wat lekker zeg. De volgende dag ging ik meteen naar de bakker!

batboy, diy, monchou, monchoutaart, taart, bakken, verjaardag

 • Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

In Duitsland is het thuisbezorgen nog niet zo zoals in Nederland, helaas. Het enigste wat je hier thuis kan laten bezorgen is shoarma/döner en pizza. Dat komt me ook de neusgaten uit dus dan maar zelf iets te snacken maken.

 • Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

M&M’s! Ik ben dol op chocolade.

batboy, mamablog, snack

 • Wat is je favoriete tussendoortje?

Ik heb geen favoriet tussendoortje, chocolade?

 • Warme of koude appeltaart?

Een koude appeltaart, maar dan moeten de appels niet te hard zijn. Warm is ook ok, maar dan alleen als hij zelfgemaakt net uit de oven komt en natuurlijk mét verse slagroom.

 • Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Als ik op een terrasje zit bestel ik eigenlijk nooit iets te eten. Mocht ik wat bestellen zou ik een luxe belegd broodje eten.

 • Welke snack ligt er naast je patat?

Die keuzes maken blijven lastig. Hier weer hetzelfde probleem: kalfskroket of een frikandel. Meestal ga ik dan voor een kalfskroket.

 • Wat is je favoriete chipssmaak?

Chips is niet zo mijn ding en zou ik voor mijzelf niet zo snel kopen. Natuurlijk heb ik weleens zin in chips en dan ga ik voor een zak chili bugles met een tube smeerkaas (zo’n bakkertje). Daarna heb ik dan vaak zin in chocolade 😉 .

Voor welke snack kan iemand jou ’s nachts wakker maken?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.