simply straight, haar stijlen, haren, stijltang, stijlen, borstel, krullen, batboy, stijl, stijlen

Zo stijl je jou haar met een borstel

Mijn haar stijl ik één keer in de week met een stijltang. Ik weet dat het niet goed is voor je haar, maar de slag in mijn haar vind ik niet zo mooi. Ik kocht de ‘Simply Straight’ een borstel waarmee je je haar eenvoudig kan stijlen met één beweging en beter is voor je haar, maar werkt dit net zo goed als een stijltang?

Je haar stijlen

Vroeger was mijn haar echt stijl. Ik wilde zo graag krullen en als ik dan jarig was deed mijn moeder vroeger vlechtjes in mijn haar zodat ik de volgende dag een mooie bos krullen had. In de pubertijd veranderde mijn haar en kreeg ik een slag in mijn haar. Ik weet nog dat ik het vreselijk lelijk vond en ik leek net een leeuw met een wilde bos kroezig haar. Een stijltang o.i.d. bestond toen nog niet.

Sinds een paar jaar stijl ik mijn haar met een stijltang. Ik gebruik altijd wel een olie om mijn haar te beschermen tegen de hitte, want het is natuurlijk niet goed voor je haar.

Een slag in het haar

Ik heb nu nog steeds een slag in mijn haar. Als ik er versteviging in doe en ik föhn het dan heb ik een hele bos. Wanneer het buiten vochtig is wordt mijn haar kroezig en krijg ik nog meer krulletjes. Ik vind het mooier als mijn haar stijl is dus gebruik ik één keer in de week een stijltang.

simply straight, batboy, kruidvat, bol.com, glad haar, stijl haar, haar stijlen, steil, steil haar

Simply Straight borstel

Ik kocht bij Kruidvat de Simply Straight borstel. Deze was in de aanbieding voor € 24,99. Hij beloofd dat een stijltang en föhn niet meer nodig is dus ik was zeer benieuwd. Je mag de borstel alleen gebruiken op droog haar zonder wax, gel of haarlak en is geschikt voor elk haartype.

Voor normaal haar stel je de borstel in op 210 graden. Heb je dik en krullend haar 230 graden. De temperatuur loopt snel op dus je hoeft niet heel lang te wachten totdat hij op de juiste temperatuur is.

simply straight, kruidvat, batboy, bol.com, steil haar, je haat steilen, stijltang, haar stijlen

De keramisch gecoate borstelharen maken je haar glad zonder het te verbranden.

steil haar, haar, simply straight, haren, borstel, haar stijlen

Eerst borstelen

Voordat je met de borstel je haar glad wil maken moet je eerst je haar goed kammen zodat er geen klitten meer inzitten. Ik doe wel olie in mijn haar om het te beschermen tegen de warmte.

Nu kan ik beginnen om mijn haar te borstelen. Ook al is mijn haar goed doorgekamd dan kan ik nog last hebben dat de borstel soms blijft steken in mijn haar. Met deze borstel heb ik er geen last van en hij borstelt makkelijk door. Echt een musthave!

Een voordeel van deze borstel is dat je heel makkelijk bij de achterkant kan, want met een stijltang vind ik dit altijd bet wel lastig.

Resultaat

Na een tijdje mijn haar te hebben geborsteld, denk ik dat het wel goed is en zie hieronder het resultaat:

steil, haar, steil haar, steilen, simply straight, batboy, stijltang, krullen, glad haar, haar stijlen

Het is natuurlijk niet zo stijl als wanneer ik het met de stijltang zou stijlen, maar ik ben wel tevreden. Je haar stijlen met deze borstel is prima als je het even wilt bijwerken.

Lees ook:

Stijl jij je haar weleens?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 10 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Niet helemaal stijl nee, maar je haar ziet er wel veel voller uit als resultaat. Mooi zo lang haar! Ik laat er morgen weer een flink stuk afknippen bij Monja.

 2. Dewi schreef:

  Joh! Wat een geweldig ding! Ik ken het niet. Ik stijl mijn haar ook, vooral m’n “lok” aan de voorkant. Ik heb al jaren een Chi tang. Ik zweer bij dat ding. Maar zo’n borstel lijkt mij erg handig

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat heb je mooi haar! Ik zie zeker verschil. Ik ben precies het tegenovergestelde van jou: ik houd juist van krul : )

 4. Mijn haar is al heel steil. Nooit dus 😉

 5. Patricia schreef:

  Zo oogt het nog natuurlijk, mooi!

 6. Charel schreef:

  Ik vind dit best een mooi resultaat! Hier ga ik even over nadenken want vind het toch wel handig hihi

 7. Daisy Dingen schreef:

  Ik heb ongeveer hetzelfde haar als jij en vind het idd een redelijk resultaat… Ik zou er mijn stijltang niet voor inleveren, maar het lijkt me wel een fijn product om te gebruiken in combinatie met de stijltang… ene dag stijlen en dan verder met die borstel tot het weer gewassen is… (ik was mijn haar 2x pw en stijl het 4x in de week denk ik ongeveer? Kzou dan 2x stijlen en 2x deze borstel doen denk ik)

 8. Ik heb tegenwoordig zo dun haar dat het met fohnen al behoorlijk glad wordt: als ik maar goed van boven naar beneden fohn. Ik gebruik alleen nog een borstelfohn voor de puntjes (om die naar binnen te werken). Heb wel een stijltang, maar die gebruik alleen om kleine plukjes bij te werken (die niet willen zeg maar). Deze borstel lijkt me ook wel grappig trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.