dag 4 win5daagse, batboy, mamablog, illustrations by renee

Win5daagse #4

win5daagse, invented4kids, dag 3 win5daagse, mamablog, batboy, lieve kleine rups

Dag 4 win5daagse | De ena laatste dag alweer van de win5daagse. Heb je binnenkort een babyshower dan is dit een heel leuk cadeau voor de aanstaande mama. Wij mogen namens Illustrations by Renée een Babyshower Gastenboek weggeven!

Dag 4 win5daagse

Elke dag, 5 dagen achterelkaar komt er een winactie online en dit is alweer de vierde winactie. Dit feestje is ter ere van mijn verjaardag wat ik 30 december heb gevierd, maar nog niet met jullie en daarom heb ik een deze win5daagse georganiseerd!

Illustrations by Renée

Tekenen en handletteren doet Renée met veel plezier. Zij heeft al eens voor ons een gastblog geschreven en daarbij mochten wij 3 geboorteposters weggeven.

Naast de persoonlijke geboorteposters vind je bij Illustrations by Renée ook gratis printables en een Babyshower Gastenboek.

Als je Illustrations by Renée volgt op Instagram weet je dat ze graag bloemen tekent. De bloemen zie je ook terug in het Babyshower Gastenboek.

Babyshower

Een babyshower is een verrassing voor de aanstaande mama, maar hoe organiseer je een babyshower? Op de site van Illustrations by Renée worden tips gegeven om een babyshower te organiseren en kun je gratis een pakket downloaden met spelletjes en uitnodigingen om uit te printen.

Het Babyshower Gastenboek mag natuurlijk ook niet ontbreken op een babyshower. In het boek kunnen alle gasten van de babyshower hun persoonlijke wensen en voorspellingen invullen. Super leuk voor de aanstaande mama om dit terug te lezen én natuurlijk een heel mooi aandenken.

batboy, dag 4 win5daagse, mamablog

Babyshower Gastenboek

Dit prachtige boek is vormgegeven met handgetekende bloemen. Het is 21×21 cm, bevat 65 pagina’s en er is ruimte om foto’s in te plakken.

dag 4 win5daagse, mamablog, batboy

 

Winactie

Namens Illustrations by Renée mogen wij een Babyshower Gastenboek weggeven!

dag 4 win5daagse, mamablog, batboy

Hoe maak je kans?

 • Like de Facebookpagina van Batboy.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina.
 • Like dit bericht. Delen mag, maar is niet verplicht.
 • Voor een extra winkans like de Facebookpagina of volg Illustrations by Renée op Instagram .

De winactie loopt van 11.01.2018 t/m 18.01.2018. Daarna worden de winnaars op deze pagina bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten. 

Lees ook dag 3 win5daagse .

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

22 gedachten over “Win5daagse #4”

 1. Ik laat deze win-actie aan mij voorbij gaan. Maar grijp wel de kans aan om je te feliciteren!
  Wat een leuk idee, een gastenboek bij een babyshower. Niet alleen voor de moeder een leuk aandenken. Ook voor de baby, wanneer deze oud genoeg is om dit soort dingen te waarderen haha.

 2. Ow dat zou super leuk zijn niet voor mezelf maar wel voor iemand heel belangrijks die het komende week bekend maakt waarschijnlijk dat ze zzwanger is dus dat zou een leuk cadeautje zijn

 3. Zo’n gastenboek voor een babyshower, daar kan mijn dochter wel iets mee.
  Voor haar doe ik mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 4. Het duurt nog een paar maanden maar ik ben al druk bezig met de voorbereidingen voor de babyshower van mijn lieve vriendinnetje. Dit boek zou een geweldige aanvulling zijn en een ontzettend leuke herinnering aan wat ongetwijfeld een superleuke dag gaat worden 😉

 5. Ik organiseer een babyshower voor mijn nicht, zij is zwanger van haar eerste kindje. Ik zou het onwijs leuk vinden om haar achteraf dit boek te kunnen geven vol herinneringen.

  1. Ik had het niet goed gelezen, ik dacht dat er stond een babyboek, maar ik heb nog wel een andere vriendin, die nog een babyshower moet krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *