ikea, ontbijt, ontbijten, ei, croissant, eten,

Opzoek naar een rugtas

Een rugtas voor Deon zijn nieuwe schooljaar. Hij zag een hele mooie voorbijkomen op de reclame die je bij Intertoys en/of Bart Smit kan kopen, maar eerst gaan we nog even gezellig ontbijten bij Ikea. 

Ontbijten bij Ikea

Ontbijten bij Ikea voor maar €1,-. Ik was wel benieuwd wat je dan allemaal krijgt voor een euro, want met een lege maag kan je natuurlijk niet shoppen!

Het ontbijtje bij Ikea ziet er erg goed uit. Je krijgt een gekookt eitje, kaisser broodje, croissantje, koffie/thee, plak kaas, jam en boter.

Deon is nog steeds niet echt een goede eter, maar een eitje lust hij wel. Hij had liever vis als ontbijt dus een paar plakjes zalm voor Deon erbij en een Fristi voor de jongens. Dit hoort er natuurlijk niet bij voor een euro dus was ik wel iets meer kwijt, maar nog een heerlijk ontbijtje. De eieren waren best moeilijk te pellen, maar voor mij precies goed gekookt.

ikea, ontbijten, euro, ei, kinderen, ontbijten bij ikea

Heerlijk ontbijten bij Ikea

Een rugtas

Toen we uitgegeten waren was het tijd om opzoek te gaan naar de rugtas die past bij Deon zijn lunchset van Star Wars. Zoals ik al zei zag hij reclame van hele gave rugtassen die je bij Intertoys en Bart Smit kan kopen. Bij Bart Smit in Hengelo zag ik een paar rugtassen hangen, maar niet die van de reclame. Ik heb nog even nagevraagd, maar de medewerker bij Bart Smit wist eigenlijk niet waar ik het over had en liep naar de rugtassen die ik ook al had gevonden.

Dan maar naar Intertoys. Maar ook daar zag ik niks hangen en ik begon aan mezelf te twijfelen of ik de reclame wel goed had gezien. Er hing wel iets meer dan bij Bart Smit, maar niet die Deon bedoeld van de reclame. De medewerkster van Intertoys wist eigenlijk ook niet welke ik precies bedoelde en keek nog even voor mij in de folder, maar ook daar stond niks in. Teleurgesteld liep Deon weer de winkel uit.

Dan maar naar Toys XL en daar zag Deon precies hetgene dat hij wilde hebben namelijk: Lego en ander speelgoed van Star Wars!

speelgoed, speelgoedwinkel, toys xl. lego, jongensspeelgoed, jongens speelgoed, lego, star wars, rugtas

Dit is wat ik bedoel mama!

Lego?

”Ik weet niet welke ik moet kiezen mama”, zei Deon en hij krabde nog eens aan zijn hoofd. Er is ook zoveel keus! ”Maar we zouden toch naar een rugtas kijken?”. ”Ik heb toch al een rugtas voor school mama?”. En hij pakte een doosje Superhelden lego en nam het mee onder zijn arm.

Sten is helemaal weg van auto’s en hij koos er één van Hot Wheels. De auto is van heel licht plastic en kost ongeveer €6,99. Hij maakt geluid en geeft ook licht. Sten vind hem helemaal geweldig!

hot wheels, auto, batboy, kinderen, jongens, speelgoed, jongensspeelgoed

Hot Wheels

Toen we richting de kassa liepen zag ik opeens rugtassen, maar juist weer niet die Deon bedoeld. Eigenlijk vonden we deze ook wel heel mooi en hij kost maar € 4,99 dus die hebben we meegenomen.

star wars, rugtas, speelgoedwinkel, toys xl, speelgoed, school, ontbijten bij ikea

Deon blij met zijn rugtas van Star Wars

Gelukkig hebben we toch nog een rugtas kunnen vinden, maar ik vind het wel raar dat als er reclame op tv is dat je de rugtassen nergens kan kopen en dat zelfs het personeel niet weet wat we bedoelen.

Toevallig zag ik de reclame laatst weer op tv en ik had het wel goed gezien dat ze bij Bart Smit en Intertoys te koop zijn.

Maar goed Deon blij, Sten blij, buikjes zijn gevuld en nu naar huis om lekker te spelen.

Hebben jullie weleens een ontbijtje bij Ikea gehad, wat vond je daarvan? Heeft/Hebben jouw kind(eren) ook al een rugtas voor school?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. Birgit schreef:

  Dat is wel vreemd dat de tassen nergens te vinden zijn dan. Wij hebben toevallig eind vorig schooljaar een leuke nieuwe rugtas voor Sem gekocht bij de Primark en nog goede kwaliteit ook!

 2. Yvonne schreef:

  Eerder ging ik regelmatig even ontbijten bij de Ikea met de boys. Maar nu moeten ze allemaal naar school…

  Ja wij hebben al eventjes nieuwe rugtassen voor de boys. Vooral de oudtse twee moesten echt nieuwe hebben.

  Vreemd dat het personeel niet eens weet om welke rugtas het gaat…

 3. volgmama schreef:

  Leuk tasje! Is niet duur. Ontbijten bij Ikea ook niet. Wel jammer dat je de bekers voor de ranja er extra bij moet kopen. Mijn kinderen drinken ja geen koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.