garnier, reinigingswater, gezichtsreiniger, batboy, olie, huid, verzorging, make-up verwijderaar, reinigingswater

Garnier Micellair reinigingswater in olie

Misschien heb je er niet altijd zin in om je make-up te verwijderen en duik je het liefst zo je bed in. Toch is het wel heel belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Met Garnier Micellair Reinigingswater in olie verwijder je heel gemakkelijk make-up en vuilresten van je gezicht en je hoeft er verder geen andere reinigingsproducten naast te gebruiken.

Je gezicht reinigen

Je gezicht krijgt dagelijks veel te voorduren. Denk aan Uv-straling, kou, uitlaatgassen en meestal brengen we ook nog even wat make-up aan. Het is daarom erg belangrijk om je gezicht goed te reinigen anders raken je poriën verstopt. Door al dat vuil kan je huid minder goed ademen en een crème op je gezicht wordt dan minder goed opgenomen.

Wat is micellair water?

Micellair water is een reinigingsproduct dat je gebruikt om vuil en make-up van je gezicht te verwijderen. Door de micellen wordt er ook meer vuil van je gezicht afgehaald, waardoor je huid veel schoner achterblijft. Het mooie hiervan is dat je er verder geen andere reinigingsproducten meer naast hoeft te gebruiken, want het is een reinigingsmelk en tonic in één.

Dat vind ik echt een pluspunt. Want wanneer je je gezicht met één product goed kan reinigen ben je natuurlijk veel sneller klaar dan wanneer je verschillende make-up reinigers moet gebruiken voor je gezicht en ogen.  En zo kan je na een lange stressvolle dag sneller je bed induiken 😉 .

Garnier Micellair Reinigingswater

garnier micellair reinigingswater, garnier, reinigingwater, gezicht, reinigen

Garnier Micellair Reinigingswater

Deze is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid en bevat geen geurstoffen. Je kan met het reinigingswater je gezicht, ogen en lippen reinigen.  Ik kocht een grote fles van 400 ml (ongeveer voor 200 reinigingsbeurten) en betaalde € 3,85 bij de DM Drogist in Duitsland. In Nederland is de prijs van een grote fles zo rond de € 6,45. Wil je deze eerst proberen dan betaal je voor een fles van 125 ml in Nederland € 2,49.

Ik vind het een fijn product en de make-up wordt makkelijk zonder hard boenen verwijderd. Mijn gezicht voelt naderhand ook niet strak en ’trekkerig’ aan, wat ik bij sommige make-up reinigers wel heb.

Garnier micellair reinigingswater in olie

garnier micellair reinigingswater in olie, garnier, reinigingswater, olie, batboy, huidverzorging, gezicht. make-up verwijderen

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Ook deze is geschikt voor alle huidtypes én de gevoelige huid. Hierin zit arganolie en ruikt echt heerlijk!

Arganolie wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. En door de unieke samenstelling is de olie zowel voor cosmetisch als culinair gebruik zeer geschikt. Arganolie werkt intensief verzorgend voor de huid, haar en nagels.

Van deze heb ik ook een grote fles gekocht en is echt mijn favoriet. Voor het gebruik dien je de fles eerst te schudden en daarna haal je moeiteloos je make-up en vuilresten van je gezicht. Normaal wanneer ik mijn ogen schoonmaak met een olie krijg ik zo’n wazig gezichtsveld, maar dat is met dit product helemaal niet zo. Mijn gezicht voelt heerlijk zacht en schoon aan en naspoelen met water is niet nodig. Het reinigt, verfrist en kalmeert je huid. En ik ben echt dol op de geur!

Met welk product reinig jij het liefst je gezicht?

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik douche eigenlijk alleen, en dan moet het maar goed zijn. Mijn arme gezicht! Zeker nu het koud is moet ik het eigenlijk echt wat beter gaan verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.