kerstkaart, kinderen

Kerstkaart maken met kinderen

Echte post is veel leuker en vooral tijdens de Kerstdagen. Helaas worden er steeds minder echte kaarten verstuurd, maar dat is zo jammer. Ik vind het altijd gezellig om alle kaartjes op te hangen en om ze te versturen naar familie, vrienden en kennissen. Een persoonlijke kaart maken in kerstsfeer vind ik zelf erg leuk, maar ik heb al zoveel pogingen gedaan voor een kerstshoot en dat gaat bij ons niet lukken. Een kerstkaart maken met kinderen is niet makkelijk, maar bij Kaartje2go hebben ze daar een goede oplossing voor. Vind jij kerstkaarten met een persoonlijke foto ook zo leuk? Kijk dan hoe onze kaart is geworden.

Een kerstkaart maken met kinderen

Ik zie het al helemaal voor me: een kerstkaart met een foto van ons allemaal of een leuke/grappige foto van de kinderen in kerstsfeer. Gezellig onder de kerstboom of in de sneeuw, maar in werkelijkheid gaat dat er natuurlijk heel anders aan toe. De foto zoals ik die in mijn hoofd heb is in werkelijkheid heel anders, want ze willen niet naast of bij elkaar in de buurt staan of zitten. Zo gaat dat met die ‘verplichte’ foto’s, met gevolg dat het uitloopt op een drama en ik die leuke kerstfoto wel kan vergeten.

Het hoeft voor mij geen perfecte foto te zijn, het gaat tenslotte om de boodschap: je familie, vrienden en kennissen fijne Kerstdagen wensen. Toch wil ik een persoonlijke kaart versturen in de kerstsfeer zonder al teveel gedoe. Die persoonlijke kerstkaarten zijn wel de leukste toch?

Eenvoudig een persoonlijke kerstkaart maken

Bij Kaartje2go vond ik dé oplossing voor mijn probleem. Ik houd wel van humor in een kaart en koos voor een grappige kerstkaart met eigen foto.

Deze kaart is er in verschillende varianten en ik koos er één waar we allemaal een kerstelf kunnen zijn 🙂 .

mamablog, batboy, een kerstkaart maken met kinderen

Ik heb genoeg foto’s van ons dus extra foto’s nemen is niet nodig. Het is heel eenvoudig om te doen en je kunt de kaart helemaal aanpassen zoals jij het wilt.

Gratis proefdruk

De gezichten kun je heel makkelijk invoegen en daarbij kun je eventueel nog leuke versiering plakken.

een kerstkaart maken met kinderen, mamablog, batboy

mamablog, batboy, een kerstkaart maken met kinderen

Ook de binnenkant kun je naar eigen smaak aanpassen en er is keus tussen heel veel verschillende achtergronden. Ik koos voor kerstmutsen en 3 monstertjes alias de kinderen 😉 .

batboy, mamablog, een kerstkaart maken met kinderen

Als je klaar bent kun je gratis een proefdruk laten bezorgen. De proefdruk is precies zoals ik het heb gemaakt en ben erg tevreden. Nu kan ik de kaarten online versturen of je kunt ervoor kiezen om een pakketje bij je thuis te laten bezorgen en je kerstwens met de hand op het kaartje te schrijven.

Verstuur jij kerstkaarten? Vind jij een persoonlijke kerstkaart ook zo leuk?

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 18 Comments
 1. Melissa krijns schreef:

  Dat elvenpakje pakje staat je niet verkeerd. 😜
  Ik stuur al jaren geen kerstkaart omdat ik verzendkosten echt belachelijk hoog vind wirden. En geen in mijn familie ook meee de moeite doet om iets terug te sturen.

 2. Natalie schreef:

  Ze zijn grappig met die hoofdjes! Ik stuur graag nog een echt kaartje, maar de laatste jaren krijg ik er nog minder en minder ‘echte’

 3. Vera schreef:

  Ik vind kerst kaarten ook echt nog wel leuk om te krijgen, daarom verzend ik er elk jaar een paar in de hoop dat ik er misschien eentje terug krijg haha

 4. Wat een leuk resultaat is het geworden. Krijg ik ook een kaartje?

 5. querine schreef:

  wat een grappig idee helemaal die elfenpakjes haha.
  ik ga eens een kijkje nemen voor mijn kerstkaarten.

 6. Jamey schreef:

  Wat hebben jullie een leuke kaart gemaakt! Super leuk!

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Wat een leuke kaart heb je er van gemaakt. Hij doet me glimlachen. Echt een leuke kerstgroet.

 8. Cindy schreef:

  Ik maak eerder een leuke kerstfoto en deel die op sociale media. Ik vind het te veel papierverspilling… Maar als ik er 1 zou moeten kiezen die met die kerstelfjes. Die zijn zoooo grappig!

 9. Dhini schreef:

  Erg leuk kaart heb je uitgekozen. Zo grappig om te zien

 10. Fleur schreef:

  De afgelopen jaren is het er niet echt van gekomen, maar ik wil het dit jaar toch maar weer eens gaan doen

 11. Susan schreef:

  Ze zijn heel leuk geworden! Ik vind echte kerstkaartjes ook zoveel leuker dan, nouja, niets… Via Facebook is toch minder persoonlijk.

 12. Dit jaar verstuur ik geen kerstkaarten meer. Andere jaren deed ik dit wel, maar door het geringe aantal kaarten dat terug komt, vind ik dat het de moeite niet meer loont. tegenwoordig zijn de mensen om ons heen van de emails, facebook en whatsapp berichten met de feestdagen. Erg jammer! Als je het mij vraagt zou ik gaan voor een zelfgemaakte kaart. Die vind ik namelijk het leukst!

 13. Chantal schreef:

  Oe ik weet het nog niet. Ik vind het altijd wel leuk. Maar er gaat zo veel tijd in zitten. Vroeger maakte ik samen met m’n moeder de kaarten die verstuurd gingen worden.

 14. Oma Will schreef:

  Ik verstuur nog steeds papieren Kerstkaarten, maar het wordt wel steeds minder.
  Er gaan ook wat Kerstgroeten per e-mail uit, maar dat zijn maar weinig.
  Het valt mij wel op dat er steeds minder kaarten terugkomen, daar pas ik mijn Kerstkaarten sturen wel op aan. Veel mensen doen het nu waarschijnlijk meer per mail.
  Heb gehoord dat velen geen kaarten meer sturen omdat het te duur wordt. Ik snap dat wel, dat vind ik ook wel.
  Zelf maken doe ik al lang niet meer, zoveel werk en als je dan geen kaart terug krijgt, ja, dan houdt het op.
  Kerstkaarten sturen en krijgen is toch veel leuker en gezelliger dan kaarten via de mail o.i.d.
  Maar ja, zo gaat dat nou eenmaal.

 15. Claudia schreef:

  Wat hebben jullie een leuke kaart gemaakt. Dat deed ik vroeger ook altijd met mijn dochter! Ik vind echtepost zoveel leuker in deze digitale wereld

 16. Michelle schreef:

  Wat leuk gedaan! Nee, zelf versturen we geen echte kaarten al is echte post inderdaad vele malen leuker.

 17. Tania schreef:

  Dit weekend gaan we onze kerstboom zetten en ga ik een foto van mijn zoontje ervoor maken. Daar gaan we dan een kerstkaart van maken. Hij is vorig jaar net voor kerst geboren.

 18. Verena schreef:

  Ik heb dit zelf ook wel eens gedaan met mijn familie, we moesten er erg hard om lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.