batboy, mamablog, cake smash

Cake Smash Fotoshoot

De eerste verjaardag van je kindje is heel speciaal. En om een leuk aandenken te hebben aan zijn of haar eerste verjaardag kan je een Cake Smash Fotoshoot organiseren. De Cake Smash shoot komt uit Amerika en het resultaat is super!

Cake Smash

Bij een Cake Smash Fotoshoot mag je kindje lekker knoeien met een taart. De foto’s worden een aantal weken voor zijn of haar eerste verjaardag gemaakt zodat ze gebruikt kunnen worden als uitnodiging. Je kan de taart laten maken of je maakt er zelf één. Zorg wel voor een taart met een crème topping zodat je kindje goed kan kliederen en smeren oftewel ‘smashen’.

Je kan de foto’s zelf  bij je thuis maken of als het mooi weer is kies je een mooie buiten locatie. Je kan er ook voor kiezen de foto’s te laten maken door een fotograaf in de studio of buitenlucht.

Zet je kindje voor de taart en dan laat je hem of haar gewoon zijn gang gaan en jij of de fotograaf maakt de foto’s. Dat is de bedoeling van de Cake Smash en de foto’s van je kindjes eerste verjaardag zijn onvergetelijk!

cake smash, mamablog, batboy

Cake Smash

Maudivo Fotografie

Mijn nichtje Noa viert eind juli haar eerste verjaardag en zij mocht heerlijk knoeien met haar taart voor de Cake Smash Fotoshoot. De foto’s zijn gemaakt door Maudivo Fotografie.

cake smash, fotoshoot, eerste verjaardag, foto's, taart, batboy, organiseren, maudivo

Cake Smash Fotoshoot

taart, foto, maudivo, fotograaf, batboy, cake smash, knoeien, kliederen, eerste verjaardag, tenen

De taart zit overal

Noa vond het natuurlijk geweldig en de foto’s zijn super leuk geworden!

cake smash, fotoshoot, maudivo, taart, eerste verjaardag, batboy

Wat een lol!

Een Cake Smash fotoshoot bij Maudivo Fotografie kost € 85,- inclusief taartje, versiering, 5 digitale HR bestanden en een collage.

Lijkt het jou ook leuk om een Cake Smash fotoshoot te laten maken van jouw kindje, maar je wilt liever geen rommel in huis? Laat dan deze mooie momenten vastleggen door Maudivo Fotografie, want wij mogen namens Maudivo Fotografie een cadeaubon t.w.v. € 45,- weggeven!

Je kan er ook voor kiezen om een ander mooi moment te laten vastleggen. Wat dacht je van een zwangerschapsshoot, newborn shoot of een familie shoot? Dat mag jij zelf bepalen! Klik hier voor de tarieven van Maudivo Fotografie.

 

Fotoshoot, Maudivo, batboy, winnen. Cake smash

Cadeaubon Maudivo Fotografie

Wat moet je doen?

 • Like de Facebook pagina van Maudivo Fotografie
 • Like de Facebook pagina van Batboy
 • Laat hieronder weten welke shoot jij het liefst zou willen

De actie loopt van 22.07.2016 t/m 05.08.2016 daarna word de winnaar bekend gemaakt.

NB. De studio van Maudivo Fotografie bevind zich in Wierden. Je kan ook kiezen voor een fotoshoot op locatie naar keuze. Hiervan zijn de reiskosten € 0,25 per km.

Helaas, deze winactie is gesloten.

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat ziet ze er blij uit inderdaad! Leuke foto’s zeg.

 2. Nathalie schreef:

  Wat een leuke foto’s! Succes met de winactie.

 3. Sanne schreef:

  Wat een super leuke actie. Ik zou graag een shoot willen van mijn mooie gezinnetje sinds 15 weken compleet met onze mooie dochter.

 4. Ann schreef:

  Super leuke foto’s! Belangrijk, informeer bij het boeken van een shoot naar de keuze van ingrediënten van de ‘cake’. Veel taarten die gemaakt worden door niet officiële banketbakkers zitten vol suikers en kleurstoffen waardoor je kindje kotsmisselijk kan worden na de shoot!

 5. Yvonne schreef:

  Wel een leuk idee voor de uitnodiging. De foto’s zijn echt heel schattig om te zien. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.