pasgeboren

Pasgeboren baby lijkt op papa

Je pasgeboren baby lijkt op de vader, want zo weet hij dat hij echt de vader is, maar is dit wel altijd zo? Op wie lijkt jouw kindje het meest?

Je pasgeboren baby lijkt op de vader

Een pasgeboren baby zou meer op de vader moeten lijken dan op de moeder. Zo weet de vader namelijk dat hij écht de vader is en is hij gerustgesteld. Dit is nooit bewezen en zal vast een fabel zijn, maar bij Deon zag ik gewoon een kleine Nick. Deze gelijkenis heeft echter maar heel kort geduurd, want daarna leek hij precies op mij, ook in zijn gedrag is hij precies hetzelfde. Grappig dat je jezelf dan in een kleinere versie ziet.

Sten en Brent zijn een ander verhaal, want die leken bij de geboorte juist meer op mij en neigen nu meer naar Nick.

Lees ook: Voor het eerst vader worden.

1 Jaar

Rond de leeftijd van 1 jaar lijken kinderen het meeste op de vader. Dit geldt voor zowel jongens als meisjes. Mogelijk komt dit doordat de gezichten van kinderen meer overeen komen met typische kenmerken van mannengezichten.

Toen ik de foto van Nick zag lijkt hij echt precies Brent. Dit is zo bizar om te zien! Van de andere twee jongens kan ik dat niet echt zeggen, maar ik zie wel iets gelijkenis.

mamablog, batboy, je pasgeboren baby lijkt op de vader

Als 2 druppels water

Sommige broertjes en/of zusjes lijken ook sprekend op elkaar, maar dat kan ik van onze jongens niet echt zeggen. Nick vind dat Sten en Brent precies op elkaar lijken, maar dat zie ik helemaal niet. Als ik dan moet kiezen wie er het meest op elkaar lijken zou ik zeggen; Deon en Brent.

Op deze foto zijn ze allemaal 6 maand jong, maar ik zie geen gelijkenis (Nick dus wel). Misschien kijkt iemand anders hier anders tegenaan?

batboy, names4ever, fotosieraad, fotoketting

Op wie lijkt jouw kindje het meest?

Lees ook:

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. priscilla schreef:

  Mijn dochter leek bij de geboorte ook sprekend op haar vader. Totdat ze 1 jaar werd. Nu is het echt een kopie van mij als klein meisje. Zowel van binnen als van buiten.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ik heb het idee dat ze het meest op mijn man lijken. Maar ik hoor regelmatig dat mijn dochters erg op mij lijken.

 3. Fleur schreef:

  Ik kreeg laatst een foto van mijn schoonmoeder op de leeftijd van mijn oudste dochter. Terwijl ik altijd dacht dat ze op mij het meeste leek, was het echt 2 druppels water. Bijna spooky

 4. Lodi schreef:

  Nou eigenlijk denk ik dat de oudste op mij lijkt en de jongste op mijn man. Ze hebben allebei de erfelijke ziekte van hun vader dus dat hij de vader is is geen twijfel over mogelijk haha.

 5. Dhini schreef:

  Mijn zoon lijken mij van ons beide en ook van mijn ouders en ouders van mijn man kant. Zo leuk hé

 6. Danielle schreef:

  Mijn man vond al zijn kinderen aliens, maar is de liefste papa ooit hahaha

 7. Mariëlle schreef:

  Nog op niemand aangezien ik geen kids heb. Maar ik ben wel erg benieuwd naar welke kant het toe zou neigen als ik ze wel zou krijgen!

 8. Marion schreef:

  Onze dochter lijkt een beetje op mij (zeggen ze) en onze zoon op zijn vader. Maar qua karakter hebben ze beiden iets van ons allebei.

 9. Roelina schreef:

  Wat een leuk stuk! Ik zie zeker gelijkenis. Dat ziet een ander toch sneller denk ik. Ik zie t bij mn eigen kids ook minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.