snapback

Stoere cap mét koosnaam voor je kindje

Caps zijn helemaal hot, zowel voor jongens als voor meiden. Mijn jongens hebben een mand vol met caps en petten. Het staat stoer en maakt je outfit compleet. Deze vrolijke caps van Dietrix zijn niet alleen stoer, maar ook uniek en jij kan zo’n gave snapback cap met koosnaam winnen!

Pet, cap of snapback

Weet jij het verschil tussen een pet, cap of snapback? Als moeder van een petten fanaat weet ik het nu. Eerder dacht ik dat ze allemaal gewoon ‘pet’ heten, maar er is wel degelijk een verschil.

Een pet heeft een gebogen voorkant en bij een cap is de voorkant recht. Een snapback is een cap met een verstelbare plastic sluiting aan de achterkant. Het heet snap, omdat er een ‘snap’ geluid gemaakt wordt als je de sluiting opent.

Mode accessoire

De cap komt steeds vaker in beeld en het is echt een mode accessoire. In de zomer beschermd de cap je tegen het zonlicht en wanneer het kouder wordt zorgt hij voor warmte. Het is ook ideaal wanneer je een bad hair day hebt, want draag je een cap dan zit je haar altijd goed!

Een snapback cap met koosnaam

In de webshop van Dietrix kun je terecht voor kleding en andere hebbedingen die allemaal met de hand zijn ontworpen door Dietrix. Alle teksten en iconen zijn uniek en kom je nergens ander tegen.

Zo heeft Dietrix onlangs unieke caps ontworpen in verschillende kleuren met koosnaam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere snapback cap met koosnaam Bink, Nice Kid of Cutiepie erop? De caps zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Winactie

Namens van Dietrix mogen wij een stoere snapback cap weggeven met koosnaam! Hierbij kun je kiezen uit:

  • Navy Bink
  • Lichtblauw Nice Kid
  • Roze Cutiepie

mamablog, batboy, snapback cap met naam, snapback cap met koosnaam

Hoe maak je kans?

  • Laat ons weten wat je favoriete koosnaam voor je kindje is.
  • Vertel welke cap je zou willen winnen.
  • Tag 3 vriendinnen.

De winactie loopt van 05.10.2017 t/m 11.10.2017. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten. 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

 

 

18 gedachten over “Stoere cap mét koosnaam voor je kindje”

  1. Wat grappig, ik zou alle hoofddeksel met een klep ook gewoon pet hebben genoemd. Zowel mijn man als ikzelf hebben geen pet en ik ken verder ook niemand met een pet, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *