zonnekoekje, mamablog, batboy

Zonnekoekje is een geluksbrenger

Ik mocht een mooi sieraad uitzoeken bij KAYA sieraden en koos voor een zilveren armband met een bedel van een zonnekoekje. 

Zonnekoekje

Ik heb iets met zonnekoekjes (lieveheersbeestjes). Vorig jaar maakten wij een leuke diy met zonnekoekjes voor in de tuin. Een zonnekoekje staat voor geluk en liefde.

Als een zonnekoekje je tegemoet komt vliegen, lacht het geluk je toe. Wanneer hij op het topje van je wijsvinger zit en daarvan wegvliegt, dan mag je een wens doen. Ook staat het zonnekoekje symbool voor de actie tegen zinloos geweld en daarnaast vind ik ze er ook heel leuk uitzien.

Zonnekoekje, mamablog, batboy

Bij KAYA sieraden mocht ik een mooi sieraad uitzoeken en ik koos voor de zilveren armband Jasseron met een bedel van een zonnekoekje.

zonnekoekje, mamablog, batboy

Zilveren armband

Deze mooie zilveren armband  is al mooi om zo te dragen, maar door de schakels is de armband ook heel goed te combineren met een bedeltje. Naast de bedel van het zonnekoekje laat ik er ook een andere bedel aanmaken en wordt het een armband met een speciale betekenis. Wat dat precies is laat ik binnenkort zien.

zonnekoekje, mamablog, batboy

De sluiting kan in elke schakel haken en zo kan je eenvoudig de lengte aanpassen. De armband is verkrijgbaar in Sterling Zilver en 18 karaat Goud Verguld.

zonnekoekje, mamablog, batboy

Kwaliteit

De kwaliteit van de bedel is helaas slecht. Na een paar dagen de armband dagelijks gedragen te hebben was het zonnekoekje zijn kleur aan één kant kwijt. Ontzettend jammer, maar dit mag natuurlijk niet gebeuren.

Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice heb ik wel een nieuwe bedel ontvangen, maar deze heb ik niet meer aan de armband laten bevestigen. Dat durf ik niet.

zonnekoek, zonnekoekje, bedel

Sieraden voor speciale momenten

Eigenaresse en ontwerpster Tanja Rakhou gelooft in het idee dat een luxe sieraad een one of a kind is dat de tand des tijds moet kunnen doorstaan. Om die reden maakt ze met liefde sieraden voor kinderen om speciale momenten van je kind tastbaar te herinneren. Voor meiden, jongens en voor de allerkleinsten, extra sterke baby armbandjes.

Of je nu een kindersieraad zoekt, een speciaal sieraad voor mama, moeder en dochter/zoon, drie generaties of een sieraad voor jezelf, KAYA sieraden heeft een ruim aanbod én je kunt je sieraden ook nog laten personaliseren. Als je een sieraad bij KAYA bestelt, maak je niet alleen jezelf blij, maar steun je ook nog eens het goede doel: Giving Back.

Giving Back

Helaas kunnen heel veel kinderen in de wereld niet naar school. Als kinderen niet in staat zijn lees- en schrijfvaardigheden te leren, lopen ze het risico hun toekomst te verliezen.

In Gambia bestaat geen leerplicht en lang niet alle kinderen gaan naar school. KAYA gelooft dat een commerciële organisatie een steentje bij kan dragen en daarom doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind in Gambia naar school kan.

Voor het schooljaar 2017 mocht KAYA maar liefst € 3000,- doneren en op dit moment gaan er door donaties 20 kinderen naar school. Een heel mooi project, want elk kind heeft recht op onderwijs.

Winactie

Wil jij kans maken op een sieraad naar keuze van KAYA sieraden? Namens KAYA mogen wij iemand blij maken met een shoptegoed van € 35,-!

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres ) of op onze Facebookpagina en vertel welk sieraad jij zou kiezen.
 • Voor een extra winkans beantwoord de volgende vraag (het antwoord is te vinden op de site van KAYA sieraden): Hoe heet de dochter van Tanja? 

Helaas, deze actie is gesloten.

De winactie loopt van 14.09.208 t/m 20.09.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 25 Comments
 1. Kristel Gubbels-Daemen schreef:

  Ik wist niet dat een lieveheersbeestje daar voor stond. Mooie gedachte erachter.

  Vind de winactie heel erg leuk om iets te winnen voor de 1e verjaardag van onze dochter Lotte. Deze vinden we erg mooi: https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-parelketting-her-first-pearls.html

  Dochter heet Kaya

 2. Ik wist niet dat lieveheersbeestjes zonnekoekjes genoemd werden. Wat een leuke armband!

 3. Stacey schreef:

  Super fijn.. Dat je met de sieraden van Kaya ook een steentje kan bijdragen aan Ghana. Maakt het sieraad dubbel zo mooi. Dolgraag zet ik de traditie van me oma en moeder door en zou ik een bedelarmband willen creëren gedurende de jaren voor onze uk samen. ❤️

 4. Selina schreef:

  Super mooi zeg! Ik wist niet dat ze zonnekoekjes genoemd werden. Je dochter heet Kaya. Een leuke naam die je niet vaak hoort!

 5. Christel schreef:

  Wat mooi zeg! Nooit geweten dat lieveheersbeestjes ook die naam hadden! Ben benieuwd naar je andere bedeltje!
  Ik doe graag mee aan de actie.

  https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-infinity-armband-van-zilver-forever.html

  Deze vind ik prachtig! Ik hou hier dan de namen van onze twee grote wonders Sten en Lise in laten graveren zodat ik ze altijd een beetje bij me heb! En dan in het oneindige-infinity teken, wat mooi!
  Eigenlijk zocht ik al een tijdje zoiets van zilver zelfs, zodat het ook om kan blijven in het water en zo en nooit meer af hoeft!

  De dochter van Tanja heet Kaya, die wilde op 3 jarige leeftijd de sieraden van mama aan. (Ow wat zie ik mijn dochter dat ook al doen hahaha)

 6. elisabeth maria martina schreef:

  KAYA
  voor mijn jarige kleindochter een prachtig cadeau
  https://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-infinity-armband-oorbellen-forever.html

 7. E. Wout schreef:

  Kaya!
  Erg leuk! Ik vind de Infinity armband wel erg leuk 😍

 8. Patricia Lubbertje schreef:

  De dochter van Tanja heet Kaya. Wat een prachtige prijs. Ik zou voor het shoptegoed iets moois uitzoeken voor onze dochter Ninthe.
  Nooit geweten dat een lieveheersbeestje ook zonnekoek word genoemd trouwens.

 9. Diny Gijsberts schreef:

  Kaya heet haar dochter ! Zo’n 🐞 wil ik ook wel vooral omdat,toen ik nog in een flat woonde, een hele zwerm in onze huiskamer had !

 10. Cindy Framke schreef:

  Wat een supergave actie! Haar dochter heet Kaya.
  Had trouwens nog nooit van zonnekoekjes gehoord hihi
  Ik had vroeger een ringetje met een lieveheersbeestje.
  Ik doe heel graag mee met deze leuke actie. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje. Van mijn andere dochtertjes heb ik al een armband met hun naam. Dus van ons 3e kindje wil ik er natuurlijk ook eentje bij. Maar ik heb zoveel moois gezien. De ringen met naam en geboortestenen vind ik ook erg gaaf. Ik ben er dus nog niet helemaal uit hihi

 11. Heidie schreef:

  Geen verrassing, haar dochter heet Kaya (leuke naam trouwens).
  Ik heb al eerder een kijkje in de webshop gekeken, nu nog eens en ik zie dat er nu bij de kindersetjes ook een heel leuk van een regenboog bij zit.
  Mijn dochter mag over enkele maanden afzwemmen voor haar A-diploma. Ik heb haar beloofd dat ze dan gaatjes in haar oren mag nemen. Hoe blij zal ze zijn als ze ook nog een supermooi set met oorbellen erbij cadeau krijgt!

 12. Claudia Diependaal schreef:

  Hoi hoi,

  De naam van de dochter van Tanja is Kaya! Ik hou van namen die je niet zo heel erg vaak hoort! Ik waag graag een kans voor deze waanzinnige prijs!

  Groetjes Claudia!

 13. Wendy van Zetten schreef:

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag een mooie ring met een lieveheersbeestje voor der uitzoeken dat zou echt zo welkom zijn wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij had vroeger ook een mooie ring ben hem alleen kwijt 🙁 💞 dit zou een schitterende verrassing zijn deel graag mee nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige bedrag zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten en kan het de verrassing beginnen de kans is natuurlijk klein maar de wens oh zo groot #Spannend 🍀💕🍀 Ps de dochter van Tanja heet Kaya

 14. Daniëlle schreef:

  Leuke winactie! Ik doe graag mee en like op facebook en heb gedeeld! De dochter van Tanja is een naamgenootje van mijn hond en heet Kaya, toevallig haha 🙂
  Ik heb eventjes rondgesnuffeld in de webshop en ik denk dat ik voor een paar mooie oorbellen ga en ik heb 2 hele mooie bedels gezien die een hele goede toevoeging aan mijn bedelarmband zouden zijn, de geboorte steen en een mooi hartje! https://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-bedels-voor-aan-ketting-of-armband-copy.html

 15. Marian B schreef:

  Leuke winactie! Ik doe mee voor een armbandje voor mijn dochtertje. Ik zou er graag eentje willen met haar naam ik denk dat ik zou gaan voor de https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-zilveren-armband-cute-balls-met-grav.html
  Antwoord vraag: Kaya (naam van het dochtertje).

 16. Emmy schreef:

  Eou de dochter mss Kaya heten? 😁
  Ik zou gaan voor een infinity armband, ben ik helemaal weg van. Al vind ik je pimpampoen (lieveheersbeestje) ook wel lief 🐞

 17. Wat bijzonder om dit te dragen nooit geweten dat een lieve heers beestje hiervoor stond heel erg mooi.

 18. Anita te Gussinklo schreef:

  Deze website heeft zulke leuke kinder oorbellen (cupcakes, All Stars,Kerst, hartjes) mocht ik het shoptegoed winnen dan zou ik daar voor gaan.

 19. Anneliese de Waal schreef:

  De dochter van Tanja heet Kaya.
  Ik vind bovenstaand sieraad erg mooi = een zilveren armband met een bedel van een zonnekoekje.

 20. Grete Karina schreef:

  De dochter van Tanja Rakhou heet Kaya.

  Ik vind deze vrolijke set met bloemetjes heel erg leuk voor dochterlief:
  https://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-ketting-ring-oorbellen-flower.html

 21. Alyt Van Der Heide schreef:

  Antwoord; Kaya

  Mijn jongste meid heeft sinds kort gaatjes en daarom zou ik graag haar oorbellen verzameling willen vergroten.
  Ze zit ook net op paardrijden dus dit lijkt aar wel wat:
  https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-zilveren-oorbellen-paardjes.html

 22. Linda Raaijmakers schreef:

  Haar dochter heet Kaya. Ik zou dit keer iets voor ons zoontje uitkiezen, namelijk deze armband in het zwart: https://www.kayasieraden.nl/nl/leren-armband-vervlochten-met-gepersonali-68443379.html

 23. Milusca schreef:

  🐞🐞🐞 whoop Whoop whoop 🐞🐞🐞wat een superrr actie 🍀 ik doe heel erg graag mee. Weer wat bij geleerd wist niet dat lieveheersbeestjes zonnekoekjes genoemd werden wat leuk zeg. Er liep er een vandaag om mijn schouder, zonnekoekjes brengen mij geluk🐞🍀ik ga voor de mooie armband met 🐞🐞🐞❤️❤️❤️🐞🐞🐞❤️❤️❤️🐞🐞🐞
  Xxx Milusca 🐞

 24. Linda Smeets schreef:

  Wat een mooi en bijzonder sierraad en dat er ook aan een goed doel gedacht wordt! Ik wist niet dat ze ook de naam zonnekoekje hebben, wat grappig!
  Ik doe graag mee en zou kiezen voor Zilveren Ketting & Ring & Oorbellen ‘Flower’. Heel kleurrijk! 😊

  Het antwoord op de vraag is Kaya.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.