speelparadijs, mamablog, batboy, cowboy

Cowboy & Indianen speelparadijs

Met slecht weer ga je gezellig naar een indoor speeltuin. Speelparadijs Cowboy & Indianen in Coevorden is voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Niet alleen binnen is er veel te beleven ook buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Zo is er een buiten speeltuin, midgetgolf en een kinderboerderij.

Cowboy en Indianen speelparadijs

Het speelparadijs Cowboy en Indianen in Coevorden is 365 dagen per jaar geopend. Voor kinderen betaal je € 7,50 en voor ouders/begeleiders € 3,75 inclusief gratis een kop koffie of thee.

Eigenlijk hadden wij andere plannen, maar omdat de weersberichten niet veel goeds voorspelden hebben we besloten om naar een indoor speeltuin te gaan. Eén waar we nog niet eerder zijn geweest; speelparadijs Cowboy & Indianen in Coevorden.

”YeeHaa”

Bij binnenkomst ben je al meteen in de western stemming. De grote indianen maken veel indruk op de kinderen en er is al meteen van alles te zien!

indiaan, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, cowboy, indoor speeltuin, batboy, coevorden, binnen speeltuin

UGH zegt de indiaan

Er was een speciale actie voor kinderen. Voor € 10,- kregen ze een zakje chips, bekertje drinken, muntje voor een gratis ijsje en mochten ze ook nog een cadeautje uitzoeken.

indoor speeltuin, binnen speeltuin, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, batboy, coevorden speeltuin

Chips, drinken, muntje voor een gratis ijsje en een cadeautje

Als dolle stieren renden ze overal naartoe. Er is ook zoveel te zien! Boven is een speciale afdeling voor kinderen t/m 4 jaar. Zelfs Brent ( 6 maand ) heeft zich daar vermaakt!

speelparadijs cowboy en indianen, cowboy en indianen, veel speeltoestellen, coevorden, batboy, speelyuin, indoor speeltuin

Zelfs Brent vermaakt zich

Veel speeltoestellen

Er zijn veel leuke speeltoestellen. Zo heb je o.a. een klimwand, springkussen, apekooi, ballenbak en overal staan fietsjes, riding horses en skelters waarmee je door het hele speelparadijs kan fietsen!

Niet alleen binnen kunnen kinderen zich vermaken. Buiten is er ook genoeg te beleven. Zo kan  je daar naast alle speeltoestellen ook midgetgolfen en is er een kinderboerderij met ganzen, varkens, konijnen, kippen en ik heb er zelfs een ooievaar gezien.

indoor speeltuin, speeltuin, coevorden, cowboy, indiaan, speelparadijs, batboy, speelparadijs cowboy en indianen

Deon probeert de wand te beklimmen

Speelparadijs cowboy en Indianen, Coevorden, batboy, veel speeltoestellen

Lekker warm bij de openhaard 😉

Binnen is er ook nog een Glow in the dark ruimte waar je kan midgetgolfen.

glow in de dark, midgetgolf, batboy, coevorden, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, indoor speeltuin, kinderen,

Glow in the dark midgetgolf

Een souvenirtje

Deon wilde heel erg graag iets uitzoeken, om in stijl terug naar huis te gaan. ”Eén ding mag je uitzoeken Deon” en hij pakte een indianentooi, cowboyhoed en een geweer. ”Mama zei één Deon” en toen werd het een beetje lastig kiezen. Hij twijfelde en bekeek alles nog eens goed en heeft uiteindelijk besloten om het geweer te houden. Maar Deon had mazzel, want bij een kindermenu ( ”eet je dan ook alles op?” ) mag je óók nog een cadeautje uit de vitrinekast kiezen en daar koos hij voor de cowboyhoed.

speelparadijs cowboy en indianen, cowboy, een souvenirtje, indianen, speelparadijs, batboy, indoor speeltuin, binnen speeltuin, speeltuin, coevorden

Welke zal ik kiezen?

Helemaal happy en een ontzettend leuke dag gehad! Ze hebben zich heerlijk kunnen uitleven en sliepen al snel toen ze eenmaal in de auto zaten.

cowboy, indianen, speelparadijs, speelparadijs cowboy en indianen, coevorden, indoor speeltuin, batboy,

YeeHaa

Wij komen er zeker nog eens terug! Het speelparadijs is super mooi aangekleed en er hangt een heel gezellige sfeer. De indoor speeltuinen waar wij eerder zijn geweest doen altijd zo kil aan en heb je het gevoel dat je in een hal zit.

Bij  speelparadijs cowboy en Indianen is het ook erg leuk om een kinderfeestje te vieren!

speelparadijs, mamablog, batboy, cowboy

Is er bij jullie in de buurt ook een mooi speelparadijs?

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Leuk hè?! Wij zijn er ook al eens geweest 🙂 Het glow in the dark midgetgolf vonden mijn jongens super. Buiten zijn er ook nog diertjes.

  2. Amanda Zijleman schreef:

    Wat fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad bij ons! De foto’s zijn ook erg leuk gemaakt. 🙂

    (Algemeen medewerkster bij Cowboy en Indianen speelreservaat Coevorden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.