paardenstaart, elastiekje

Deze kapsels zijn ideaal voor jou als moeder

Je haar los dragen als je kleine kinderen hebt is echt niet handig. Ze trekken aan je haar of je zit vast met je haar aan een knoopje van de trui. Meestal maak ik een kapsel en gebruik ik maar één elastiekje, maar wat kun je allemaal met één elastiekje behalve een paardenstaart?

Gooi je haar los

Het liefst draag ik mijn haar los, maar ik heb het bijna dagelijks vast. Het is gewoon geen doen om je haar los te dragen wanneer je kleine kinderen hebt. Natuurlijk heb ik wel eens een poging gedaan, maar dat heb ik niet lang volgehouden, want Brent trok er steeds aan of ik zat vast met mijn haar aan een knoopje of iets. Snel dus maar weer dat elastiekje in mijn haar en een staart. Vaak heb ik dan zo’n saaie lage staart wat na een paar minuten nog verder naar beneden is gezakt.

paardenstaart

Ook al ben ik thuis dan wil ik toch nog wel graag een leuk kapsel, maar echt handig ben ik niet met haar en het moet wel een beetje snel en dus gemakkelijk zijn. Wat kan je met maar één elastiekje?

Lees ook:

Grijs haar weg met retouch van L’Oréal

Je haar stijlen met een borstel

 

Paardenstaart

Het makkelijkste én snelste is wel de paardenstaart, maar dan niet zo’n lage waar ik net over vertelde. Lekker een hoge staart en dan een beetje touperen met je vingers; snel én simpel.

paardenstaart, gooi je haar los, kapsel

Vlecht

Ik vertelde al dat ik niet echt heel handig ben dus een mooie ingevlochten vlecht is niks voor mij. Als ik een vlecht bij mezelf maak zorg ik ervoor dat ik hem opzij vlecht. De makkelijkste vlecht is de visgraat. Hiervoor hoef je je haar maar in 2 stukken te verdelen.

Ze kunnen er nog wel aan trekken, maar is niet zo pijnlijk.

vlecht, paardenstaart

Opsteken

Je kan je haar ook opsteken. Dit is helemaal makkelijk, want nu is er niks waar ze aan kunnen trekken. Een leuke knot of gewoon een beetje rommelig opsteken.

knot, haar, los, opsteken

knot, vlecht, haar los

Hoe draag jij je haar het liefst?

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Leonie van Mil schreef:

  Ik heb aan het begin die fout ook vaak gemaakt. Nu heb ik het dus vaak in een vlecht

 2. Ik draag vaak een losse knot. Mijn moeder zei wel eens dat het net een vogelnestje leek hihi. Wat is je haar mooi lang!

 3. Mirjam schreef:

  Ik draag het ook het liefst los, maar inderdaad – lang niet altijd handig! Daarbij vind ik het in de zomer vaak te warm haha. Meestal doe ik het dan in een staart of rommelige knot.

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik heb er meestal een knip in en opgestoken. Ik vind jouw derde foto mooi. Zo’n kapsel wil ik ook wel.

 5. Dat ligt aan het jaargetijde! In de zomer vind ik los haar vaak te warm, maar alle andere jaargetijden draag ik het voornamelijk los. Mijn haar is niet zo lang als dat van jou, ik kan bijvoorbeeld niet eens een vissegraat bij mezelf maken, en ook een gewone vlecht is een beetje zielig met mijn dunne haar. Dus een paardenstaart lukt wel, en opsteken ook, en dat zijn dan een beetje de variaties die ik maak: hoger of lager en iets meer opzij (enzo). Ik ben wel enorm jaloers op jouw lange haar hoor!

 6. Charel schreef:

  Je hebt echt prachtig haar! <3

 7. Daisy Dingen schreef:

  Als ik wegga doe ik het wel los, maar anders meestal gewoon een hoge knot 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.