batboy, hammer farm, mamablog, hamertje tik, totum

Hammer farm

Sten vind het zo leuk om hamertje tik te spelen. Heel geconcentreerd timmert hij zo alle spijkertjes erin zonder op zijn vingers te slaan! Speelt jouw kindje ook graag met gereedschap? Wij mogen namelijk twee sets Totum Hammer Farm weggeven.

Hamertje tik

Een tijdje geleden schreef ik over het gevaarlijke knutselen op school, waar ze gebruik maken van echt groot en zwaar gereedschap. Ik snap dat het voor kinderen leuk is om met gereedschap te spelen en dus is hamertje tik een goede oplossing voor de jonge timmermannen en -vrouwen.

Wij ontvingen van Totum Hammer Farm en Sten vind het helemaal geweldig. Het is eigenlijk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar Sten wilde zo graag met de hamer spelen en dan zeg ik natuurlijk geen nee, want met dit gereedschap mag hij wel spelen.

batboy, mamablog, totum hammer farm

Totum Hammer Farm

De inhoud van de  doos Hammer Farm bevat:

 • Een kurkplaat. Deze is aan beide zijden bedrukt met een leuke achtergrond.
 • Dikke kartonnen vrolijk gekleurde boerderij figuren.
 • Spijkers (met bolle kop).
 • Houten hamer.

De spijkers hebben we in een bakje gedaan, want met Brent in de buurt zijn die kleine spijkertjes wel gevaarlijk. Sten gaat heel geconcentreerd te werk en hij slaat alle spijkers ook nog eens recht erin. Ik had eigenlijk gedacht dat het niks voor Sten was, maar dat had ik dus mooi mis.

hamertje tik, batboy, mamablog, totum hammer farm

Hij timmert niet alle appels netjes in de boom of de banden op de tractor, maar alle figuurtjes zijn gebruikt en de plaat is vol getimmerd. Je kan alles er ook heel makkelijk weer uithalen en dan verder gaan aan de andere kant 🙂 . En het leuke is dat je er oneindig mee kan spelen!

batboy, mamablog, hamertje tik

2X Win een Totum Hammer Farm

Dit leuke hamertje tik spel kan jij ook winnen en wat nou zo leuk is, is dat je er 2 krijgt! Je mag ze allebei zelf houden of je geeft er eentje cadeau.

 • Like Batboy op Facebook of Instagram.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina .
 • Houd je beide sets zelf of geef je er één cadeau? Tag die persoon wie jij een set gunt.
 • Het bericht liken en/of delen is niet verplicht, maar word wel gewaardeerd.

De winactie loopt van 23.11.2017 t/m 29.11.2017. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

 

Helaas, deze actie is gesloten.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

44 gedachten over “Hammer farm”

 1. Te gaaf!!! Ik doe graag mee voor onze kleine klusser en geef graag het andere als geschenk onder de kerstboom aan zijn beste vriend Matteo. Tijdens de kerstvakantie weten we dan wat gedaan met dit tof hamertje tik spel 🙂

 2. Mijn 3 jarige zoontje ligt naast mij wakker te worden en roept meteen: vince die ook hebben van sinterklaas!
  Denk dat zijn nichtje dit ook wel erg leuk vindt

 3. Ik zou super graag willen winnen! Ik zou een set aan een vriendin geven en eentje zelf houden. (Ik like je op fb en zal op fb de vriendin taggen). Lijkt me super leuk cadeau voor mijn driejarige die gek is op klussen, maar ik nog niet zo goed met spijkers om durf te laten gaan, maar dit zou wel super gaaf zijn. Hopelijk zijn hier ook nog andere thema’s van, want erg leuk, veel leuker dan de ouderwetse hamertje tik met abstracte vormen.

 4. Wat een leuke versie van hamertje tik. Onze dochter is bijna 4 en zal dit ook erg leuk vinden. Een setje zou ik houden en 1 geven we weg aan de juf voor in de klas.

 5. Ik zou super graag meedoen! Ik zou een setje zelf houden voor mijn jongens en eentje weg geven aan een vriendin!
  Denk dat mijn jongens dit allebei ook heel tof zouden vinden zeker tygo die gek is op gereedschap!

 6. Wat leuk zeg, ik maak graag kans voor mijn zoon die graag timmert. De tweede set zullen wij aan zijn vriendje geven onder de kerstboom 🙂 helemaal leuk om de 2 jongens mee te verrassen.

 7. Leuk speelgoed hamertje tik. En goed voor de fijne motoriek.
  Ik zou er zelf 1 houden en 1 cadeau geven aan het zoontje van een vriendin.

 8. Super gaaf zeg!! Ik doe graag mee voor mijn kleine Timmermannetje!!
  Anas Akrouh de andere set gun ik het voor jou kinderen zeker en zonder twijfel!!

 9. Zo flauw, ik vind dit zélf zelfs leuk om te doen! Slaat nergens op maar is zo lekker tijdverdrijvend als je tv zit te kijken ofzo. Met zo’n hamertje een beetje tikken, haha! Ik doe dus graag mee, maar niet voor mezelf, hoor. Krijg in januari een kleintje en die wordt als zoon van een timmerman wel een béetje opgevoed met twee rechterhandjes!

 10. Superleuk! Vond dit vroeger altijd geweldig. Ik weet zeker dat mijn jongste dochter dit ook heel leuk zal vinden. Ik reageer niet door op FB iemand te taggen, als ik het zo doe kan het een beetje geheim blijven, haha. Maar zou het andere setje aan mijn nichtje gunnen.

 11. Super leuk ik doe graag mee voor onze zoon die graag papa in alles na doet en ook graag timmerman wil zijn! De andere set geef ik aan mijn vriendin. Ik tag haar bij Facebook en Instagram 👍

 12. Oh, wat leuk, Hamertje Tik.
  Heel wat leuker dan die van vroeger.
  De ene houd ik thuis en de andere gaat naar de kleinkinderen.
  Wat zullen ze dat leuk vinden.
  Ik heb geen Facebook meer om privéredenen, maar volg op Bloglovin. Graag doe ik mee.

 13. Kan nog net meedoen met je actie. Mijn jongste heeft net hamertje tik ontdekt, en nog op haar lijstje gezet. Maar sinterklaas was al klaar met inkopen doen😬 Dus doe heel graag mee. De andere set geef ik aan mijn schoonmoeder. Met 12 kleinkinderen waarvan er 7 onder de 7 zijn is dit dus een prachtig spel!

 14. Nog net op tijd. Wat een leuke give away!!!
  Ik maak graag kans. En geef het 2e setje aan mijn lieve vriendin Melissa van Stipdonk. Klussen maar… hihi

 15. Goedemorgen!

  Zo op het allerlaatste nippertje doe ik ook graag nog mee aan deze winactie! Wat leuk zeg, hamertje tik junior!!! Ik doe graag mee voor onze pleegzoon én de andere geven we weg! Taggen lukt helaas niet, maar die gaat naar het biologische broertje van onze pleegzoon… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *