knijpzakjes, hervulbare, herbruikbare

Waarom herbruikbare knijpzakjes ideaal zijn

Knijpzakjes zijn erg handig voor onderweg en naar school of gewoon lekker voor tussendoor. De herbruikbare knijpzakjes van Nom Nom Kids zijn niet alleen erg handig, maar ook nog eens leuk om te zien én goed voor het milieu. 

Herbruikbare knijpzakjes

Deon krijgt altijd een knijpzak mee naar school. De ene keer koop ik ze met fruit en een andere keer met zuivel. Maar elke dag een knijpzakje mee naar school is best duur en zitten vaak ook boordevol suikers.

De knijpzakjes van Nom Nom Kids zijn hervulbaar, geschikt voor de vaatwasser en voor in de vriezer. Zo kan je dus elke keer zelf bepalen waarmee je het zakje vult.  Op de achterkant kan je met een non-permanent marker opschrijven wat erin zit.

Knijpzakjes voor peuters en kleuters

De knijpzakjes zijn in twee verschillende maten te bestellen en de dopjes zijn ‘choke proof’ om te voorkomen dat je kindje erin kan stikken.

De Safari is bedoeld voor peuters en kleuters en hebben een inhoud van 130 ml. Ideaal om je eigengemaakte groente- of fruithapje in te doen.  Voor een zakje betaal je € 4,50 en dat is helemaal niet duur aangezien je het steeds kan hergebruiken. Een zakje gaat ongeveer 40 keer mee!

De knijpzakjes met Monsters zijn voor kinderen vanaf 2,5 jaar en hebben een inhoud van 200 ml. Voor een monster knijpzakje betaal je € 4,75. Je kan ook setjes Hervulbare knijpzakjes bestellen en dan betaal je minder.

Fruitsmoothie

Toen Deon ‘zijn’ monster knijpzakje zag was hij meteen enthousiast! ”Die is van mij”, zei hij meteen. Hij wist natuurlijk niet echt wat de bedoeling ervan was dus heb ik gezegd dat we een smoothie gaan maken voor in zijn monsterzakje.

Normaal is hij niet echt gek op fruit soms eet hij een klein appeltje, maar liever niet. ”Welk fruit doen we erin?”, vroeg ik hem. ”Aardbeien, die vind ik lekker”. Nou, ik heb hem weleens aardbeien gegeven, maar hij vond het toch niet zo. Maar goed op naar de winkel en gelukkig hadden ze aardbeien.

knijpzak,

Samen een smoothie maken

Ik heb er Griekse yoghurt bij gedaan en een beetje zoetstof. Hij vond het zo leuk om te maken en stond te likkebaarden naast de blender. Natuurlijk even snel proeven of de smaak goed is en dan kan het knijpzakje gevuld worden. Als je het zakje voor de eerste keer gebruikt moet je het eerst even afwassen. Dit kan met een flessenborstel of een vaatdoekje.

herbruikbare, knijpzakjes

Het zakje vullen

Aan de zijkant van het zakje zit een zipsluiting. Je kan het zakje op de andere zijde laten staan, zo heb je beide handen vrij en vul je gemakkelijk het zakje. Er zit een grote opening in dus dat is ook erg handig!

Het knijpzakje is gevuld met de aardbeien smoothie en Deon kan niet wachten om het te proberen.

herbruikbare, hervulbare, knijpzakjes

Ook voor Sten heb ik natuurlijk een fruithapje gemaakt, maar dan met verschillende soorten fruit. Hij heeft eerst heel lang het zakje bestudeert er staan ook zoveel dieren op! Daarna heeft hij heerlijk genoten van zijn fruithapje.

Eerste hapje

Over een paar weken mag Brent zijn eerste hapje en ik ga zeker deze herbruikbare knijpzakjes vullen voor als we weg gaan. Want die glazen potten mee sjouwen is ook niks. De zakjes kan ik van tevoren vullen met groente en/of fruit en dan in de vriezer bewaren. Je mag de knijpzakjes niet opwarmen in de magnetron, want dan kan je het zakje beschadigen. Gewoon opwarmen au bain marie.

Gebruik jij vaak knijpzakjes? En wat vind je van de Nom Nom Kids herbruikbare knijpzakjes? Bestellen kan via de website : Nom Nom Kids

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Fijne zakjes. Makkelijk schoon te maken en steeds weer opnieuw te gebruiken. Fruit smoothies zijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.