indiaan, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, cowboy, indoor speeltuin, batboy, coevorden, binnen speeltuin

Speelparadijs Cowboy & Indianen

speelparadijs cowboy en indianen, speelparadijs cowboy en indianen, batboy, coevorden, indoorspeeltuin, kinderen, binnen speeltuin
Speelparadijs Cowboy & Indianen

Met slecht weer ga je gezellig naar een indoor speeltuin. Speelparadijs Cowboy & Indianen in Coevorden is voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Maar niet alleen binnen is er veel te beleven ook buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Zo is er een buiten speeltuin, midgetgolf en een kinderboerderij.

Speelparadijs Cowboy en Indianen

Het speelparadijs Cowboy en Indianen in Coevorden is 365 dagen per jaar geopend. Voor kinderen betaal je € 7,50 en voor ouders/begeleiders € 3,75 inclusief gratis een kop koffie of thee.

Eigenlijk hadden wij andere plannen, maar omdat de weersberichten niet veel goeds voorspelden hebben we besloten om naar een indoor speeltuin te gaan. Eén waar we nog niet eerder zijn geweest; speelparadijs Cowboy & Indianen in Coevorden.

”YeeHaa”

Bij binnenkomst ben je al meteen in de western stemming. De grote indianen maken veel indruk op de kinderen en er is al meteen van alles te zien!

indiaan, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, cowboy, indoor speeltuin, batboy, coevorden, binnen speeltuin
UGH zegt de indiaan

Er was een speciale actie voor kinderen. Voor € 10,- kregen ze een zakje chips, bekertje drinken, muntje voor een gratis ijsje en mochten ze ook nog een cadeautje uitzoeken.

indoor speeltuin, binnen speeltuin, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, batboy, coevorden speeltuin
Chips, drinken, muntje voor een gratis ijsje en een cadeautje

Als dolle stieren renden ze overal naartoe. Er is ook zoveel te zien! Boven is een speciale afdeling voor kinderen t/m 4 jaar. Zelfs Brent ( 6 maand ) heeft zich daar vermaakt!

speelparadijs cowboy en indianen, cowboy en indianen, veel speeltoestellen, coevorden, batboy, speelyuin, indoor speeltuin
Zelfs Brent vermaakt zich

Veel speeltoestellen

Er zijn veel leuke speeltoestellen. Zo heb je o.a. een klimwand, springkussen, apekooi, ballenbak en overal staan fietsjes waarmee je door het hele speelparadijs kan fietsen!

Niet alleen binnen kunnen kinderen zich vermaken. Buiten is er ook genoeg te beleven. Zo kan  je daar naast alle speeltoestellen ook midgetgolfen en is er een kinderboerderij met ganzen, varkens, konijnen, kippen en ik heb er zelfs een ooievaar gezien.

indoor speeltuin, speeltuin, coevorden, cowboy, indiaan, speelparadijs, batboy, speelparadijs cowboy en indianen
Deon probeert de wand te beklimmen
Speelparadijs cowboy en Indianen, Coevorden, batboy, veel speeltoestellen
Lekker warm bij de openhaard 😉

Binnen is er ook nog een Glow in the dark ruimte waar je kan midgetgolfen.

glow in de dark, midgetgolf, batboy, coevorden, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, indoor speeltuin, kinderen,
Glow in the dark midgetgolf

Een souvenirtje

Deon wilde heel erg graag iets uitzoeken, om in stijl terug naar huis te gaan. ”Eén ding mag je uitzoeken Deon”. En hij pakte een indianentooi, cowboyhoed en een geweer. ”Mama zei één Deon”. En toen werd het een beetje lastig kiezen. Hij twijfelde en bekeek alles nog eens goed en heeft uiteindelijk besloten om het geweer te houden. Maar Deon had mazzel, want bij een kindermenu ( ”eet je dan ook alles op?” ) mag je óók nog een cadeautje uit de vitrinekast kiezen en daar koos hij voor de cowboyhoed.

speelparadijs cowboy en indianen, cowboy, een souvenirtje, indianen, speelparadijs, batboy, indoor speeltuin, binnen speeltuin, speeltuin, coevorden
Welke zal ik kiezen?

Helemaal happy en een ontzettend leuke dag gehad! Ze hebben zich heerlijk kunnen uitleven en sliepen al snel toen ze eenmaal in de auto zaten.

cowboy, indianen, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, coevorden, indoor speeltuin, batboy,
YeeHaa

Wij komen er zeker nog eens terug! Het speelparadijs is super mooi aangekleed en er hangt een heel gezellige sfeer. De indoor speeltuinen waar wij eerder zijn geweest doen altijd zo kil aan en heb je het gevoel dat je in een hal zit.

Bij  speelparadijs cowboy en Indianen is het ook erg leuk om een kinderfeestje te vieren!

Is er bij jullie in de buurt ook een mooi speelparadijs?

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Speelparadijs Cowboy & Indianen”

  1. Wat fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad bij ons! De foto’s zijn ook erg leuk gemaakt. 🙂

    (Algemeen medewerkster bij Cowboy en Indianen speelreservaat Coevorden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *