molmans, mol, mollen

Boomerang serie Molmans + win een rugzak vol goodies

Bij Boomerang kun je volop genieten van avontuurlijke series. Nieuw te zien op Boomerang en Cartoonito is de serie Molmans. Om dit te vieren hebben wij een leuke winactie waarbij je kans maakt op een rugzak vol met leuke goodies! 

Boomerang, te leuk voor kinderen

Op Boomerang vind je de leukste series voor kinderen. Denk maar aan Mr. Bean, Looney Tunes, Grizzy en de Lemmings, Scooby-Doo, Tom & Jerry en nog veel meer. Genoeg keuze voor iedereen om zijn/haar favoriete serie te kijken. Niet alleen op tv is Boomerang populair, maar ook online is er veel te ontdekken. Zo kun je op de website spelletjes spelen, een quiz spelen en filmpjes kijken.

Vanaf 14 november start Boomerang met nieuwe avonturen van Molmans. Molmans woont in een holletje diep onder kasteel Windsor in Molstad. Hij is de bewaker van het Mystieke Manuaal der Magie (door Molmans ook wel Manny genoemd), waarmee er vrede kan worden gesticht tussen de mensen en de mollen. Stort je samen met Molmans en zijn mollenmakkers in allerlei leuke avonturen, alleen bij Boomerang!

Molmans weetjes

Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Moley te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en recycling.

Molmans vindt het belangrijk om lief te zijn voor de aarde, daarom zijn zijn kleren van verschillende lapjes stof gemaakt en worden hij en zijn vriendjes regelmatig uitgedaagd om spullen te hergebruiken.

molmans, mol, mollen

Wist jij de volgende leuke feitjes al over mollen?

1. Wist je dat mollen niet blind zijn maar slechtziend? Mollen hebben slecht zicht. Mollen kunnen namelijk wel licht zien. Maar hoe vinden ze dan de weg? Dit doen ze door speciale haren op hun rug en de uitstekende reuk- en tastzintuigen.
2. Wist je dat Mollen tot wel 120 cm diep kunnen graven? Mollen graven gangen aan de oppervlakte, maar ook dieper gelegen gangen die tot wel 120cm diep kunnen zijn. Deze tunnels graven ze met een snelheid van 15 meter per uur.
3. Wist je dat molshopen ontstaan door overtollig zand? Bij het graven van de gangen, graaft de mol het zand met zijn poten naar achteren. Hierdoor ontstaat er een molshoop.
4. Denk jij ook dat een mol een winterslaap houdt? Mollen houden geen winterslaap, ze slaan namelijk geen lichaamsvet op. Hierdoor moeten ze de hele winter dooreten en hebben ze geen tijd voor een winterslaap.
Nu jij al deze mollenfeitjes weet ben jij helemaal klaar voor Molmans!

Molmans is vanaf 14 november om 12:30 uur dagelijks te zien bij Cartoonito op Boomerang.

Win een rugzak vol leuke goodies

Wil jij kans maken op een coole rugtas van Cartoonito vol met goodies? Lees hieronder hoe je kans maakt.

 • Volg en Like de Facebookpagina van Batboy of volg ons op Instagram.
 • Like en deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of onder het bericht op Facebook/Instagram en laat ons weten dat je meedoet.

mollen

Gefeliciteerd ***Cowiththekids***

De winactie loopt van 18.11.2022 t/m 24.11.2022. Daarna word de winnaar op deze pagina bekend gemaakt.

 

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Jacqueline van de Manakker schreef:

  Gave actie, wij doen mee.

 2. Marian B schreef:

  Een leuk pakket hier verras ik mijn dochter graag mee!

 3. Willem de de Wal schreef:

  De Sint doet mee voor de buurmeisjes van Willem de Wal om zo een leuk cadeautje in de schoen te doen.

 4. Diana van Os schreef:

  wauw wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee voor een rugzak vol goodies!

 5. Linda Smeets schreef:

  Ontzettend leuk pakket waar ik graag mijn dochter mee zou willen verrassen!
  Kortom, ik maak graag kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.