lange rok

Zo draag jij je lange rok voor een geweldige look

Lange rokken zijn helemaal in en daarbij kun je ze het hele jaar door dragen, maar wat draag je er nou op om er fabulous uit te zien? Laat je inspireren door deze ideeën voor jouw perfecte look.

Lange rokken zijn tijdloos

Of het nu hartje zomer is of winter, een rok kun je het hele jaar door dragen en is het makkelijkst te combineren met een shirt of top die je in de rok draagt. Stop je shirt niet in je rok als dit een bobbel veroorzaakt, dat ziet er niet mooi uit. Kies voor een iets strak model of een top die er net boven valt.

Zwierige lange rokken zijn super leuk en helemaal hip. Ze zijn er in heel veel soorten, kleuren en prints. Het is een tijdloze klassieker die je altijd kunt dragen. Kijk maar eens naar deze prachtige lange rokken van LASCANA en laat je inspireren.

Wanneer je een rok met een print draagt ziet dit er het mooiste uit met een effen top of shirt. Draag daarbij een stoer lederen of spijkerjasje en je bent klaar om te gaan!

rok

 

lange rok

Naast een top of shirt kun je ook heel goed een blouse dragen. Knoop de blouse zodat hij boven je rok zit. Draag er een (bijpassende) strakke top onder en knoop je blouse iets los zodat het een soort jasje lijkt.

Welke schoenen?

Een rok kun je heel goed combineren met sneakers. Draag effen sneakers met platte zolen als je voor safe wilt gaan. Wil je het iets gewaagder? Onder een effen rok zijn sneakers met een print of opvallende kleuren juist super gaaf ! Houd er dan wel rekening mee dat je top of shirt geen drukke print of opvallende kleur heeft, maar houd het rustig en niet te bont anders gaat het erg rommelig uitzien.

In de Boheemse stijl zijn espadrilles of leuke sandalen een hele goede combi en ziet er heerlijk zomers uit!

rok

Accessoires

Accessoires maken je outfit helemaal af. Draag een leuke riem, hoed, tas en sieraden voor een complete look. Sieraden met edelstenen, schelpen, veertjes en kwastjes zijn ook deze zomer nog helemaal hot en geeft je echt dat zomerse gevoel.

Een rok is een must voor elke vrouw

Een rok hoort in de kledingkast van elke vrouw, het is de basis voor jouw kledingkast. In het najaar draag je hem met (enkel)laarsjes en een oversized trui, shirt met vest of een coltrui. In de zomer combineer hem met een (effen) shirt, top of blouse en je favoriete zomerschoenen en je ziet er geweldig uit!

Draag jij graag lange rokken en hoeveel heb jij er in je kledingkast?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
  1. rachel schreef:

    ik vind lange rokken dus super leuk he maar ze staan mij gewoon niet haha. ik vind ze zo leuk staan met een paar leuke sneakers eronder 😀

  2. Ik vind de tweede rok erg leuk! Zelf draag ik weinig lange rokken, terwijl ik het bij een ander erg leuk vind staan.

  3. Nicole Orriëns schreef:

    Ja, echt wel! Ik heb niet eens broeken zelfs. Ik draag alleen maar rokken.

  4. Tessa schreef:

    Leuke tips. Ik krijg gelijk zin om een rok te gaan dragen!

  5. Amina schreef:

    Heel mooi vind ik lange rokken en het leukste met mooie hakken eronder. En inderdaad een strak top die erin gaat of een top die er net opvalt. Dus geen wijde blouse en blazer erop wat ik ook veel zie. No thank you 🤣

  6. Jouvence schreef:

    Wat een leuke rokken allemaal! Ik heb volgens mij een lange rok in de kast hangen, maar draag ‘m vrijwel nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.