indoor, speeltuin, ballorig

Voordelen en tips met je kids naar een indoor speeltuin

Bij speelparadijs Ballorig kun je klimmen, klauteren, kruipen en glijden en kinderen vinden het geweldig . Sommige ouders vinden het heerlijk om naar een indoor speeltuin te gaan, voor anderen is het een nachtmerrie. 

Indoor speeltuin

Voordat ik kinderen had wist ik niet eens van het bestaan van een indoor speeltuin, maar daar kwam ik snel genoeg achter. Ideaal voor regenachtige dagen en de jongens vinden het prachtig! Sommigen noemen een indoor speeltuin ook wel ‘het krijspaleis’ en vinden het vreselijk. Zelf ben ik de drukte wel gewend en zie of hoor weinig verschil bij een indoor speeltuin of bij ons thuis.

Voordelen indoor speeltuin:

 • Kinderen vermaken zich uren
 • Wanneer je naar huis gaat zijn je kinderen bekaf
 • Ideaal voor regenachtige dagen
 • Je kind(eren) kunnen zelfstandig op avontuur
 • Je kan zelf ook je energie kwijt (goed voor je uithoudingsvermogen 😉 )

indoor, indoor speeltuin, ballorig

Speelparadijs Ballorig

Ballorig is vanaf 1996 het eerste indoor speelparadijs en heeft maar liefst 38 vestigingen in Nederland en 4 in Duitsland. Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven en zorgt dus voor een lekker uitraas dagje! Ouders en begeleiders betalen geen entree en dat vind ik echt een pluspunt van Ballorig.

Wij gingen onlangs naar Ballorig in Emmen en daar kwamen wij de mascotte Ch@t tegen. Na een highfive en natuurlijk een foto gingen de jongens los!

speeltuin, speelparadijs ballorig

Voor kinderen t/m 4 jaar is er een speciaal gedeelte waar je goed zicht hebt op je kindje. Brent (3 jaar) heeft zich uitstekend vermaakt. Hij kan gaan en staan waar hij wil en lekker zijn eigen gangetje gaan. Voor de oudere kinderen is er achterin een gedeelte met een klimwand, trampolines en een grote apenkooi. Ook werden er nog leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd zoals stoelendans en cake versieren. 

indoor, speeltuin,

Tips

Voor kinderen is een indoor speeltuin super leuk en zelf heb ik er ook totaal geen problemen mee om in het ‘krijspaleis’ te zitten. Genieten mijn jongens, dan geniet ik ook! Hierbij enkele tips wanneer je naar een indoor speeltuin gaat:

 • Trek je kind(eren) luchtige kleding aan.
 • Kunnen je kinderen zichzelf goed vermaken? Dan is het leuk om samen met iemand te gaan, want je kids zie je niet meer terug.
 • Een boek lezen? Als je je kan concentreren met veel lawaai zou ik zeggen doen! Neem anders als je alleen bent een puzzelboekje mee of een tijdschrift.
 • Ga zelf apenkooien. Glij van de glijbaan, klim en klauter en kruip door tunnels. Plezier gegarandeerd!
 • Kun je niet tegen het lawaai? Neem oordopjes mee 😉 .

Win tickets voor Ballorig

Gezellig met je gezin naar Ballorig? Wij geven 2 tickets weg (ouders en begeleiders zijn gratis) voor een heerlijke speelse dag met je gezin! Kijk voor een Ballorig vestiging in jouw buurt.

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Like en deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mail adres) of op onze Facebookpagina en vertel waarom jij graag naar Ballorig wilt gaan.

 

De winactie loopt van 29.04.2019 t/m 04.05.2019. Daarna word de winnaar bekend gemaakt. 

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 27 Comments
 1. Ingrid L schreef:

  Binnenspeeltuinen vinden ze hier te gek! Lekker rennen en klimmen, hebben ze echt nodig!

 2. Geraldo Boshamer schreef:

  Lijkt mij geweldig om de kaartjes te winnen. Onze kinderen vermaken zich altijd opperbest in Ballorig. Hier kunnen ze nog echt kind zijn en zijn ze even lekker in beweging en zijn er geen verleidingen van schermen.

 3. Erika van Koert schreef:

  O heerlijk !
  Wij gaan nu onze tweede week meivakantie in maar mijn man en ik moeten gewoon werken. De kids zullen zij dus in en rondom het huis moeten vermaken. Zou super zijn als we dat later goed kunnen maken met een paar uur ballorig

 4. Lotte van Breukelen schreef:

  Geweldig!! Onze 2 boys zijn dol op een indoor speelparadijs! Ze kunnen zich uren vermaken en lijken iedere keer weer nieuwe vriendjes te hebben gemaakt! Zelf vinden we het ook heerlijk, lekker lunchen en rustig een boek lezen!! Vooral nu het weer soms echt bagger is gaan we graag! We maken daarom ook heel graag kans!!

 5. elisabeth maria martina schreef:

  dat zou toch geweldig zijn voor mijn kleindochter en kleinzoon
  mooi weer is hier in holland niet echt gewoon, het regent ook best vaak en veel
  maar een dagje ballorig daar hebben ze het altijd prima naar hun zin

 6. Marina schreef:

  Super graag doe ik mee voor mijn 2 zoontjes. Lekker samen klauteren met zijn allen ❤️💙

 7. Iris schreef:

  Ik heb geen Facebook, maar hoop dat ik wel mee mag doen, want Ballorig is hier thuis het favoriete uitje. Ik volg je wel op Instagram

 8. Kelly Callemeijn schreef:

  Dat zou geweldig zijn om te winnen. Omdat we een arm gezin zijn kunnen we nooit iets leuks doen met ons zoontje. Wat zou het geweldig zijn om met ons zoontje en een vriendje dit eens mee te maken. Wat zou dit een ervaring voor hem zijn

 9. Bianca Fenna schreef:

  Met een dochter van 11 erbij wordt het steeds lastiger om uitstapjes te vinden die beide dochters (7 en 11 jaar) leuk vinden. Ballorig hoort daar gelukkig nog bij. Niet de vestiging in onze woonplaats maar die een half uurtje verder. Die is veel groter en vermaakt ze zich nog kostelijk. Ik waag dan ook graag een kansje voor deze prijs. Plezier gegarandeerd!

 10. Lenny schreef:

  Mijn oudste van 7 is al jaren gek op ballorig. Lekker klimmen, klauteren en springen op de trampoline. Het liefst gaat ze er elke dag heen. Het is nu nog gezelliger en leuker omdat de jongste van bijna 3 ook steeds meer onderneemt bij ballorig. En mamma en pappa klauteren af en toe ook mee….

 11. Janine schreef:

  Spelen…..woehoeee

 12. Francis Boom schreef:

  Mijn oudste dochter vind Balorrig helemaal geweldig. Mijn jongste is daar voor het laatst geweest toen ze nog in de box zat. Haha. Dus het wordt weer is tijd om er weer heen te gaan. De meiden gaan het geweldig vinden en dan heb ik het ook naar mijn zin. Nu gaan we duimen.

 13. Karen de Jong schreef:

  Helaas zijn onze plannen voor de meivakantie en Koningsdag in het water gevallen door alle regen. Gelukkig is Ballorig de ideale plek om te zijn juist als het regent!! Onze kids vermaken zich daar heerlijk en ik kan even een tijdschrift je lezen!

 14. Laura schreef:

  De jongens vinden Ballorig helemaal geweldig en spelen er dan ook graag.
  Ze vinden Chat de kat een hele leuke mascotte en zelfs de jongste van 1 kan zich er uitstekend vermaken in het kleine kind gedeelte vooraan 🙂
  Ik doe dus graag mee zodat ze zich alle drie lekker kunnen uitleven!

 15. Cindy Framke schreef:

  Dat zou te gek zijn! Mijn meiden vinden ballorig helemaal geweldig. Lekker spelen, klimmen, rennen, klauteren. Gewoon lekker hun eigen helemaal uitleven. Iedere keer vragen ze al “wanneer gaan we weer?”. Ds het wordt wel weer een keer tijd 😉 ik doe heel graag mee met deze actie.

 16. Jolanda van Delft schreef:

  Mijn kleindochters en ik zijn er nog niet geweest.
  Zou een leuke verrassing zijn.

 17. Oma Will schreef:

  In een plaats bij ons in de buurt is ook een ballorig.
  Daar zou ik graag met mijn kleinkinderen naar toe gaan.
  Ik heb geen facebook meer (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat ik ook mee mag doen.

 18. Marian B schreef:

  Wij gaan een paar keer per jaar wel heen. Daarom doe ik graag mee aan deze leuke winactie. Mijn kinderen vinden het fantastisch en daar gaat het om. Ik neem vaak een boek mee ook fijn. Het is wel lawaaierig maar ik kan me er goed voor afsluiten.

 19. M’n kleinzoon en kleindochter zijn ooit 1 keer naar een indoor speeltuin geweest en wat hadden ze hier,
  Ontzettend veel plezier.
  Ze konden er klauteren en klimmen,
  Er was zoveel dat ze niet wisten waar ze moesten beginnen.
  Wat hadden ze het naar hun zin die 2,
  En zelfs mama deed ook met hun mee.
  Wat was het fijn om te zien dat ze het zo leuk vonden.
  Wat zou ik toch graag willen dat ze er nog eens een keer naar toe konden.
  Groetjes van een hele trotse oma.

 20. Marieke schreef:

  Jaa leuk een dagje uit met mijn drie Kids. Lekker spelen.

 21. Callista schreef:

  Dat zou fantastisch zijn voor mijn stuiterende tweeling!
  Heerlijk klimmen en spelen.

 22. linda Tromp schreef:

  Owwww onze kids hebben hier altijd zoveel plezier zich lekker uitleven energie kwijt raken en onderweg naar huis heerlijk slapen😃😃😃😃

 23. melissa schreef:

  Ballorig is heel leuk, ik denk misschien wel de favoriet (veldhoven) van de binnenspeeltuinen maar het ligt niet echt om de hoek dus we gaan er niet vaak heen. wel leuk dus voor een speciaal uitje om de kinderen mee te verrassen.

 24. Roshanie Dianda schreef:

  Jaaa superleuk, ga altijd enthousiast meeklimmen , krijg ik ook es een keer een workout☺🙈

 25. Anke schreef:

  Job en Cas zijn dan helemaal in hun sas!
  Altijd feest bij ballorig in Roermond.
  Wij doen dus graag mee!

 26. Sanela schreef:

  Ik doe graag mee voor onze 3 kinderen waarvan de middelste nu maandag jarig is 😁 ik vind het heerlijk voor de kinderen. Zou een leuk uitje zijn en ff van de schermen af 😅

 27. Paula Prins-Wijnalda schreef:

  Aj, bijna deze té gekke winactie gemist, ik reageer nog even op de valreep! Want voor mijn 2 zoontjes is het een feest om naar Ballorig te gaan! Door hun leeftijdsverschil (11 en 3 jaar) is het soms erg moeilijk om een dagje /middag weg met ze te gaan waar ze zich beide kunnen vermaken. Maar bij Ballorig lukt dit uitstekend, en zijn ze echt de hele tijd superleuk aan het spelen. Daarom zou ik heel graag deze 2 tickets voor mijn boys willen winnen, dan kunnen we binnekort weer feest met ze beleven in de goed ezin uiteraard! 😉 Groetjes van Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.