powerbank, mobiel, telefoon, batboy, opladen, oplader, powerbank proda, powerbank proda goud

Een powerbank is mijn redder in nood

Ik maak altijd foto’s met mijn smartphone, maar soms moet ik hem thuis laten, omdat de batterij bijna leeg is. En dan zal je altijd zien dat wanneer je je telefoon nodig hebt dat hij thuis aan de oplader ligt! Nu ben ik van mijn probleem af, want met deze powerbank zit ik nooit meer met een lege batterij.

Powerbank

Een Powerbank is super handig om je smartphone, tablet of laptop op te laden zonder dat je stroom nodig hebt. Of je nu in het bos loopt of je bent een dagje aan het shoppen. Bij Powerbanks.nl  heb je een ruime keus aan Powerbanks. Klik hier voor de verschillende soorten.

Powerbank Proda Goud

Ik ontving de Powerbank Proda Goud ( ook in zwart of wit verkrijgbaar) die perfect bij mijn mobiel matcht! Met zijn aluminium behuizing ziet hij er niet alleen mooi uit (wat natuurlijk ook belangrijk is 😉 ), maar is ook echt super handig! Hij is makkelijk mee te nemen in je tas, neemt weinig ruimte in beslag en weegt ongeveer 150 gram. De prijs € 29,95.

Ik wilde het natuurlijk meteen proberen, maar hij was leeg dus moest hij eerst aan de lader. Er zit verder geen beschrijving bij, maar de powerbank ziet er niet ingewikkeld uit en het spreekt eigenlijk voor zich.

Het opladen kan heel gemakkelijk met de oplader van je mobiel. Dit duurt wel lang, want ik heb hem een paar uur aan de lader gehad. De blauwe LED geeft de status van de batterij aan. Als hij knippert is hij bezig met opladen en wanneer alle 4 de lampjes branden is hij vol.

Hij heeft een beschermer om overladen, over-ontladen en kortsluiting te voorkomen.

powerbank, proda goud, powerbank proda goud, batboy, mobiel, opladen, oplader, batboy, telefoon,

Capaciteit

De Powerbank heeft een capaciteit van 5000 mAh (milliampère-uur). Hierdoor weet je hoe lang een powerbank een bepaalde stroom kan geven.

Ik heb een Samsung Galaxy S7. Deze heeft een accu met een capaciteit van 3000 mAh. Als je dan wilt weten hoe vaak je met de Powerbank je smartphone kan opladen deel je de capaciteit van de Powerbank met de capaciteit van je smartphone (5000:3000= 1,6). Dus dat betekent dat ik hiermee mijn smartphone bijna 2 keer kan opladen.

Er zijn ook Powerbanks met een lagere capaciteit, maar dan kan het zijn dat je smartphone niet volledig opgeladen wordt.

powerbank, usb, batboy, opladen, oplader

Powerbank Proda Goud met Micro USB-kabel

Het opladen van je mobiel

Het percentage van de batterij van mijn smartphone was 24%. Ik heb hem aangesloten met het bijbehorende kabeltje en na een uurtje was de batterij voor 60% opgeladen. Na 2 uren was de batterij volledig vol.

powerbank, mobiel, telefoon, batboy, opladen, oplader, powerbank proda, powerbank proda goud

Mijn redder

Ik vind hem er stoer en toch chique uitzien. Het is een super handige gadget en ik hoef mij nu geen zorgen meer te maken dat ik met een lege batterij kom te zitten.

Heb je geen Samsung, maar een Apple en ben je opzoek naar een batterij voor je IPhone? Neem dan eens een kijkje op GSMbatterij.nl .

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Vind jij een Powerbank ook een handige gadget?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Patricia schreef:

  Vind het vooral handig als je op reis haat. Verder vergeet ik altijd dat ik mijn powerbank ook op mort laden…

 2. Aileen schreef:

  Ik heb wel eens een keer een powerbank cadeau gekregen van een uitzendbureau waar ik werkte (kerstcadeau) maar vind m te lelijk om te gebruiken Hahaha. Maar die dingen zijn wel echt heel handig.

 3. Mirjam schreef:

  Ik heb er een tijd geleden eentje gekocht, maar ik heb hem eigenlijk nog nooit gebruikt haha

 4. Ja ik vind ze super handig. Wij gebruiken hem ook best vaak.

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Nee, omdat ik vind dat we al teveel smartphones gebruiken eigenlijk. Het lijkt me daarom juist goed als de batterij leeg is, en dat moet je dan niet oplossen met een gadget : )

 6. Jep, super handig! Ik heb een klein powerbankje, voor de eerste nood zeg maar, maar vind het wel ontzettend lang duren voordat je telefoon is opgeladen. Dat gaat in het stopcontact veel sneller. Maar wel bijna onmisbaar als je je telefoon veel gebruikt.

 7. Daisy Dingen schreef:

  Ik heb er zelf geen, maar was wel een keer heel blij dat me zusje er 1 bij zich had 😛

 8. Esther schreef:

  Ik ben zelf altijd super lyrisch over mijn powerbank. Ik heb er 2. Eentje voor een festival maar ook een grote voor als ik op reis ga. Ik kan eigenlijk niet meer zonder! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.