griezelige, halloween knutels, mamablog, batboy

Griezelige Halloween knutsels

Geen idee wat te doen in de herfstvakantie? Wat dacht je van gezellig samen knutselen! Ik verzamelde 8 super griezelige Halloween knutsels voor je, van vegetarische mummie pizza tot een zwevend spookje!

Herfstvakantie

Bij ons zit de herfstvakantie er alweer bijna op. De Grundschule heeft twee weken vakantie, maar op de Kindergarten gaan de ‘lessen’ gewoon door. Sten gaat graag naar school dus voor hem geen herfstvakantie.

Tijd dus om samen met Deon te gaan knutselen. Eerder maakten wij al een griezelige Halloween kijkdoos, maar er zijn nog zoveel andere enge knutsels en die heb ik voor je verzameld.

kijkdoos, mamablog, batboy

Griezelige knutsels

Dat enge en griezelige trekt mijn jongens erg aan. We vieren Halloween niet echt, maar maken altijd wel Halloween knutsels en versieren het binnen.

Ik vroeg mijn mede bloggers om hun griezelige knutsels en ik deel ze graag met je!

Baby spookjes

Deze schattige spookjes maakte Ellen van Mama Scrapelle. Een leuke diy die je zelfs al met je baby ‘samen’ kan maken! Ze maakte ook griezelige spinnetjes van handjes.

griezelige, mamablog, batboy

Ook leuk en makkelijk te maken voor de allerkleinsten zijn deze zachte spookjes. Annelore van Compleet Geluk doet het al in haar broek als ze een spookhuis in zou moeten gaan op de kermis, maar voor deze spookjes is ze niet bang 😉 .

griezelige, mamablog, batboy

Sfeerlichtjes

Linda is gastblogger bij Thuisleven en maakte deze mummie sfeerlichtjes. Makkelijk om te maken met je kind(eren) en ik vind ze er super leuk uitzien!

griezelige, mamablog, batboy

Vleermuizen en pompoenen

Elsa en Inge hebben op Elsarblog decoratie vleermuizen van papier gemaakt. Leuk om voor het raam te hangen!

griezelige, mamablog, batboy

Je vind op Elsarblog ook nog een andere leuke Halloween decoratie met pompoenen.

griezelige, mamablog, batboy

Zwevend spookje

Charlotte van Aukjes Wereld maakte een zwevend spookje. Deze wil ik ook met Deon gaan maken, want dit spookje is toch super griezelig?! Eigenlijk is het nog leuker met dun kaasdoek, zegt Charlotte, maar daar kon ze bij haar in de buurt nergens aan komen. Ik denk dat dat in Duitsland ook nog wel lastig wordt, maar we gaan opzoek en anders kan het prima met dunne katoenen stof.

griezelige, mamablog, batboy

Cupcakes

Van al dat knutselen krijg je lekkere trek. Fleur van Mama’s Liefste maakte deze gruwelijk enge cupcakes. Durf jij ze te eten?

griezelige, mamablog, batboy

Pizza mummie

Kelsey van Kuukskes maakte deze vegetarische mummie pizza. Dat wordt lekker smikkelen voor de buis tijdens een ‘enge’ film!

griezelige, mamablog, batboy

Doe jij iets speciaals met Halloween?

Lees ook:

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nicole Orriëns schreef:

    Die sfeerlichtjes zijn mijn favoriet. Wat zien die er leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.