vlees

Vlees is voor mannen

Heerlijke gebakken aardappeltjes met een cordon bleu erbij. Helaas vond Nick bij thuiskomst de hond in pot. Tja, als je met 4 mannen in één huis woont kan het zijn dat je vlees op miraculeuze wijze verdwijnt. Hij kon het doen met sla, gebakken aardappeltjes en een aangevreten cordon bleu. 

Mannen houden van vlees

Zelf geef ik niet zo heel veel om vlees. Nick daarentegen vind eten zonder vlees helemaal niks. ”Mannen houden van vlees”. Hij is een echte Hollandse eter; aardappels, groente en een groot stuk vlees. Met een avondmaaltijd zonder vlees doe je hem geen plezier.

Weg cordon bleu

Bij gebakken aardappels vind ik een cordon blue wel lekker. De diepvries cordon bleus van Lidl (ik koop ze altijd in Duitsland) zijn echt heel erg lekker.

Met de kinderen ben ik vast aan tafel gaan eten, want Nick duurde zo lang, daar konden we niet op wachten. Toen we waren uit gegeten zette ik het bord van Nick met (gelukkig) twee cordon bleus op het aanrecht. Deon was in de speelkamer aan het spelen en met de andere twee jongens zat ik in de woonkamer.

Toen ik nog even naar de keuken liep zag ik in een flits Deon voorbij rennen in de keuken. Hij stond ‘verstopt’ naast de koelkast met zijn rug naar mij toen. ”Wat doe je daar?”, vroeg ik. Hij draaide zich om en ik zag een bolle wang. ”Wat heb je in je mond?”. Ik dacht dat hij stiekem bij de snoeppot had gezeten, maar hij wees naar het aanrecht en opende zijn mond.

Ik zag een aangevreten stuk cordon blue op Nick zijn bord liggen en begon te lachen. ”Deon dat is papa zijn vlees”. ”Maar ik vind dit zo lekker mama” en hij liep weer naar het bord en nam nog een hap.

Een klein stukje voor papa

Deon had bijna de hele cordon bleu opgegeten, maar liet nog wel een heel klein stukje over voor zijn vader.

mannen houden van vlees, mamablog, batboy

Toen Nick thuis kwam dacht hij dat de kat ervan had gegeten en wilde het eigenlijk niet meer. Dit hoorde Deon en heeft ook het laatste stukje opgegeten.

Ja, mannen houden nu eenmaal van vlees. Dat wordt nog wat als ze straks groter zijn, want dan is het grootste stuk vlees vast niet meer van hem 😉 .

Is jouw partner ook zo dol op vlees?

LEGO

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Niet alleen mannen hoor! Ik zelf ben ook dol op vlees en vind avondeten zonder maar niks.

  2. Natalie schreef:

    Ik kan hier ook echt eens trek in hebben, heerlijke winterkost met aardappelen of puree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.