mamablog, grijs haar, magic retouch l'oreal, batboy

Grijs haar en uitgroei weg

Heb je uitgroei of grijs haar, maar even geen tijd om naar de kapper te gaan? Magic Retouch L’Oreal beloofd om binnen een paar seconden de uitgroei en grijze haren te laten verdwijnen tot de volgende wasbeurt door even over je haar te sprayen. Samen met mijn moeder probeerden we het uit.

 Geen tijd voor de kapper

Mijn moeder en ik laten ons haar altijd door de kapper bijkleuren. Soms ben je gewoon zo druk dat je even geen tijd hebt om naar de kapper te gaan. Zo’n uitgroei is natuurlijk geen fraai gezicht en dan is Magic Retouch L’Oréal een uitkomst.

Even over je haar sprayen en binnen een paar seconden mengt de spray zich met je eigen haarkleur zonder kleurverschil. Na een wasbeurt vervaagd het weer.

l'oreal magic retouch, grijze haren, batboy, mamablogger

L’Oréal Magic Retouch

Magic Retouch L’Oréal

De spray is verkrijgbaar in 5 kleuren:

 • Zwart
 • Donkerbruin
 • Middenbruin
 • Donkerblond
 • Middenblond

Zelf heb ik donker haar, maar bij de kapper laat ik altijd highlights zetten. Ik heb nog niet echt tijd gehad om naar de kapper te gaan (je zit er zo ruim 2 uur) en heb nu wel heel erg veel last van uitgroei. Bij Etos kocht ik voor € 9,99 de kleur middenblond.

mamablog, magic retouch l'oreal, batboy, magic retouch l'oréal

Geen magic

Je ziet op de foto wel hoe erg de uitgroei is. Foto één is er nog geen spray aan te pas gekomen.

Foto twee is direct na het sprayen. Mijn hoofdhuid is wel bijgekleurd, maar verder nog niks te zien.

Foto drie is na een minuut, maar helaas geen verschil te zien. Ik vind dat er nu een beetje een grijze waas overheen zit.

magicg retouch l'oreal, batboy, mamablog, magic retouch l'oréal

Grijs haar

Bij mijn moeder was de grijze scheiding duidelijk te zien en ook zij gebruikt de kleur middenblond.

Haar haarkleur lichtte direct op en de grijze scheiding was als sneeuw voor de zon verdwenen, dit is echt magic! Het ziet er helemaal niet nep uit en het lijkt net of ze zo van de kapper komt.

magic retouch l'oreal, batboy, mamablog, magic retouch l'oréal

Conclusie

Magic Retouch beloofd te vervagen na de eerste wasbeurt, maar zonder dat ze haar haren heeft gewassen was de kleur na 3 dagen verdwenen en was helaas haar grijze scheiding weer te zien.

Mijn haar is gewoon te donker en licht helaas de niet op. Wel als je van jezelf licht bent (of grijs) dan is dit zeker een tijdelijke uitkomst.

Kleur jij je haar, zo ja doe je dat zelf of ga je naar de kapper? 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Nicole Orriëns schreef:

  Ik heb hier ook al eens mee in de handen gestaan : )
  Ik kleur mijn haar vaak met een spoeling maar die is er na twee keer wassen al weer uit.

 2. Corine schreef:

  Ik gebruik het ook, een tijdje zelfs al. Ik gebruik de zwarte omdat ik heel donkerbruin haar heb en de zwarte het mooist bijtrekt. Ik gebruik het alleen tot maximaal een halve cm uitgroei, bij lange uitgroei moet je er teveel in sprayen vind ik en dan gaat het spul jeuken. Maar ideaal voor de eerste grijze uitgroei.

 3. Nathalie schreef:

  Wat grappig dat het bij de een wel werkt en bij de ander niet. Ik verf mijn haar meestal zelf.

 4. Roelina schreef:

  Mijn pogingen van zelf kleuren eindigen altijd in een fiasco. Lees: oranje tot paars haar… ik begin er niet meer aan. Vroeger gebruikte ik wel oplichtende blondering, dat werkte als ee tierelier trouwens. Maar was echt funest voor je haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.